13-14 sayfadır okuyorum edindiğim izlenim şu;
-Ahh hayat sen ne kadar boşsun,
-Zalim kader beni ne hale getirdin,
-ben cok sabırlı bir insanım
-Çekip gidesim var yalan dünyadan
Sızlanıp sızlanıp yerinize oturuyorsunuz.
13-14 sayfadır okuyorum edindiğim izlenim şu;
-Ahh hayat sen ne kadar boşsun,
-Zalim kader beni ne hale getirdin,
-ben cok sabırlı bir insanım
-Çekip gidesim var yalan dünyadan
Sızlanıp sızlanıp yerinize oturuyorsunuz.
Aynen katılıyorum, başından sonuna okudum,
Sıtkım sıyrıldı derler ya, aynen öyle ...
:). Olabilir.güçlü karakterli insanları baymiş ola bilirim.
Şöyle yapsam ürkütmeden başlasam.o yokmuş gibi.hep oğlumla,ailemle,arkadaslarla,hep gülsem ,hep kahkahalar duysa ,gözyaşlarımdan beslenemese.ben sporumda ,diyetimde.oğlumla gezmelerde,alışverişte.onu kendi silahıyla hep vursam hep hor görsem hep gülsem ona,konuşsa dinlemesen.tum bunlara bi süre alıştırdıktan sonra tus'a çalışmaya başlasam.ama açık savaş yaparak yok.asla sen bana bunu bunu dedin bunu yaptın,yok,asla,dediklerini hiç dememiş gibi.nasıl olur?
Estfrllah, durumun bizim karakterimizle ilgisi yok, sizin üzerinizdeki ataletle ilgisi var. Hangi okuldan mezunsunuz?
ATU.Azerbaycan tıp Üniversitesi .pediatri bölümü
Denkliği var mı Türkiyede? İşinize yeniden baslayın
Evet var.önce denklik var zaten.sonra İngilizce arada sonra da tus
O halde, klasik kadın hareketlerinden önce işe girmekle başlayın. Onu görmezden geleceğim, hep güleceğim vs gibi seyleri bırakın, adamlar sallamazlar bunu. Yine esmiş benim hatuna derler.
Demir tavında dövülür ama canım bunuda bil
zamanla rehavete kapılıp amaçlarından ideallerinden vazgeçebilirsinde
Bir doktor hanim sizin gibi davranirsa hic bir guvencesi , dayanagi ,meslegi olmayan bayanlar ne yapsin. Tip fakultesi cok zor ve uzun bir yol. Ben su an biyoloji ogrencisiyim. 4yillik B.S diplomami almama az kaldi ve sonra Tip fakultesi sinavlarina girecegim ustune 4 yil daha okumak zorunda kalacagim. Yani benim totalim 6 degil 8 yil olacak. Eger basarirda bitirirsem kesinlikle kimseyi dinlemem. Kimbilir ne fedakarliklarla okudunuz ders calistiniz. Tip fakultesi ne kadar zor.
Insan kolayca giremiyor fakulteye ve kolayca mezun olamiyor.Zaten okul cok zor. Ben haftasonlari klupte calisiyorum.Sirf haftaicleri okula gidebileyim notlarim dusmesin diye calisilmasi cok zor bir yerde insanlarla ugrasiyorum. Sukur kazancim cok iyi ama sirf bu yuzden ciddi iliskim olamiyor. En son gorustugum kisi gene digerleri gibi gunduz normal bir iste calismami istedi. Fakat bunu yapamam tum vaktimi alacak ve asla 2 gunde haftasonu kazandigimi 1 hafta calissamda kazanamayacagim. Sirf bu yuzden o insanla gorusmeyi kestim. Sonucta benim okul parami kirami odemiyor ,sirf kiskaniyor diye gelecegimi riske atamam.Onumde uzun bir yol var. Beni erkekler kurtarmayacak sonucta. Okul icin yaptigim tek fedakarlik degil.O yuzden mesleginiz kiymetini bilin. Evde oturmak yakismiyor.
Evde oturmak icin okumadiniz tabiki.Cok sasirdim sizi istemeyen sevmeyen bir insanin kahrini neden cekiyorsunuz.
Is bulun TUS a girin. Bosanin sizin pesinizde kosan cok olur. Iyi niyetlisiniz elinizden her is geliyor ustelik doktorsunuz sizi seven biriyle evlenirsiniz. O kendi derdine yansin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?