Eşinin yanında söz sahibi bayanlar,bana öğretin lütfeeeennn

Şöyle yapsam ürkütmeden başlasam.o yokmuş gibi.hep oğlumla,ailemle,arkadaslarla,hep gülsem ,hep kahkahalar duysa ,gözyaşlarımdan beslenemese.ben sporumda ,diyetimde.oğlumla gezmelerde,alışverişte.onu kendi silahıyla hep vursam hep hor görsem hep gülsem ona,konuşsa dinlemesen.tum bunlara bi süre alıştırdıktan sonra tus'a çalışmaya başlasam.ama açık savaş yaparak yok.asla sen bana bunu bunu dedin bunu yaptın,yok,asla,dediklerini hiç dememiş gibi.nasıl olur?balkonda keyif yapsam oğlumla,ona teklif bile etmesem,mesela,kısacası hayatımda gereksizsin bunu anlatsam.yatak odamın işıgını açık bıraksam ne de olsa yalnızım diye,kitap okusam,internette takılsam.EVET BUNLARI YAPICAM.açık savaş yok artık,pes etmek de,sabır göstermek de,bıkmak da yok.savasıcam İNŞAALLAH

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum, başından sonuna okudum,
Sıtkım sıyrıldı derler ya, aynen öyle ...

Aynen katılıyorum, başından sonuna okudum,
Sıtkım sıyrıldı derler ya, aynen öyle ...

:). Olabilir.güçlü karakterli insanları baymiş ola bilirim.

canım yazdıklarını okudum ve gerçekten üzücü ama üstesinden gelebilirsin çünki sen güçlü çalışkan ve zeki bi kadınsın ki tıp okumuşsun ve evde oturuosun bence hemen çalışmaya başlamalısın eşinede ne diyim bilmiorum okuduğum yorumlarda seni kıskanıo olabilir gibi şeler okudum evet seni kıskanıor ve senn ondan daha ii olmanı istemior bilirsin türk erkekleri kadını yerin dibine sokmaya bayılır o yüzden bence harekete geç hemen hem oğlunu ondan çok sen düşünüosundur eminim

Artık hiç bişey için ona hesap vermek yok.işlerimi de aksatmıycam ama ağzına laf vermemek için.bunu da onunçin degil kendim istediğiin yaptığımı belli edicem

Evet var.önce denklik var zaten.sonra İngilizce arada sonra da tus

O halde, klasik kadın hareketlerinden önce işe girmekle başlayın. Onu görmezden geleceğim, hep güleceğim vs gibi seyleri bırakın, adamlar sallamazlar bunu. Yine esmiş benim hatuna derler.

Bir doktor hanim sizin gibi davranirsa hic bir guvencesi , dayanagi ,meslegi olmayan bayanlar ne yapsin. Tip fakultesi cok zor ve uzun bir yol. Ben su an biyoloji ogrencisiyim. 4yillik B.S diplomami almama az kaldi ve sonra Tip fakultesi sinavlarina girecegim ustune 4 yil daha okumak zorunda kalacagim. Yani benim totalim 6 degil 8 yil olacak. Eger basarirda bitirirsem kesinlikle kimseyi dinlemem. Kimbilir ne fedakarliklarla okudunuz ders calistiniz. Tip fakultesi ne kadar zor.

Insan kolayca giremiyor fakulteye ve kolayca mezun olamiyor.Zaten okul cok zor. Ben haftasonlari klupte calisiyorum.Sirf haftaicleri okula gidebileyim notlarim dusmesin diye calisilmasi cok zor bir yerde insanlarla ugrasiyorum. Sukur kazancim cok iyi ama sirf bu yuzden ciddi iliskim olamiyor. En son gorustugum kisi gene digerleri gibi gunduz normal bir iste calismami istedi. Fakat bunu yapamam tum vaktimi alacak ve asla 2 gunde haftasonu kazandigimi 1 hafta calissamda kazanamayacagim. Sirf bu yuzden o insanla gorusmeyi kestim. Sonucta benim okul parami kirami odemiyor ,sirf kiskaniyor diye gelecegimi riske atamam.Onumde uzun bir yol var. Beni erkekler kurtarmayacak sonucta. Okul icin yaptigim tek fedakarlik degil.O yuzden mesleginiz kiymetini bilin. Evde oturmak yakismiyor.

Evde oturmak icin okumadiniz tabiki.Cok sasirdim sizi istemeyen sevmeyen bir insanin kahrini neden cekiyorsunuz.
Is bulun TUS a girin. Bosanin sizin pesinizde kosan cok olur. Iyi niyetlisiniz elinizden her is geliyor ustelik doktorsunuz sizi seven biriyle evlenirsiniz. O kendi derdine yansin bence.

Son düzenleme:
Ben açıkçası edindiğim izlenimlere göre sizin bu alıştırma evrenizin filan pek
işe yarayacağını düşünmüyorum
Nedir yani çok mu zor şöyle bir silkelenip karşınıza alıp eşinizle konuşmak
hayatınızla ilgili kararları siz alırsınız ancak
eşiniz çalışmanıza izin verse dahi eminimki iş görüşmesine dahi
onunla gider başvurursunuz
Lütfen kendinixe haksızlık etmeyin artık
offf sanki kendi kardeşim yaşamış gibi üzüldüm ben bu duruma ya
hayır yani okumuşsunuz bir mesleğiniz var
bu özgüvensizlik niye ??

Düne kadar tusu tamamen aklımdan çıkarmişken sayenizde o aşkım yeniden alevlendi.ama bunu birden bire yapmamı istemeyin .zamana ihtiyacım var.bi süre beklemem lazım ama.güçlenme evresi:)

Son düzenleme:
Demir tavında dövülür ama canım bunuda bil
zamanla rehavete kapılıp amaçlarından ideallerinden vazgeçebilirsinde

İNŞAALLAH İSTEKLERİNE KAVUŞURSUN CANIM,çok azimlisin hakikaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…