eşiniz ağdanıza karışır mı..tüylerinize...

abartmayın isterseniz.
eşimin beni incitmemek için mi öyle dediğini yoksa gerçekten böyle düşündüğünü siz bilemezsiniz.
eşimi tanıyan benim.
kıl doğal bir döngüdür.
Allah bizi böyle yaratıyorsa emin olun bununda bir nedeni vardır.ki var da.
iki satır yazımdan jiletten,ağdadan bir haber kıllı kıllı kocasının karşısına çıkan bir kadın profili mi çıkardınız?pes!
hem öyle olsada bunun muhakemesi size düşmez.
ben kendime dikkat ediyorum,herşeyden önce kendim için.
dünyanın her türlü hali vardır....herşey insanlar içindir.
yeri gelir eşiniz sizi kıllıda görür,kusarkende,gaz çıkartırkende,hastalıktan banyo edemeyip kokacak halde de....
temizlik elbette güzeldir ve her bayan buna dikkat eder.
sizin okuyup o dalga geçtiğiniz hamile bayanda diğer bayanlarda temizliğine dikkat ediyorlar,tasalanmayın.
kılları uzamış,eşleri görmüş...bunnlar bizim özensiz olduğumuzu göstermez.
hem eşi razıysa kıllarını almaya size ne?
size mi düştü tasası?
hadi diyelimki bende kıllı kıllı çıktım kocamın karşısına gene size ne?

söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. ayrıca sanmıyorum ki seven bir erkek sadece karısının kılını bir kaç kez gördü diye gidip onu aldatmaz. elbette onalrdan önce kendi temizliğimiz için dikkat edeceğiz ama insanlık hali arada görse de sorun olmaz evlilikte...

söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. ayrıca sanmıyorum ki seven bir erkek sadece karısının kılını bir kaç kez gördü diye gidip onu aldatmaz. elbette onalrdan önce kendi temizliğimiz için dikkat edeceğiz ama insanlık hali arada görse de sorun olmaz evlilikte...

bizler eşilerimizle niye evleniyoruz?ya da onlar bizimle?
iyi kötü tüm zamanımızı birlikte geçirmek için.
insanız ya...iç mi kusurumuz olmayacak.
ne demek kıllar uzayınca kocan aldatır!
bu kadar basit mi ''sevgi'',''insanlık''....
Allah'a bin şükür böyle düşünen bir eşim yok,
ve eminim burdaki çoğu bayanın eşide öyle düşünmüyor.
yoksa şimdi hepimiz aldatılıyor olurduk herhalde.

şimdi benim bıyıklarım uzar
kocama derım kı askım az daha uzarsa sana benzıycem :)
oda ormantık karım der..:1::1:
kılıma tuyume karısmaz
ama benı hıc kıllı gormedı..
kaşlarım dışında..
kaşlarımı aldırdıgımda
aşkım sana nolmus yuzune nur gelmış dio dana :1::1:
kocamı cok sevıyorum bennnn :)

son yorumları yazan arkadaşlara katılıyorum. hamile olup da eşim alacak diyen bendim hatta agdacıda sohbette bazı bayanların eşlerinin özellikle tüylü sevdiğinden de ben bahsetmiştim orayı okumayı kacırmıssınız heralde arkadasım.örgü ördürenler bile varmıs demiştim. gectm onu eşim kendısı alacagını söylemişti şimdi kuaföre gidiorum o ayrı ama o alacak da olsa bunu seve seve yapar hayat müşterek milyonlarca yatalak karısına bakan erkek var ve agdasından tutun da adet zamanında eşinin bakımını yapan milyonlarca vefakar koca varken dünyada aldatma konusuna buna kadar sacma bakan biri görmedm ben.aldatmak için maalesef kıl tüy gibi sacma sapan sebeplerden ziyade bence eşinin odunlugu ve karaktersizliği ile ilgisi var bu konunun.eğer dediğin gibi erkekler bunları sorun ediyor olsaydı mankenler hiç aldatılmazdı hem güzel hem sürekli bakımlılar... artı bu tabiki de doğal bir süreç arkadaşa katılıyorum. kirpiklerin kaşların tırnakların ve vücudundaki tüm organların mükemmel yaradılış nedenlerini görüyor hepsinin faydalı oldugunu kabullenıyorsun da tüylerinin bi işe yaramadıgını mı iddia ediyorsun???

o tuhaf yourumu yazan üye çok ütopik bakıyor olaya.
evlilikler basit bir kıldan tüyden bitmiyor ya da aldatmaların nedeni bu değil.
hayatta çok daha önemli değerleri var insanların.
kıl tüy neki?
eğer bu mantıkla bakıyorsa selülitte,çatlakta,şaçta beyaz çıkmasıda kötü birşeydir.
aman yaşlanmayalım(!)
Allah muhafaza aldatılırız falan(!)

Son düzenleme:
bende komple lazere gidiyorum birgün evlenirsem bari kıllarla tüylerle uğraşmayayım diye yazılmıştım çünkü azda uzasa utanır çekinirdim o yüzden köklü bir çözüm aradım yaza düğünüm var kısmetse ve tüyler nerdeyse bitti :10:

benim de genelde bıyıklarım çıktığında hadi hayatım aramızdaki 7 farkı bul der esprili bi şekilde eşim benim çook kaşlarımı almıştır.. bende onun yüzünü çok traş etmişimdir çok da keyifli oluyor bazen.. ama yine de herkes kendi işini yapmalı diye düşünüyorum.. aldatılma konusuna gelince evet erkekler genelde bakımlı seviyorlar afedersiniz de kızlar tarzan gibide yatağa girilmemeli :)

bizler eşilerimizle niye evleniyoruz?ya da onlar bizimle?
iyi kötü tüm zamanımızı birlikte geçirmek için.
insanız ya...iç mi kusurumuz olmayacak.
ne demek kıllar uzayınca kocan aldatır!
bu kadar basit mi ''sevgi'',''insanlık''....
Allah'a bin şükür böyle düşünen bir eşim yok,
ve eminim burdaki çoğu bayanın eşide öyle düşünmüyor.
yoksa şimdi hepimiz aldatılıyor olurduk herhalde.

umarim öyle düsünenler bunu kocasiyla paylasmaz yoksa adam killisin hamilesin ilgisizsin yemegin tuzu fazla kacmis büssürü bahane bulup aldatabilir :ssz: karisi böyle düsündükden sonra adam ne yapmaz ,tabi bu her erkek icin gecerli degil,aldatmaya meyilli olanlar icin dedim

Son düzenleme:
kil tüy icin bir erkek aldatacaksa iste kapi iste sapi güle güle derim.. böyle seymi olur canim,biz kadinlar erkeklerin kilini tüyünü sorun ediyormuyuz?Allahin yarattigi birsey bu..tamam temiz bakimli olmak iyidir.fakat insanin iyi günü de oluyor kötü günüde.önemli olan es olabilmektir.. :19:

Yaz kış epilasyonumu düzenli olarak yaparım zaten,karşımdaki erkek için değil kendim için.Tüylerim uzadı mı görüntüsüne bile katlanamıyorum ki bazı kadınlar buna hiç dikkat etmiyor,terliyorlar pis kokuyorlar yazın koltukaltlarındaki kıla rağmen kolsuz şeyler giyiyorlar iğrenç buluyorum.Bence kişi karşısındakine beğendirmek için değil kendi öz saygısı için düzenli yapmalı epilasyonunu.

Sadece kaşlarımı pek aldırmadığım için bıyıklarımı da aldırmaya fırsatım olmadığı zamanlar buluyor.Sevgilim şakasına takılıyor o zaman.Biz de tam tersi ben ona bazen traş ol filan diyorum.Bakım her zaman için önemlidir...

Hep dikkat ederim.. Esim de pek karismaz ama kaslarimi hep o almak ister :) hosuna gidiyomus benim kaslarımi almak :).. Ben de bikac daginik olani esim yanimdaysa ona aldiririm ayrintilara elletmem mahvetcek kaslarımi :) şimdi de hamileyim zaten fazla biyik da cikmiyo bir iki tuy belli olmuyo bile aliyorum hemen :)

umarim öyle düsünenler bunu kocasiyla paylasmaz yoksa adam killisin hamilesin ilgisizsin yemegin tuzu fazla kacmis büssürü bahane bulup aldatabilir :ssz: karisi böyle düsündükden sonra adam ne yapmaz ,tabi bu her erkek icin gecerli degil,aldatmaya meyilli olanlar icin dedim

aynen :1:
böyle düşünüyorsa bile çaktırmasın bari :27:

ben daha evli değilim seneye inşallah =) sevgiliminde bu konuda bana karşı yok ama diğer kızlarla lafını yapar güler ben kızarım ama beni sevdiği için herhalde hayatım bende de var sen insan değilmisin çıkmasınmı yani diyodu manyakmısın ağda çekilirmi acısı diyodu.ama bencede temizliktr bu.herşei kendim için yaparım erkekler sonradan gelsin...:47:

HEPİNİZ BENİM Kİ PEK KARIŞMAZ İLE BAŞLAYIP.ben zaten okadar uzatmıyorumla bitiriyosunuz.adam görmediği şeye nasıl karışsın...hepiniz çok uyanıksınız ha:D:D: bi uzatın o tüyleride o zaman erkekler yorum yapsın:D:D:

Hiç sevmez kılı tüyü! Bende özen gösteririm uzamadan temizlerim. Kollarımı almıyordum ben kumralım, tüyler sarı pek belli olmuyor diye. Tüyü hiç sevmediğini ilk öğrendiğimden beri kollarımı da alıyorum. :27:

merhaba, eşim evet ama kırıcı olmayacak şekilde bıyık mı bırakıyorsun falan der güler eder :( ama uzaması genelde regl dönemime geliyor ve aldığımda canım çok acıyor :( .. bende kılı sevmiyorum. kişisel bakım ve temizlik için kıl sız olmak. birde şey var başımıza ne geleceğini bilemeyeceğimiz için her zaman temiz olmak gerekkli diye düşünüyorum kazası var hastalığı var malum herşey bizler için...

benim eşimde sevmez Kuaföre verilen paraya Acımam Kıl olmadıktan sonra der... Ama kendini görmez :D

Back
X