• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz aileniz ile görüştürmese ne yapardınız !

Yani bende anlayamıyorum tam bu erkek bunları yapıyor peki vicdani ne diyor

Erkeği geçtim de böyle kadınların çocuk yetistirmesini istemiyorum ben. Hem öğrencileri hem kendi çocukları bakımından. Çocuklara haklarını nasıl öğretecek ki kendi hakkını koruyamazken.

Nisanliken çok iyimis herşey sonradan senin annen bana büyü yapıyor igne batırıyor demeye baslamis

Adam normal değil, hasta demek ki.. Mutlaka başka sorunları da vardır ama arkadaşın artık normal görüyordur. En iyisi bu adamdan kurtulmak. Avukat üyeler var onlar bilirler, çocuklar küçükse babaya bırakılmıyor diye biliyorum ben.

vay be okumuş kültürlü insanlarda da böyle olaylar oluyormuymuş. Ne cahil bir davranış.:KK34:

Ya professor bile pedofil cikiyor gormuyormusun haberleri?
Okumus okumamis nedirki, hersey icindeki farkli calisan beyin ve kalpla alakali. Insanlik onemli birsey yani insan insan olmayi bilmesse herseyi yapiyor iste bunun gibi. Ister ogretmen ister professor olsun. Boş yani.

E rahatsa bosanmak istemiyorsa nasil bir oneride bulunucaz ki. Tatli tatli islesin, cilveler isveler ikna etsin mi demeliyiz. 3 cocuktan sonra baska seyler icin gec kalmis sanki.
ben
Öyle bir eşim olamaz benim. Hiç lamı cimi yok. Bırak öyle bir adamla evli olmayı aynı sokaktan geçilmemesi lazım. Kadın da öğretmen ayrıca. Nasıl böyle bir muameleye boyun eğiyor anlayabilmek mümkün değil. Çocuk falan da bahane değil açıkçası. Hadi eğitimsiz, maddi geliri olmayan kadınları biraz biraz anlamaya çalışıyorum da arkadaşın gibi kadınları anlamak mümkün değil. Bu durumda boşanmak istemiyorsa ailesinden vazgeçecek. Demek ki kendisini anne babasıyla bile görüştürmeyen adam, onu yıllarca büyüten ailesinden daha değerli olmuş. Benden sana tavsiye sen de çok yakın durma bu arkadaşına. Hatta bu yazdığımı da kendisine okut. Böyle bir adam için ailesini görmekten vazgeçen kadın, sıradan bir arkadaş olan seni kimbilir hangi durumda satacak.
yeni tanıdım kızı ablanin arkadaşı böyle bi yere üye oldum dedim ablamda bu yazalım dedi kızda olur dedi öyle yanu

Adam normal değil, hasta demek ki.. Mutlaka başka sorunları da vardır ama arkadaşın artık normal görüyordur. En iyisi bu adamdan kurtulmak. Avukat üyeler var onlar bilirler, çocuklar küçükse babaya bırakılmıyor diye biliyorum ben.
8 yaşında biri diğeri 5 digeride 2 buçuk yasinda

ben

yeni tanıdım kızı ablanin arkadaşı böyle bi yere üye oldum dedim ablamda bu yazalım dedi kızda olur dedi öyle yanu
Ciddi ciddi uzak dur bence. Bu tip insanlardan kimseye hayır gelmez. Baksana kendine hayrı yok zaten. Sen kendi aklınla mantığınla düşün. Bu kadın öğretmen yani iyi kötü bir üniversite eğitimi var. Elinde bir mesleği, bir maaşı var. Üstelik yeni kuşakları eğiten bir kadın. Herkese örnek olması gerekirken yaptığı şeye bak. Sence normal mi? Dediğim gibi eğitimi olmasa, dayanağı olmasa çekiyor kocayı derdim ama böyle bir durum da yok. Çocuğu da varmış. Hiç mi düşünmüyor yarın öbürgün benim çocuğum da bana aynısını yaparsa diye. Ne demek ailesiyle görüştürmüyor kocası. Çeksin kendisi gitsin madem. Adam bunu prangayla mı bağlıyormuş. Valla bak sadece ablana değil, şu yorumlarımı o kadının kendisine de okut.

esimin ailesinden hoslanmasam bile esime karismam ben gitmem o kendi gider ortada hicbirsey yok sadece kendi ailesine gidiliyor esini ailesine gondermiyor oldu canim baska derdin varmi derim ben buyuzden bosanmaya giderdim

Ciddi ciddi uzak dur bence. Bu tip insanlardan kimseye hayır gelmez. Baksana kendine hayrı yok zaten. Sen kendi aklınla mantığınla düşün. Bu kadın öğretmen yani iyi kötü bir üniversite eğitimi var. Elinde bir mesleği, bir maaşı var. Üstelik yeni kuşakları eğiten bir kadın. Herkese örnek olması gerekirken yaptığı şeye bak. Sence normal mi? Dediğim gibi eğitimi olmasa, dayanağı olmasa çekiyor kocayı derdim ama böyle bir durum da yok. Çocuğu da varmış. Hiç mi düşünmüyor yarın öbürgün benim çocuğum da bana aynısını yaparsa diye. Ne demek ailesiyle görüştürmüyor kocası. Çeksin kendisi gitsin madem. Adam bunu prangayla mı bağlıyormuş. Valla bak sadece ablana değil, şu yorumlarımı o kadının kendisine de okut.
Bende esinin de kendininde normal olmadığını düşünüyorum zaten gayet rahat tavır sergiliyordu şaşırdım bilemedim ne dicemi ve öğretmen çok tuhaf

Erkeği geçtim de böyle kadınların çocuk yetistirmesini istemiyorum ben. Hem öğrencileri hem kendi çocukları bakımından. Çocuklara haklarını nasıl öğretecek ki kendi hakkını koruyamazken.
Aynen katılıyorum ben de. Bir de çocuklarımı alamam diyormuş. Öğretmen olmuşsun azıcık hukuk da bil bir zahmet. Kim senden o çocukları alabilir. Hem yaşları küçük, hem maşallah kimseye ihtiyacın yok. Ne zor durumdaki kadınlar çatır çatır boşanıyor da yine çatır çatır alıyor o çocukları gerekirse temizliğe giderek bakıyor.

Nisanliken normaldi diyor ailemi çok seviyordu diyor bi anda oldu herşey düğünden sonra gitmicez gelmicez bilmem ne

8 sene içerisinde 3 çocuk yapması..
Keşke acele etmeseymiş.
Boşanmak istemiyor diyorsunuz fakat böyle evlilik yürütmek zor

Uzlaşmaları gerek eşinin anlayışlı olması gerek yuvalarını bozmak istemiyorlarsa üç çocuk var ortada. Eğer eşi kendini değişmezse o zaman boşanmayı ciddi ciddi düşünsün

Böyle havalı tuttuğunu kopartirim tarzı biride değil öz güveni yok gibi

bunu sormak icin biraz gec kalmis taa en basindan kocayi herzaman bulurum ama bir ailem daha olmayacak diyip kapiya koymaliydi o adami ama olmamis madem bosanmakta istemiyo kavgayi dogusu goze alip sen kimsinde beni yollamiyosun diyecek.birde ogretmenmis yazik ogrencilerine nasil ozguven ve iyi bir gelecekten bahsedebiliyor acaba

:KK12:Kızlar bi arkadaşımvar 8 senelik evli ve 3 çocuğu var türkçe öğretmeni esi sınıf öğretmeni hep erkeğin ailesine gidiliyor gidilmediginde kavga çıkıyor ama kız tarafına gidilce zaman arkadasin esi gerek yok onlar gelsin seni görmek istiyorsa diyor arkadaş çocukları olduğu için hiç bişey demiyor evden çıkmasına bile bazen izin vermiyormus iş olmadığı zamanlarda arkadaş çok mutlu olmasada gayet rahat görünüyor sizce nasıl bu yok izlemeli boşanmak falan da istemiyor o_O
Tavrini koysun artik. Ne demek evden çıkmıyor is olmadikca. Aileyle gorusturme bu sorunlar icin de ne demeye 3 cocuk yapmis.

Demekki halinden memnun yani bosanmak istemiyor esine sihirli bir degnegin dokunusunu beklesin sessizce....

Iliskilerde kendilerini ilahlastiran erkeklerden uzak durun. Emin olun nisanliyken de bir manyakligi olmustur ama arkadas gormek istememistir.
Neyse saglik olsun.

yazın 3 ay hep orda kalıyorlar bide okusanda kader iste
Ne kaderi yahu?
Ailesiyle görüştürmeyen insanla evli kalıyorsa bu onun tercihidir.
Mesleği de varmış rest çekemiyorsa yine onun tercihi.
Ayrıca o rahat ve mutluysa siz neden bu konuyu açtınız ki?

Ya professor bile pedofil cikiyor gormuyormusun haberleri?
Okumus okumamis nedirki, hersey icindeki farkli calisan beyin ve kalpla alakali. Insanlik onemli birsey yani insan insan olmayi bilmesse herseyi yapiyor iste bunun gibi. Ister ogretmen ister professor olsun. Boş yani.
çok haklısın :KK9:

Back
X