• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ailenizi sever mi?

sevmek zorunda değil ama ayda yılda bir gittiğinde hele ki insanlar o kadar hazırlık yapmışken üstüne surat asıyorsa hayırdır birader demeniz lazım.

ister kocan olsun ister bir başkası ama ailen kırmızı çizgin olsun bu hayatta . eşinizin ailesine gittiğinizde aynı tavır ve davranışları sizde gösterin bakalım ne yapacak ..o sizin ailenizin yanına gelmiyorsa sizde onun ailesine pek gitmeyin onun ki ana baba da sizinki ne . ailene de gitmeden önce ara söyle ekstra hazırlık yapmasınlar böyle adamı sevindireceklerine gitsin fakir fukara doyursunlar
Niye ki? Yani haksızlık değil mi? Bence öyle. Yani kocam benim ailemi sevmek zorunda değil, diyelim ki o benim ailemi sevmiyor, karşılığında ben de niye onun ailesini sevmeyeyim, o insanların günahı ne?
Uzun yıllar kocamın ailesiyle bayramdan bayrama görüştüm neredeyse, sevgimi-saygımı kaybedecek çok şey yaptılar. Bu dönem eşim benim ailemle bi fiil hergün görüştü, hasta babamı kucağında tuvalete taşıdı. Hem de kimse böyle birşey talep etmeden. Yıllar sonra ailesiyle aram düzeldi, keyfi onlara gitmek istemediğim de de kocamdan aileme karşı bir soğukluk bir uzaklık görmedim. Herkes kendinden mesuldür.

Ayni sey bizdede var sorun degil bende onunkileri sevmiyorum. Karsilikli ama bunu ailelerimize belli etmeyiz 🤷‍♀️ aramizda sogukluk olur gergin oluruz ailelerle gorustugumuz gun . Ertersi gun gecer soguklugumuz. Sebebini cozemedim ama nazara bagliyorum bu durumu baska bir aciklama getiremedim senelerdir.

Eşimle ailem arasında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşim, ailemi sevmiyor. Davranışlarından hissediyorum. Asla kendi ailemi övmek için söylemiyorum ama benim ailem kırsalda yaşayan kendi halinde insanlar. Ailemin yanına zaten pek gelmez. Gelince de bin tane laf bulur. Bir şey yapsalar ya da bir laf çarpsalar haklı diyeceğim. Ailem biz geleceğiz diye durumları iyi olmamasına rağmen neler neler hazırlar. Surat yine beş karış niye geldik der gibi. Neleri gözüne batıyor bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor. Ailemle de paylaşamadığım için size yazmak istedim. İyi günler dilerim.
Yeni evliyseniz alışma dönemidir olabilir.
Yada bir sebep olmasa bile ailenizi sevmiyor olabilir, samimi sıcak olmak zorunda diil bence. Saygısızlık etmiyorsa problem etmeyin. Siz ailenizi çok seviyorsunuz size göre mükemmeller ama karşınızdaki için böyle olmak zorunda değil. Şöyle ufaktan ya hayatım biz gelecez diye ne zahmetlere girmişler çok hoşuma gitti sana da bana da çok değer veriyorlar demeniz gerekli mesajı verecektir

Niye ki? Yani haksızlık değil mi? Bence öyle. Yani kocam benim ailemi sevmek zorunda değil, diyelim ki o benim ailemi sevmiyor, karşılığında ben de niye onun ailesini sevmeyeyim, o insanların günahı ne?
Uzun yıllar kocamın ailesiyle bayramdan bayrama görüştüm neredeyse, sevgimi-saygımı kaybedecek çok şey yaptılar. Bu dönem eşim benim ailemle bi fiil hergün görüştü, hasta babamı kucağında tuvalete taşıdı. Hem de kimse böyle birşey talep etmeden. Yıllar sonra ailesiyle aram düzeldi, keyfi onlara gitmek istemediğim de de kocamdan aileme karşı bir soğukluk bir uzaklık görmedim. Herkes kendinden mesuldür.
aileme saygı göstermeyen saygı bulamaz ben de .

ayrıca görüşmemek ayrı görüştüğünde saygıızlık yapmak ayrı . gidiyorsa sevmese bile yaşları hürmetine saygı çerçevesinde görüşmeli onu yerine getiremiyorsa hiç görüşmemeli . siz haklı sebeplerden dolayı görüşmemiş olabilirsiniz ama saygısızlıkda yapmamışsınız burdaki durum farklı bana göre

Eşimle ailem arasında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşim, ailemi sevmiyor. Davranışlarından hissediyorum. Asla kendi ailemi övmek için söylemiyorum ama benim ailem kırsalda yaşayan kendi halinde insanlar. Ailemin yanına zaten pek gelmez. Gelince de bin tane laf bulur. Bir şey yapsalar ya da bir laf çarpsalar haklı diyeceğim. Ailem biz geleceğiz diye durumları iyi olmamasına rağmen neler neler hazırlar. Surat yine beş karış niye geldik der gibi. Neleri gözüne batıyor bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor. Ailemle de paylaşamadığım için size yazmak istedim. İyi günler dilerim.
laf arasında hiç sordunuz mu

ayrıca görüşmemek ayrı görüştüğünde saygıızlık yapmak ayrı . gidiyorsa sevmese bile yaşları hürmetine saygı çerçevesinde görüşmeli onu yerine getiremiyorsa hiç görüşmemeli . siz haklı sebeplerden dolayı görüşmemiş olabilirsiniz ama saygısızlıkda yapmamışsınız burdaki durum farklı bana göre
Yooo eşimin ailesi bana saygısızlık yaptı bende onlara saygısızlık yaptım. Ben eşimin ailesine saygısızlık yaptım diye benim ailemin günahı ne eşim niye benim aileme saygısızlık yapsın ki. Her koyun kendi bacağından asılır.
Konu sahibinin eşi saygısızlık yapmıyormuş ki, soğuk uzak davranıyormuş yalnızca, sırf karısının ailesi diye sevgi pıtırcığı olmasına gerek yok

Sevmek zorunda degil, ama saygi göstermek zorunda..suratini eksitip somurtup duracaksa onlarin evine gitmesin, terbiyesizlik cünkü. Böyle seyleri acik acik konusun. Bir derdi vardir ki böyle davraniyor

Benim eşim ailemi çok sever, sıkça da gitmek ister.
Sevmese de saygı duymasını isterdim. Öyle surat asıp ortam gerecekse buna izin vermez hesaplaşırdım, döksün eteğindekileri, nedir derdi bilmek isterdim.
Elle tutulur sebep göstermezse surat asma hakkı bulamaz kendinde.

maaleseff bazı adamlarr kendi ailesinden başkasına gitmek istemiyor

Sevsin sevmesin ama saygı duymak zorunda.Surat asamaz,aynısını ailesine yapar nasıl bir hismiş gösteririm.

Sever,davranışlarındanda anlaşılır zaten. Babam idolüdür neredeyse eşimin. Sevmesede saygısızlık etmediği sürece sallamazdım. Benim eşimin ailesiyle hiç sorunum olmadı,gayet iyi davranırlar ellerinden geleni yaparlar ama ben eşimin benim ailemi sevdiği gibi sevemiyorum onları. Kişilikle alakalı bence, öyle kolay sevemem zaten kimseyi ondan bence kişisel bişey değil.

kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ortada herhangi bir sorun yokken bu tarz yaklaşımı da hoş değil eşinizin ailenize karşı sevmiyorsa saygısızlıkta yapmasın ben sizin yerinizde olsam ailemin yanında suratsız suratsız oturmasindansa tek başıma giderim insanlarida huzursuz ettirmem terbiyesiz aileniz fazla değer vermiş heralde g..t kalkmış

Sevmeyebilir fakat saygı göstermek zorunda. Sen ailenin yanında olduğun zamanlarda da surat asıp sana o değerli vakti zehir etmemeli. Açıkça konuş bence👀

Back
X