- 22 Kasım 2010
- 11.246
- 19.997
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ki? Yani haksızlık değil mi? Bence öyle. Yani kocam benim ailemi sevmek zorunda değil, diyelim ki o benim ailemi sevmiyor, karşılığında ben de niye onun ailesini sevmeyeyim, o insanların günahı ne?ister kocan olsun ister bir başkası ama ailen kırmızı çizgin olsun bu hayatta . eşinizin ailesine gittiğinizde aynı tavır ve davranışları sizde gösterin bakalım ne yapacak ..o sizin ailenizin yanına gelmiyorsa sizde onun ailesine pek gitmeyin onun ki ana baba da sizinki ne . ailene de gitmeden önce ara söyle ekstra hazırlık yapmasınlar böyle adamı sevindireceklerine gitsin fakir fukara doyursunlar
Yeni evliyseniz alışma dönemidir olabilir.Eşimle ailem arasında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşim, ailemi sevmiyor. Davranışlarından hissediyorum. Asla kendi ailemi övmek için söylemiyorum ama benim ailem kırsalda yaşayan kendi halinde insanlar. Ailemin yanına zaten pek gelmez. Gelince de bin tane laf bulur. Bir şey yapsalar ya da bir laf çarpsalar haklı diyeceğim. Ailem biz geleceğiz diye durumları iyi olmamasına rağmen neler neler hazırlar. Surat yine beş karış niye geldik der gibi. Neleri gözüne batıyor bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor. Ailemle de paylaşamadığım için size yazmak istedim. İyi günler dilerim.
sana öyle gelmiş dersin sende o zamanBaşlar söylenmeye![]()
aileme saygı göstermeyen saygı bulamaz ben de .Niye ki? Yani haksızlık değil mi? Bence öyle. Yani kocam benim ailemi sevmek zorunda değil, diyelim ki o benim ailemi sevmiyor, karşılığında ben de niye onun ailesini sevmeyeyim, o insanların günahı ne?
Uzun yıllar kocamın ailesiyle bayramdan bayrama görüştüm neredeyse, sevgimi-saygımı kaybedecek çok şey yaptılar. Bu dönem eşim benim ailemle bi fiil hergün görüştü, hasta babamı kucağında tuvalete taşıdı. Hem de kimse böyle birşey talep etmeden. Yıllar sonra ailesiyle aram düzeldi, keyfi onlara gitmek istemediğim de de kocamdan aileme karşı bir soğukluk bir uzaklık görmedim. Herkes kendinden mesuldür.
ayrıca görüşmemek ayrı görüştüğünde saygıızlık yapmak ayrı . gidiyorsa sevmese bile yaşları hürmetine saygı çerçevesinde görüşmeli onu yerine getiremiyorsa hiç görüşmemeli . siz haklı sebeplerden dolayı görüşmemiş olabilirsiniz ama saygısızlıkda yapmamışsınız burdaki durum farklı bana göreNiye ki? Yani haksızlık değil mi? Bence öyle. Yani kocam benim ailemi sevmek zorunda değil, diyelim ki o benim ailemi sevmiyor, karşılığında ben de niye onun ailesini sevmeyeyim, o insanların günahı ne?
Uzun yıllar kocamın ailesiyle bayramdan bayrama görüştüm neredeyse, sevgimi-saygımı kaybedecek çok şey yaptılar. Bu dönem eşim benim ailemle bi fiil hergün görüştü, hasta babamı kucağında tuvalete taşıdı. Hem de kimse böyle birşey talep etmeden. Yıllar sonra ailesiyle aram düzeldi, keyfi onlara gitmek istemediğim de de kocamdan aileme karşı bir soğukluk bir uzaklık görmedim. Herkes kendinden mesuldür.
laf arasında hiç sordunuz muEşimle ailem arasında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşim, ailemi sevmiyor. Davranışlarından hissediyorum. Asla kendi ailemi övmek için söylemiyorum ama benim ailem kırsalda yaşayan kendi halinde insanlar. Ailemin yanına zaten pek gelmez. Gelince de bin tane laf bulur. Bir şey yapsalar ya da bir laf çarpsalar haklı diyeceğim. Ailem biz geleceğiz diye durumları iyi olmamasına rağmen neler neler hazırlar. Surat yine beş karış niye geldik der gibi. Neleri gözüne batıyor bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor. Ailemle de paylaşamadığım için size yazmak istedim. İyi günler dilerim.
Ben saygıdan bahsetmedim kiaileme saygı göstermeyen saygı bulamaz ben de .
Yooo eşimin ailesi bana saygısızlık yaptı bende onlara saygısızlık yaptım. Ben eşimin ailesine saygısızlık yaptım diye benim ailemin günahı ne eşim niye benim aileme saygısızlık yapsın ki. Her koyun kendi bacağından asılır.ayrıca görüşmemek ayrı görüştüğünde saygıızlık yapmak ayrı . gidiyorsa sevmese bile yaşları hürmetine saygı çerçevesinde görüşmeli onu yerine getiremiyorsa hiç görüşmemeli . siz haklı sebeplerden dolayı görüşmemiş olabilirsiniz ama saygısızlıkda yapmamışsınız burdaki durum farklı bana göre
maaleseff bazı adamlarr kendi ailesinden başkasına gitmek istemiyorEşimle ailem arasında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşim, ailemi sevmiyor. Davranışlarından hissediyorum. Asla kendi ailemi övmek için söylemiyorum ama benim ailem kırsalda yaşayan kendi halinde insanlar. Ailemin yanına zaten pek gelmez. Gelince de bin tane laf bulur. Bir şey yapsalar ya da bir laf çarpsalar haklı diyeceğim. Ailem biz geleceğiz diye durumları iyi olmamasına rağmen neler neler hazırlar. Surat yine beş karış niye geldik der gibi. Neleri gözüne batıyor bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor. Ailemle de paylaşamadığım için size yazmak istedim. İyi günler dilerim.
Söylensin,onun yaptığını yaparsınız aaa sana geliyor dersinizBaşlar söylenmeye![]()
kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ortada herhangi bir sorun yokken bu tarz yaklaşımı da hoş değil eşinizin ailenize karşı sevmiyorsa saygısızlıkta yapmasın ben sizin yerinizde olsam ailemin yanında suratsız suratsız oturmasindansa tek başıma giderim insanlarida huzursuz ettirmem terbiyesiz aileniz fazla değer vermiş heralde g..t kalkmışEşimle ailem arasında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşim, ailemi sevmiyor. Davranışlarından hissediyorum. Asla kendi ailemi övmek için söylemiyorum ama benim ailem kırsalda yaşayan kendi halinde insanlar. Ailemin yanına zaten pek gelmez. Gelince de bin tane laf bulur. Bir şey yapsalar ya da bir laf çarpsalar haklı diyeceğim. Ailem biz geleceğiz diye durumları iyi olmamasına rağmen neler neler hazırlar. Surat yine beş karış niye geldik der gibi. Neleri gözüne batıyor bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor. Ailemle de paylaşamadığım için size yazmak istedim. İyi günler dilerim.