- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Yok ya zoruna mi gidiyor ananın babanın destek olması, napicaklarmis??? Küçücük çocuğu da gondermem öyle kacgun uzagaÇünkü Eşim yaşadığı herşeyden beni sorumlu tutuyor ve yaşadıklarini hak etmediğini dusunuyor.Aileminde benim yanımda olup onu değil de beni desteklemeleri onun zoruna gidiyor. Bu yüzde gorusmek istemiyor.
bunun neyi güzel allah askina?! vicik vicik olmaya gerek yok elbet ama bayramdada insan gidip bir el öper anne baba sonucta... benim esim annemi alis verisin lazim mi anne diye bile arar. bu sene tatile bile annende gelsin dedi. bende böyle rahatim. hic hos bir durum degil bence heleki cocukta olunca.benim eşim de bayramlarda benim aileme gelmez
ben de aynı şekilde
biz böyle çok rahatız
sen neden dert ediyorsun ki?
torunlarını tabi görecekler
bunun neyi güzel allah askina?! vicik vicik olmaya gerek yok elbet ama bayramdada insan gidip bir el öper anne baba sonucta... benim esim annemi alis verisin lazim mi anne diye bile arar. bu sene tatile bile annende gelsin dedi. bende böyle rahatim. hic hos bir durum degil bence heleki cocukta olunca.
Gelının bayramda gıtmemesı ,kandıllerde aramaması her ınsana koyar .Bukadar olmaz onlar buyuk arada da olsa bır telefon acılmalı zıyarette de bulunulmalı.Ondan son sunnet olu dugun olur akrabalık ılışkısı bekleyın.benim eşim de bayramlarda benim aileme gelmez
ben de aynı şekilde
biz böyle çok rahatız
sen neden dert ediyorsun ki?
torunlarını tabi görecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?