esiniz ailesinin yaninda size nasıl davraniyo..

elvin cennet cicegim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
84
75
8
31
Slm arkadaslar ben 2 yillik esim abisi ve yengesiyle ne zaman bir araya gelsek bi şey desem sacma tepkiler veriyo dun gecee mesela bize geldiler büyük bi park var esime bizdr gidelik dedim sen gezme diye tepki verdi ondan once demiştim param su an yok cnm gidemeyiz dedi abilerinin yanindada ne diyo sinir oldum onlar gelmeden canım cicimdik onlar geldi buz oldu adam resmen bi konu okudum vicik vicik olmayada gerek yok ama konusulunca b i dikkat edilse ne iyi olur...

Param yok demiş. Hikayenin öncesine bakıldığında eşiniz haklı duruyor. Siz alınıp bu kısmı atlamışsınız. Bilerek bu konuyu açtığınızı sanıp tepki vermiş gibi eşiniz.

Slm arkadaslar ben 2 yillik esim abisi ve yengesiyle ne zaman bir araya gelsek bi şey desem sacma tepkiler veriyo dun gecee mesela bize geldiler büyük bi park var esime bizdr gidelik dedim sen gezme diye tepki verdi ondan once demiştim param su an yok cnm gidemeyiz dedi abilerinin yanindada ne diyo sinir oldum onlar gelmeden canım cicimdik onlar geldi buz oldu adam resmen bi konu okudum vicik vicik olmayada gerek yok ama konusulunca b i dikkat edilse ne iyi olur...
Kendince erkeklik yapıyo.. Erkeklerin genel tavrı

Eşin öncesinde paranızın olmadığını söylemiş siz abisinin yanında gidelim derseniz oda size inat yaptığını düşünebilir ben eşine hak verdim burda sorman mantıksız geldi açıkçası

evet eşler genelde ailelerinn yanında değişiyor ama ben söyleye söyleye bıraktırdım o huyunu bende çok sinir oluyordum değişmesine .. rahatsız olduğunu dile getir bence kibar şekilde

E="mecelli, post: 47478340, member: 679287"]evet eşler genelde ailelerinn yanında değişiyor ama ben söyleye söyleye bıraktırdım o huyunu bende çok sinir oluyordum değişmesine .. rahatsız olduğunu dile getir bence kibar şekilde[/QUOTE]
Bugun diyicem tepkisi ne olcak acaba

E="mecelli, post: 47478340, member: 679287"]evet eşler genelde ailelerinn yanında değişiyor ama ben söyleye söyleye bıraktırdım o huyunu bende çok sinir oluyordum değişmesine .. rahatsız olduğunu dile getir bence kibar şekilde
Bugun diyicem tepkisi ne olcak acaba[/QUOTE]
ama gülerek söylee yada ailesi ile görüşmeden hemen önce bak abinler geliyo bana karşı değişme ben çok üzülüyorum de.

ne yapmali bu erkekleri acaba
Evde başbaşayken sana yaklaştığı anda iyi olduğunuz anda söyle Can'ım.. Aşkım çok kalbim kırılıyor biliyormusun falan de.. Farkettiğini sanmıyorum benimki nazar değmesin diye yapıyorum diyor ben bişe demiyorum .. Ama aşağılamasına bağırmasına izin verme

Evde başbaşayken sana yaklaştığı anda iyi olduğunuz anda söyle Can'ım.. Aşkım çok kalbim kırılıyor biliyormusun falan de.. Farkettiğini sanmıyorum benimki nazar değmesin diye yapıyorum diyor ben bişe demiyorum .. Ama aşağılamasına bağırmasına izin verme
Yok bagirmiyo onceden yapmisti hatt a cok ileriye bile gitmisti simdi sadece bi kac kelime diyo ben dediklerime toplumda zıt cevap versin istemiyorum çünkü ben öyle yapmiyorum ailemin yaninda her zaman dikkat ederim onunda öyle yapmasini istiyor um biraz alinganimda ben

Back
X