eşiniz akşamları eve gelince nasıl karşılıyorsunuz?

masallah canim ya.Allah nazarlardan saklasin.ben calisiyorum.ama tabi bu bir engel degil,her zaman bakimli olmak zor is.dedigin gibi bi geysa ruhuna sahip olmak lazim deyil mi ama.

evet çok sağol canım ama üzülme istediyinde herşeyi başarabilirsin, eyer mutluysanız, erkeyin evine bağlıysa zaten sorun olmaz :107:

benimki eve anahtarıyla giriyo nedense içeri girince hoşgeldin derim sarılır koklaşırız

arkadaşlar ya merak ettiğim birşey var mesela yazanlar var 2 3 5 senlik evli olup hala bu kadar güzel karşılayanlar ın bebeği var mı yani bebek olunca herşey bozuluyor deniliyr ya 1 aylık evli olan biri olarak merak ediyorum çünki şuan herşey cok guzel ama sanki bebek olunca büyü bozulacak gibi geliyor(

benim eşimin işten geliş saaatinin dakıkasını bile bilirim odaha dış kapıyı açar merdivnden çıkarken ben kapıyı açmış olurum ewe girer ve hemen sarılır koklarım özlediğimi söyler gününün nasıl geçtiğini sorarım oda bana sorar sonra oğlum ne yaramazlıklar yaptı der :)

eşim eve genelde anahtarla girmeye çalışır ama ben içerden kilitlediğim ve üzerrinde anahtar olduğu için açamaz.bende bu sırada son hazırlıklarımı yapar açarım.tabikide güzel elbiselerimi giyerim saç makyaj full.eşim hadi bir yemeğe çıkalım dese tam takır hazırım ama nerdeee

Bir Hanım akşam olunca elinden geldiği kadar düzgün bir görüntü içinde güleryüzle ve heyecanla eşini HOŞ karşılamalı.Onun sevdiği şekilde hitap ederek eşte öyle bir halde olmalı ki eve girişte selam ve tatlı bir kelamla karşılamaya karşılık vermelidir.Ben canım diye hitap ederim kapımı açarken .Herkese böyle karşılamalar ve karşılıklar nasip olsun ne güzel olur her yuva içinde böyle muhabbetlerin olması.Olmayanlara üzülüyorum dilerim onlarda mutlu olurlar.

biliyomusun süpersin benim burda konum var evlilikte aşkı bitirmeyin die onu oku istersen oradanda bilgi sahibi olabilirsin bende senin gibiyim ama fark benim bebeğimde var ya sana tek dicem şey eğer heeep mutlu olmak keninide eşinide yıpratmak istemiyorsan ozaman eşine eve gelince bugün naptın nereye gittin niye geç kaldın yada nerde kaldın kimdi o kadın gibi sorular sorma :))))
eşine çooook güven ki zaten bi hata yapıyosa eninde sonunda biyerden patlak verir unutma hep güleryüzlü ol sıkıntılarını anlat derdini paylaş ama onu suçlayarak yada sanki sıkıntılarının sebebi oymuş gibi deil kavga etme konuşarak hallet ve en ufak şeye bağırma işte bu çok önemli çünki sen bi kadınsın eşinin gözünde narin sin hassassın eğer yükse sesle konuşursan oda konuşur sanki karşısında erkek varmış gibi yani ufak tefek şeyler iştee :)))

masallah hepimize ben zaten gun icinde ozluyorum kocami aksam isi olup gec gelse sıkıliyorumm.sanki ilk kez gormus gibi oluyorumm.

Allah mutluluğunuzu daim etsin,çok tatlı

8 yıllık evlıyım cocuk olunca şöyle değişebıliyor,cocugunuz huysuz,mızmız,sürekli aglayan ,sürekli kucagınızda sizi bırakmayan,sürekli hastanlanan bir çocuksa evet işte o zaman ,çocuk faktörü ortaya cıkıyor. calışmıyorsanız zaten akşama kadar sizi bunaltıyor kafanız şişiyor resmen, ALLAH acılarınız gostermesın o ayrı yalnız cocuklar çok fazla konuşuyorlar, buda sizi zaman zaman bunaltabiliyor.kapıları güzel açmak her zaman mümkün olamayabiliyor.

bir kızım var Allah nasip ederse birde oğlum olacak..eve geliş saatinde camlarda bekleriz gedliğinde koşaar kapıyı açarız,kızım babası eve çıkana kadar çığlık çığlığa bağırır..eşim gelince kızım üzerine atlar sarılırlar sonra biz sarılırız ben sevgi sözcüklerini arka arkaya sıralarım ve birkaç dakika 3müz hatta 4müz sevgi yumağı olarak sarılı kalırız ..
hatta eşim sabahları kahvaltı yapamaz evden çıkana kadar yatmayı tercih eder ona rağmen evden çıkacağı zaman mutlaka sarılır,öper hayırlı işler diler yolcu ederim..

ben henüz evli değilim ama her akşam eve geldiğin hoşgeldin diyip sarılıp öperim

Ben de ilk yıllarda suslenirdim eşime kapıyı Acardim,sarılır opusurduk.13 yıllık evliyiz.2.çocuktan sonra böyle biraz ev arkadaşı gibi olduk,ben de pek bakamıyorum kendime cok yoruluyorumama bazen susleniyorum hemen farkediyor.bu arada yarın evlilik yıldönümümuz ne yapsam?

10 aylık evliyim. önce camdan kontrol ediyorum sürekli, geliyor mu diye. beni görürse öpücüklü el sallıyor Geldiğinde de birbirimizi öpüp sarılıyoruz, hoşgeldin diyorum. Eşim de evde olduğu zamanlarda camdan bakar gelişime, bakmayınca söyleniyorum çünkü sonra yine aynı seremoni bakalım ilerleyen senelerde nasıl olacak, ömür yeterse

evlendigimizden beri daha 1 haftadir onu karsilayabiliyorum ayni saatte ise gider ayni anda eve girerdik.. bi haftadir onu sabahları kapida, öperek ugurluyorum, sonrada cama cikiyorum bide ordan el salliyorum aksamda isten gelmeden yemekleri yapiyorum, sonra uzerimi degistirip beklemeye basliyorum gelisi biraz gecikirse camdan bakip duruyorum, yetmezse balkona çıkıp bakiyorum geldigindede hosgeldin diye kocaman sariliyoruz öpüyoruz

7 yıllık evliyim ben çalıştığım için öyle pek düzenli karşılama merasimimiz olmuyo .ilk başlarda genelede onun çalışmadığı günlerde beni iş yerimden alır dolaşır eve giderdik. çalıştığı günlerdede zaten sabah gelirdi bende uyurdum. sabah zaten giyinmiş hazırlanmış olduğum için o gelir ben çıakardım. şimdi bir oğlumuz var ben evde olduğum sürelerde genelde bakımsız bi halde olurdum...şimdi işe döndüm ve genelde birlikte eve giireriz o oğlumu alır beni alır eve gideriz ..bazen eve girince süslü bişiler giyerim zaten makyaj falan hep olur. ama bazende pijamalarımı giyer ama düzgün bi şekilde ... ama hala kumrular gibi dip dibe oluruz....

yazdıklarım pek karşılama olayı gibi olmadı ama bende yazayım dedimm sizin yazdıklarınızı okuyunca...
birde evde olup sürekli eşleri için hazırlanan bayanlar bu konuda kendinizi nasıl hissediyorsunuz merak ediyorum ben özel olarak onun için süslendim mi kendimi kötü hiissediyorum daa.:26: bi yerden sonra patlak veriyorum yani öyle şık şıkıdım olmak pek bana göre değil ama tüm erkekler hoşlanır sonuçta.. ben zaten işe giderken giyinip kuşanıyom evdede rahat olmak istiyorum ..

Ayyyy yerim ben onu ozleminden yanip tutusuyorummm hamile kalmadan once bazen tam zile bascakken acarm kapiyi iceri cekio sarikip operim operim civil civil askm askm btnm.cok.ozledm.ay yerm seni flanlar oda cok mutlu olur yorgunlugunu aliyrsun derdi bazende kapiyi anahtatla acmasina izin verrdim assskkkiiimmm dye cocuk gbi kosup ustune atlayip.operim bazende saklanirim kocam beni bulamaz kiiiiiii diye bagirirdim ama artkn bebis var ve boyle hinzirliklar yapamiyrn sadece sarilio opuyrm hoplayip ziplayinca esim.kiziyo bebise bsey olcak dyee ayy cok svyrm ha bide bazende uyuyoms gbi yapyrm operek uyandrsin dye ama uyumadigimi bildigi icin gidikliyo genelde :)

Merhabalar kadinlar kulübüne yeni üye oldum, annemin vesilesiyle:) Bır buçuk ay önce evlendim ve ev hanımıyım, 19 yaşındayım eşim çalışıyor ve 25 yaşında. Evlendigimizden beri içimi kemiren bişey var ve sizinle paylaşmak istiyorum. Eşim cocuk istiyor ve bu istek cok yogun. Bende istıyorum elbette ama daha erken diye dusunuyorum ve aynı zamanda korkuyorum ve endiseliyim. Endişem ve korkum su, biz cok mutluyuz. Hafta sonu birlikte gezmeye çıkarız hafta ici akşamlari bazen yemeğe çıkıyoruz ve eşim 8-19 kadar çalıştığı için akşamları birlikte vakit geçirmeye cok özen gösteririz. Cocuk olduktan sonra bu düzenin buzulmasından korkuyorum, ki bozulacak. Ama eşime cocuk hakkında isteksiz göründüğümde bile, bozuluyor suratını asıyor ve konusmamazlık yapıyor. Ne yapıcamı bilmiyorum tecrubelerinizi benimle paylaşırsanız cok sevinirim.

merhaba canım,

aynı sorun evlenmeden önce bizde de vardı ben sene eşim 6 ay sonra filan istiyordu ortasını bulduk 1 senede anlaştık bence güzel birşekilde söyle ben şöyle demiştim çocuk evin neşe kaynağı ikimizden bir parça ama ben seni yaşamak istiyorum bir senede olsa evliliğimizi yaşıyalım benim yaşım çok genç değildi çocuk için ama sizin yaşınız genç bebeğimiz herzaman olur bu günleri bir daha bulamayız yaşımız daha genç gezemeyiz tozamayız 1sene dilediğimiz gibi hareket edelim filan diyin bence oda etkilenecektir.sonuçta zaten hayat onun etrafında dönmüyor tamam onlarda sorumluluk edinecekler ama bizler gibi değil o yüzden bencede çok erken

Valla bu konuya şöyle bi cevap vermek istiyorum .. Ah ah sevdiğim adamla bi evlensem artık da ben de böyle kapılarda karşılayabilsem onu . Sizin yerinizde olsam ben de aynen öyle yapardım kapıyı açar öperdim sarılırdım hoşgeldin der öyle karşılardım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…