ben evli değilim ama size annemle babamın akşamları yaptıkları müsabakaları anlatayım
Annem - ' Kimo ?
Babam - ' Aç !!
Annem - ' yine bir sürü doldurmuşsun poşetleri dolapta yer yok çürüyüp gitti vallahi hepsi !
Babam - ' Nankör kadın !!
Annem - ' ( söylenmeye devam eder )
Babam - ' çok konusma terliklerimi getir yemek yok mı !
anladığınız her akşam böyle maaleseffff haahaha vallahi evlilikten korkar hale geldim
ben evli değilim ama size annemle babamın akşamları yaptıkları müsabakaları anlatayım
Annem - ' Kimo ?
Babam - ' Aç !!
Annem - ' yine bir sürü doldurmuşsun poşetleri dolapta yer yok çürüyüp gitti vallahi hepsi !
anladığınız her akşam böyle maaleseffff haahaha vallahi evlilikten korkar hale geldim
Annem - ' Kimo ?
Babam - ' Aç !!
Canım tesadüfe bak bizimde 3,5 yıl oldu evleneli:) Ben de çalışan bir bayan olduğum için bir de iş saatlerim de düzensiz olabiliyor zaman zaman o yüzden bazen eşim karşılıyor beni kapıda hatta daha çok o bile karşılıyor diyebilirim.Yemek yapmaya fırsatım olmuyor zaten çoğu zaman evimizde beni büyüten bir yardımcımız var Sultan abla yardımcı da demiyim artık aileden sayılır sağolsun o benim sıkışık olduğum günlerde yemek işlerini de hallediyor bi problem olmuyor o yüzden..merhaba bayanlar ben 3.5 yıllık evliyim ve çok mutluyumbenim sorum şu akşamları eşinizi eve gelince nasıl karşılıyorsunuz? benim bir teyzem var ve asla kocasını kapıda karşılamaz hoşgeldin demez ama ben onun aksine kapıda karşılarım hatta eşim yanında anahtar götürmesine rağmen yine de akşam eve gelince kapıyı çalar kapıyı ben açıp karşılıycak mışım hoşuna gidiyor muş öyle kapıdan girer girmez hemen beni sarılıp öper nasılsın diye sorar bende onu öperim
siz nasıl davranıyorsunuz merak
ediyorum eşinizin gelmesine yakın neler yapıyorsunuz o nasıl karşılık veriyor?
Canim oyle diyorsun ama ben mesela is yogunlugundan cogu zaman eve esimden sonra geliyorum karsilayamiyorum ki istesemde..Biz annemle beraber babamı kapıda karşılardık ben taşınana kadar.Annem hala kapıda öpücüklerle karşılar.Zaten kocasını kapıda karşılamayan kadını da anlamam.
Eğer eş evdeyse diyorum canımCanim oyle diyorsun ama ben mesela is yogunlugundan cogu zaman eve esimden sonra geliyorum karsilayamiyorum ki istesemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?