esiniz aldatsa nasil anlardiniz yada hissedermiydiniz

azra53

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1.908
566
373
İzmir
Meraba kk hanimlari sizin engin tecrubelerinize ve objektif yorumlariniza ihtiyacım var yani ablam için actim bu konuyu ben 8 yıllık evliyim ablam 9 bir yıl arayla evlendik onun 4 yasinda kızı benim 2 ve 6 yasinda iki çocuğum var benim başıma böyle birşey hiç gelmedi tmm eşimle bazı sorunlarımız oldu ama hiç bu boyuta ulaşmadı ve böyle durumlarda ne yapılır bilmiyorum ve ablamda bilmiyor kısaca anlatayım iki aydır eniştem durduk yerde teline şifre koymuş hiç bir sekilde göstermiyor ablama telini ortak kullandıkları face hesabını ayırmış ve onada şifre koymuş ve iki aydır çok ilgisiz hep yanlız kalmak istiyorum bahaneleri ve gece boyu kim oldugu bilinmeyen kişiyle mesajlasiyor ve ablam teli istediğinde vermiyor tuvalete banyoya bile teliyle giriyor ve en sonunda ablam patlamış buna tartışmislar bir hafta dır hiç birsey olmamış gibi davranıyor ama hala tel olayı aynı ablam çok çaresiz o kadar yıl teli ortada olan adam birden bire bu sekilde bilmiyorum aklımıza gelen şey basliktada malum zaten ne yapmalı böyle birşey varsada nasıl yakalayacagiz iş yeri baya uzak vede vardiyeli çalışıyor ordanda bilgi alacağımız tanıdığımız kimse uzatmamak adına yazmadım iki aydır ablam böyle huzur kalmamış o sikintidayken bende üzülüyorum ve elimden birsey gelmiyor siz bari akıl verin değerli hanımlar yardımınıza ihtiyacımız var kimseyede anlatamiyoruz çünki kanıt yok

Her kadın hisseder diye düşünüyorum. Telefonu hangi operatörse oradan dökümanlardan bakılabilir, ablanızın telefonu eşinden 5-10 dakikalığına alması kaydıyla tabi ki. Aranan numaralar ve ne kadar konuştuğu görülür. Numarayı alıp yine internetten sorgulatırsınız kime ait olduğuna dair. Ancak öyle kanıtlanır. Tabi bu bir suç mu bilemiyorum açıkçası yanlış yönlendirmek de asla istemem.. Diğer arkadaşlarımız daha iyi bilir..

Son düzenleme:
Başlığa istinaden evet hissederdim
Her kadın hisseder
Bunu anlamak için illa bir şey olmasına gerek yok bence.
Ne hissediyorsanız doğru
Yazdıkların aldatmanin bir nevi ipuçları
Yer altı mafyasi değil ya bu adam kebabci gibi ültimaton versin minige...
İşçi altı üstü..
Ablan ayrilmayacaksa bence hiç ustelemesin desmesin konuyu...
3 maymuna devam

Bunlar bana hissettirirdi mesela birşeyler döndüğünü.
Takipte kalsın ablanız.
Var bence birşey.

Telini hiç bir sekilde dokundutturmuyor ablama malesef kendi kuzeni istedi ona bile vermedi tek yaptigi şey tık tık tıkır mesajlaşmak ve gülümsüyor bunu yaparken

Telini hiç bir sekilde dokundutturmuyor ablama malesef kendi kuzeni istedi ona bile vermedi tek yaptigi şey tık tık tıkır mesajlaşmak ve gülümsüyor bunu yaparken

Enişteniz uyurken telefonu nerede oluyormuş peki? Herhalde yastığının altına koymuyordur? Kesin bir iş var ama..

E daha nasıl belli etsin adam ? Ablanız nasıl dayandı 2 ay boyunca ? Ben o telefonu münasip bir şekilde monte eder al güle güle kullan canım derdim.
Ablanız çok mu sabırlı,iyi niyetli biri ?

Kanıt bulursak boşanmak istiyor yol verecek ama emin olmak istiyor kesin gözüyle görmeden inanmayacak ya da belkide konduramiyor eşine bunu çünki iki aya kadar enistemle bir sorunları yoktu kavga bile çok nadir di

Teli elinden almanin hic ama hic bir yolu yoksa sahte bir profil acip sosyal medya hesaplarindan iletisime gecmeye calisin bakalim ne tarz konusmalar icerisine girecek benim aklima bir tek bu geldi

Kanıt bulursak boşanmak istiyor yol verecek ama emin olmak istiyor kesin gözüyle görmeden inanmayacak ya da belkide konduramiyor eşine bunu çünki iki aya kadar enistemle bir sorunları yoktu kavga bile çok nadir di
O zaman bir gün çocuklara sen bak
Ablan takip etsin ..

Önünde sonunda açık verir erkekler
Tlf zor iş misal benim adam iphone kullanıyor. Parmakizi şifreli. Adamin parmağını kesip okuyamayacagima göre ben kesin kanıt peşinde olsam takip ederdim...
Aklıma daha iyi bir fikir gelmiyor şu anda

Bu kadar da gozune sokarak aldatilmaz ki yahu sadece aldatiyor olsa iyi malesef ablani gozden cikarmis tamamen, ne dusuncegini, ne yapacagini umursamiyor bile ablanin.

E daha nasıl belli etsin adam ? Ablanız nasıl dayandı 2 ay boyunca ? Ben o telefonu münasip bir şekilde monte eder al güle güle kullan canım derdim.
Ablanız çok mu sabırlı,iyi niyetli biri ?
Aslında çok sabırlı değildir ben ona gore cok daha sabırlıyım ama benim eşim böyle yapsa gostermiyorsa elinden alıp firlatirdim heralde bu kadar ne var gizleyecek birşeyi yoksa umursamamasi gerek ablam in da dengesini bozdu ne yaptığını bilmiyor oda

Benim eniştem de iPhone kullanıyor, ablam gizlice kendi parmak izini de okutmuş eşinin telefonuna.. 4-5 tane daha parmak izi kabul ediyor iphonelar. Tabi Allah takip etmek zorunda bırakmasın.

Ben anlamadım ablanız hiç demiyor mu "bana saygısızlıl yapıyorsun rahatsız oluyorum, ben aynısını yapsam ne hissederdin?" Vb diyaloglar illa ki geçiyordur, enişteniz hiç mi açıklama yapmıyor?

Kesin kanıt bekliyor boşanmak için demişsiniz de baya belli durum :/

Bu kadar da gozune sokarak aldatilmaz ki yahu sadece aldatiyor olsa iyi malesef ablani gozden cikarmis tamamen, ne dusuncegini, ne yapacagini umursamiyor bile ablanin.
Ben de öyle düşünüyorum cnm valla mantıken yapsa bu kadar belli etmemesi gerek ama yaptigi şey e bakıyorum Eger korkulacak bişeyin yok Neden bunca yıl şifre koyma ihtiyacı hissetmediğin telin sır kutusuna donusdu

Uzun olmasın diye yazmadım Evet iki aydır tabiki oluyor tartışma bitmiyor huzur yok evlerinde memleket meselesi oldu dediği şey yanlız kalmak istiyorum sıkılıyorum bunalıyorum sizinle vakit geçirmek istemiyorum biraz da kendim için yasiycam ablam biraz kilolu bir bayandir zaafı olan noktalarını yüzüne vuruyor

ablan boşuna yüz göz oluyor herifle şimdiye boşanması lazımdı ama madem durum böyle planı açıklıyorm

dediğinize göre ablanızı takmıyor yanında mesajlaşıyor
ablanız girsin odaya tökezler gibi yapsın ya da başı dönüyomuş gibi çat telefonu elinden kapsın hemen kendini odaya kitleyip ne halt yiyomuş öğrensin
benden bu kadar lsdkgd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…