- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
Senaryoya bak !! gce gce ne guldum yaaablan boşuna yüz göz oluyor herifle şimdiye boşanması lazımdı ama madem durum böyle planı açıklıyorm
dediğinize göre ablanızı takmıyor yanında mesajlaşıyor
ablanız girsin odaya tökezler gibi yapsın ya da başı dönüyomuş gibi çat telefonu elinden kapsın hemen kendini odaya kitleyip ne halt yiyomuş öğrensin
benden bu kadar lsdkgd
Uzun olmasın diye yazmadım Evet iki aydır tabiki oluyor tartışma bitmiyor huzur yok evlerinde memleket meselesi oldu dediği şey yanlız kalmak istiyorum sıkılıyorum bunalıyorum sizinle vakit geçirmek istemiyorum biraz da kendim için yasiycam ablam biraz kilolu bir bayandir zaafı olan noktalarını yüzüne vuruyor
ablan boşuna yüz göz oluyor herifle şimdiye boşanması lazımdı ama madem durum böyle planı açıklıyorm
ablanız girsin odaya tökezler gibi yapsın ya da başı dönüyomuş gibi çat telefonu elinden kapsın hemen kendini odaya kitleyip ne halt yiyomuş öğrensin
benden bu kadar lsdkgd
Malesf aldatiyor ve aldatma sadece cinsel degil ayrica duygusal olarak da aldatiyor. O yuzden de ablan anlamis da uzulmus de cok da umrunda degil. Hepsinin kokune kibrit suyu!Ben de öyle düşünüyorum cnm valla mantıken yapsa bu kadar belli etmemesi gerek ama yaptigi şey e bakıyorum Eger korkulacak bişeyin yok Neden bunca yıl şifre koyma ihtiyacı hissetmediğin telin sır kutusuna donusdu
ablan boşuna yüz göz oluyor herifle şimdiye boşanması lazımdı ama madem durum böyle planı açıklıyorm
benden bu kadar lsdkgd
Hiç karışma akıl verme sen kötü olursun boşanacak insan şimdiye zaten hesap sorardı görmeden kanıt olmadan diyorsun da kanıt bu işte adam ağzıyla aldattım mı desin illa?Kanıt bulursak boşanmak istiyor yol verecek ama emin olmak istiyor kesin gözüyle görmeden inanmayacak ya da belkide konduramiyor eşine bunu çünki iki aya kadar enistemle bir sorunları yoktu kavga bile çok nadir di
Evliykenmi yapti bunu allahindan bulsun asla kapanmayacak buyuk bir yara kadin olarak hepimizin basina gelebilir yanına kalmaz insallahAramız bozuktu.O beni unutamaz diyordum.Ben onu unutmamıştım.Ama biri varmış o sıra çevresinde. Hiç beklemezdim.Ama o olmasaydı beni bırakamazdı unutamazdı(yani iste ).Ayran gönüllü ;sebebim oldu.
SevgiliEvliykenmi yapti bunu allahindan bulsun asla kapanmayacak buyuk bir yara kadin olarak hepimizin basina gelebilir yanına kalmaz insallah
Canım her operatörün ayrıntılı fatura dökümleri oluyor saat kaçta kimle konuşmuş msjlaşmış görüyorsun. Bunun için şifreye ihtiyaç var ve o şifreyi alabilmek için de malesef eşinin teline 5 dk lığına ihtiyaç var. Telefonu şifresini öğrenmek zorunda olmadan almak için şöyle yapabilirsiniz. Belirli bir saat ayarlarsınız kardeşinizle önceden anlaşıp, kardeşiniz kendi telefonunu kapatır. Siz eniştenizi arayıp kardeşinize ylaşamadığınızı ve acil birşey söylemeniz gerektiğini söylersiniz. Kardeşiniz telefonu alır önceden anlaştığınız şekilde bir sorun varmış gibi konuşursunuz. Kardeşiniz yan odaya geçer kapıyı kapar, telefonla konuşmaya devam ediyormuş gibi yapıp hemen şifreyi alır ve gelen mesajı silip, telefonu iade eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?