- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Kesinlikle hayır emin olun bağıran ses yükselten daha çok eşim ben daha çok surat yaparım laf söylerim karşılığında eşim sesini yükseltir asla demiyor eşim hamile bebeğim etkilenir diye.Hamilelik arkasina siginiyor olabilir misiniz? Hem bagirip cagirip hem de ay hamilelikten oluyor desem benim esim anlayisli falan olmaz. Kimse salak degil saygi isteyen saygi gostermeli.
Ama adam alttan almiyor demissiniz. Demek ki siz bagiriyorsunuz o da alttan almiyor ve cevap veriyor. Surat yapmaniz da psikolojik siddettir karsi taraf icin. Siz baslatiyorsunuz gibi geldi bana. Ve bunlarin hamileliginizle alakasi yok.Kesinlikle hayır emin olun bağıran ses yükselten daha çok eşim ben daha çok surat yaparım laf söylerim karşılığında eşim sesini yükseltir asla demiyor eşim hamile bebeğim etkilenir diye.
Karakterim hamile olduğumda şu yönde değişti önceden her tartışmamız da oturur ağlardım canım çıkardı ama şimdi tam tersi ağlayacak da olsam tutuyorum kendimi ama bu da surat yapmama sessiz kalmama yada laf söylememe sebep oluyor. Eşimin değişimi ise yok her iki farklı tepkimdede öflüyorOlay örneği yok ne diyelim.
Hamilelikten önce hiç surat asmıyormuşsunuz da hamilelikle birlikte başlamışsınız gibi anlam çıkıyor
Bazı şeyler karakterle alakalıdır da
önceden nasıl tartışıyosak aynı sesini yükseltir bağırır diyeceğini der bu kız hamile etkilenir falan
Kendimi ağlamayı bırakarak kontrol etmeye başladım bunun sonucunda da tepkilerin bu yönde gelişti elimde olmadan ama hassasiyet beklemem kötü bişey miBu hamilelik mevzusu fazla abartılıyor bence. Hasta değilsiniz hamilesiniz sadece, gayet kendinizi kontrol edebilirsiniz. Karşısında surat asan, tavır alan, aynı sofraya bile oturmayan bir kadın varken kaç erkek anlayışlı olur ki. Sabır bir yere kadar.
Karakterim hamile olduğumda şu yönde değişti önceden her tartışmamız da oturur ağlardım canım çıkardı ama şimdi tam tersi ağlayacak da olsam tutuyorum kendimi ama bu da surat yapmama sessiz kalmama yada laf söylememe sebep oluyor. Eşimin değişimi ise yok her iki farklı tepkimdede öflüyor
Kötü bir şey mi bilmiyorum ama sabır sınayan bir şey. Eşiniz demek ki kaldıramıyor bu tavırları ki kolay kolay kaldırılacak şeyler değiller bence.Kendimi ağlamayı bırakarak kontrol etmeye başladım bunun sonucunda da tepkilerin bu yönde gelişti elimde olmadan ama hassasiyet beklemem kötü bişey mi
Sürekli ağlarsa birisi ben de üflerim yaKarakterim hamile olduğumda şu yönde değişti önceden her tartışmamız da oturur ağlardım canım çıkardı ama şimdi tam tersi ağlayacak da olsam tutuyorum kendimi ama bu da surat yapmama sessiz kalmama yada laf söylememe sebep oluyor. Eşimin değişimi ise yok her iki farklı tepkimdede öflüyor
Kadınız ağlamıcaz surat yapmıcaz cevap vermicez erkek hamile karısına ses yükselterek tepki vericek ama kadın hiç tepki vermicek sakin sakin anlatacak kadın, adam o an tamam diyecek ama tartışınca yine bağrıcak kadın olarak yine bunları yapmıcaz nasıl tepki vericez pekikarşımda kendini ağlayarak yada surat asarak ifade eden biri olsa bende öflerim.
Siz ağlamıyor musunuz kırıldığınızda? Doğru düzgün sakin sakin anlattığımda o an anladım diyip tartışınca dön bşa tekrar ses yükseltmesi normal mi peki. Ben doğru veya yanlış Bi tepki verdiğimde kötü oluyorum peki erkek hamile karısına bağırdığında haklı mı oluyor!!!! Bi açıklama bekliyorumSürekli ağlarsa birisi ben de üflerim ya
Can sıkıcı tartışılır kişiler konuşur olay kapanır
Ağlamak nedir?
Aklımdan yine mi aynı terane diye geçer ne yalan söyleyeyim
Surat asıp kendini doğru düzgün ifade etmezse de ben de aldırmam
9 ayı böyle geçirmek zarar verir
Yalnız adamın tepkisi zaten kadının surat asmasına, laf sokmasına vs. Kadın bunları yapmazsa tartışma çıkmayacak, adam bağırmayacak. Etki tepki meselesi. İnsan kendini konuşarak ifade edebilen bir varlık. Tavır yapmak yerine konuşmayı deneseniz sorun kalmayacak muhtemelen.Kadınız ağlamıcaz surat yapmıcaz cevap vermicez erkek hamile karısına ses yükselterek tepki vericek ama kadın hiç tepki vermicek sakin sakin anlatacak kadın, adam o an tamam diyecek ama tartışınca yine bağrıcak kadın olarak yine bunları yapmıcaz nasıl tepki vericez peki
Şöyle söyleyeyimSiz ağlamıyor musunuz kırıldığınızda? Doğru düzgün sakin sakin anlattığımda o an anladım diyip tartışınca dön bşa tekrar ses yükseltmesi normal mi peki. Ben doğru veya yanlış Bi tepki verdiğimde kötü oluyorum peki erkek hamile karısına bağırdığında haklı mı oluyor!!!! Bi açıklama bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?