Eşiniz anlayışlı mıdır?

Hamilesiniz ayol hasta degilsiniz hamileyken 8 ay calisan patrondan azar isiten insanlar taniyorum ..biraz dirayetli olun ama ben hamileyim ben soylenecem o alttan alacak yok öyle sorry karsinizdaki duvar olsa okay ama o da bir insan ..surat asmak bagirmak cagirmak iletişim bozukluğu oldugu gerçeğini yansıtıyor..surat asacaginiza oturup sakince karsilikli isteklerinizi dile getirseniz daha yararli olur .

Haklısınız sanırım bu durumu dan dolayı fazla beklentiye giriyorum zaten size bu konuyu açmamdaki amacım Bi tek ben mi yaşıyorum bu durumu eşimin tepkileri normal mi anormal mi diye mukayese etmemdi. Fiziksel olarak Bi beklentiye değilim bende her işimi kendim görürüm ama duygusal olarak da giremem gerekiyormuş demekki. Teşekkür ederim yorumunuz için

Sizin beklentinizin adı alttan alma değil enayilik oluyor biraz. Kim niye böyle yapsın. Güzelce söylemek varken niye söyleniyorsunuz hiç anlamıyorum zaten. Bu malesef toplumumuzda çok var. Doğru düzgün rahatsızlığımızı ifade edemiyoruz illa ya söylenicez ya laf çarpıcaz ya surat asıcaz.

Malesef sizin kocanız o filmlerdeki kocalardan değil onlardan pek yok zaten. Yani öyle allasın ballasın ben de isterim ama adamın olayı hep aynıymış. Çocuk bile yaptığınıza göre iletişiminizi güçlendirin biraz. Hemen höthötlenmeyin.

Ağlama konusunu azalttım önceden daha çok ağlardım sanırım artık daha dirayetliyim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bu arada eşimde yanıma geldi ko uştuk sakince bağırdığı için özür diledi benden de sizin belirttiğinize yakın beklettilerini ve bağırma konusuyla alakalı yardımımı da istedi. Konuşup hallettik gibi şuan için umarım söylediği gibi bu bağırma konusunda çabasını istikrarlı şekilde görürüm çünkü emin olun benimle sakin konuştuğunda ben onu çok iyi anlıyorum hak veriyorum. Bağırdığında tam tersi oluyor çünkü. İnşallah sağlıklı Bi sürecimiz ve bebeğimiz olur. Allah herkesin gönlüne göre versin

Hamilelikten öncesinde oturmamış şeyler olduğunu düşündüm. Ya da bilemiyorum verdiğiniz örnek belki bazı durumlarda makul olabilir ama bizim evde eşim kendi bensiz yemek yememiştir. Belki erken saatti ve öncesinde beni uyandırma falan dediyseniz eşinizin kendince yemesi normal. Hamilelikten öncesinde de ayrı dünyalarınız ve sofralarınız var mıydı ki?

Biz ayrı yemek yemeyiz. Kahvaltiyi da ikimizde evdeysek mutlaka birlikte yaparız. Oyle esim önce kalkti yedi topladı olayi olmaz. Ben sevmem öyle ayri gayrı eşim de sevmez.
Kim önce kalkarsa hazirlar diğerini uyandırır veya birlikte hazırlarız.
Bunun tersi olursa kızarım bizim aile düzenimiz bu sekilde çünkü. Kimine göre basit belki ama benim için değil.
Siz normalde de ayrı yiyorsaniz o başka tabi.
Ayrica her şeye de bağırıp çağırmasın bağırınca daha cok hakli olmuyor insan.

Hamile değilim ama eşimle bazen her ilişki gibi tartıştığımız anlar olur, eğer o haklıysa tamam sevgilim sakin ol özür dilerim demeyi asla ihmal etmem, eğer ben haklıysam o üste çıkmaya çalışır ama ben onu takmam bağırırız kızışırız birbirimize tartışma şeklinde söyleriz söyleyeceğimizi, aradan iki dakika sonra muhabbetimiz aynen şöyle ‘ şşş pantolonunu yıkıyımmı kokmuş, he yıka ya sana zahmet. Tamam! Acıktık gel bişeyler hazırlayalım. Ööö düştün elime geç mutfağa.. sus be salak şey (kocanın popoya şaplak) ve tatlıya bağlanır. Hiç küs kalmadık surat asmam çünkü tartıştık bitti gitti günümü zehir edemem ne ona ne kendime. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hamilelik mucize bir şey, hastalık değil. Erkekler ince değilki hamileyken olsun. Laf sokma olayın varsa onu kes kimse sevmez hele koca asla, göz ardı etmeyi öğren yoksa gözünde büyür tahammülün biter.

Muhtmelen sen sürekli böyle küçük seyleri mesele ediyorsun. Etmedigin zamanda surat asiyorsun. Ve adam artik dolmus. En küçük söyledigin seyde artik bagirma hisini duyuyor.

Yani bu konuda bile söylenecek ne var allasen? Desen her gün ayri kahvalti yapiyor, yine sakin bir sekilde derdini anlatirsin. Adam ayri kahvalti yapti diye söylenmek, surat asmak nedir ya? Ben olsam, artik bende bagirirdim, burama kadar gelirdi artik.

Cift olarak bir psikologa gitmelisiniz. Iletisim konusu çok sikintili.

Çok sevindim... İnşaallah yavrunuzu sağlıkla kucağıniza alırsınız ve çok mutlu bir aile olursunuz

bu insanla nasil cocuk yetistireceksiniz? nasil ömür gecireceksiniz? ofke sorunu var belli ki. tabiki fazladan hassasiyet gostermesi gerekiyor su durumda size. size tavsiyem de once sakin kalmaya calisin. once kavga edip sonra konusmaya calismayin.

hamilelikten olsaydı için dışına çıkar daha çok ağlardın diye düşünüyorum.
hamilelikten degilde sanki bir soğuma olmuş gibi

hamile olunca bir başka mı etkileniliyor?
maalesef öyle oluyor hormonlar uçuşta
ben mesela oyle kolay kolay ağlayan bir tip değilimdir.
hamileyken millet video izleyip hep birlikte gülerken ben aynı videoya ay nası düştü ya diyip hüngür hüngür ağladığımı bilirim
37.haftada dr doguma alacagim bugun dediginde ( dr a dogursamda kurtulsam diye diye gittigim halde) ne demek doguruyorsun diye aksama kadar aglamistim.
hamilelik degisik bir sey, alakasiz seylere anormal tepkiler verilebiliyor maalesef ama konu sahibesi bayan baya tartisilmali bagrisilmali olayda ben konusayim herkes sussun hamileyim modunda sanirim

Hamilelikte evet hormonlar oynuyor fakat hastaymış gibi ay hamilelikten denmesine bir acayip bakıyorum. 2 doğum yaptım ve gayet de kendimi kontrol edebiliyordum çok şükür. Sanki şımarıklık bu yaptığınız.

Eşim bana çemkirip saygı beklese sonra da ay hormonlarımdandı dese de get seni çekemem derim zaar.

Gebeliğin ilk aylarında ben de biraz tripci olmaya başlamıştım açıkçası ama sonrasında eşimin sabrını zorladığımi, hormonal olarak çok da farklı olmadığımi, istesem kendimi tutabilecegimi ve istesem eşimin burnundan getirmeden kendimi ifade edebileceğimi fark ettim. Benden tavsiye yapmayın, hamilesiniz evet bence eşiniz size yeterince yardımcı da oluyordur ama bu süreç ona zehir olmasın. Kendinizi idare edebilirsiniz bence
Normalde o kadar farkli olmasa da "bak ben gebeyim hormonlarim coşacak şimdi duygusal alıngan birine donusecegim "kafasına griince psikolojik olarak dönüşüyoruz, bu güzel süreci eşinizle güzelce yaşayın. İlk asermeleriniz ilk tekmeleri ilk görüntüleri... Bunların hepsini eşinizle birlikte yaşayın,bu süreç ona azap olmasın bence

İki çocuğum var.

Ahhh bende hamile kalsamda böyle şeylere surat assam... 6 yıldır bekliyorum senin yaşadığını yaşamak için. Takılma fazla üç günlük dünya. Gülüp geçmeyi bilmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…