Kizlar yazacagim olay annemin basina gelmis ve kk' yi anlattigimda size yazmami istedi, belki icini biraz dokmek niyeti.
Anneannem,dedem caresi olmayan bi hastaliga yakalandiginda hem dedeme bakip hemde cocuklarina bakabilmek icin gece gunduz calisp her zorluga katlanmis ve evlatlarini bi gelecek verms. Daha sonra annem babamla nisanliyken dedem vefat etmis. Aradan yillar sonra babamla annem tartisirken,babam anneme; "senin annen baskalarinin altinda yatiyo,yeter, ya o ya ben" diyerek annemi bi secime zorlamis. Annemde yillardir bu vicdan yukunun altinda eziliyo. Neden anneme boyle bi iftira atmasina izin verdim diye. Siz olsaydiniz esinizin annenize bu denli agir bi iftirasi karsisinda ne yapardiniz?
Simdiden dusuncelerinizi paylastiginiz icin tesekkur ediyor, guzel ve saygili bi paylasim olmasini diliyorum.
Iste annemde yillardir affedemiyo bu yuzden babami. 30 yil olmus bu olay olali.bana hamile oldugu icin cevre baskisindan korkup susmak zorunda kalmisVe annen o adamla evli oyle mi
Annene öyle bı laf ettirip susacagima ölürüm daha iyi .
Annemin yanında olurdum. Asla geriye bakmazdim
Aradan yillar sonra babamla annem tartisirken,babam anneme; "senin annen baskalarinin altinda yatiyo,yeter, ya o ya ben" diyerek annemi bi secime zorlamis. Annemde yillardir bu vicdan yukunun altinda eziliyo. Neden anneme boyle bi iftira atmasina izin verdim diye. Siz olsaydiniz esinizin annenize bu denli agir bi iftirasi karsisinda ne yapardiniz?
30 yıl önce olmuşNe zaman olduguna bagli olay yeniyse annen kapiyi cekip gidebilir. Olay eskiyse yapacak pek bir sey kalmamis. Yine cekip gidilebilir ama anlami olmaz.
Yok tabiki birakmamis dahada cok aradaki bagi kuvvetlendirmis. Babam annemle cok uzun sure konusmamisAnnen anneannenle görüşmemis mi bu iftiradan sonra
Babami anneannemin uvey babasi doldurusa getirmis. Babamda o sinirli aninda anneme bu sekilde konusmusNe olursa olsun hakki ve haddi degil bunu soylemek.. Sadece meraktan soruyorum, neye dayanarak söylemiş bunu, bu agir ithami?
en azindan kocasinin sözüne bakip annesini yok saymamiş.Yok tabiki birakmamis dahada cok aradaki bagi kuvvetlendirmis. Babam annemle cok uzun sure konusmamis
Ustune annen annesiyle daha sıkı fıkı olunca tavir yapan baban mi olmus utanmadan?Babami anneannemin uvey babasi doldurusa getirmis. Babamda o sinirli aninda anneme bu sekilde konusmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?