Eşiniz aşırı derece ailesine düşkünse ne yapar da rahatlarsınız? Yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
eşiniz aşırı derecde annesine teyzesine düşkün ve sizi 2. plana atıyorsa sürekli aklı onlardaysa neyapardınız merak ettim yazın tartışalımÇok üzgünüm çoookklava:

Mrb cnm ben eşimin ailesine olan düşkünlüğü yüzünden evi terkettim ve boşanmanın eşiğindeyim.Aynı binada oturuyoruz ve çok sıkıntılar çekiyorum .Ayrı bir ev tutmayı kabul ederse evliliğime bir şans daha vericem etmezse herkes kendi yoluna

eşini gercekten seviyorsan sende annesini ve teyzesini çok sev ilgilen a.s.
tabi sana zararları yok ise mirmirmirmir

kadın 2. planda kalmayı kabul ediyor ve katlanabiliyorsaaa ne ala
ama katlanamam diyorsa helede çocuk yoksaaa bence hiç uzatmanın manası yok, çünkü ömür boyu bu böyle devam eder

çok meraklıydı madem benı neden hayatına kabul ettı dıye düşünurdum...artı ben ızın vermezdım dıye düşünuyorum ..ama yasayıp yorumlamak daha doğru olurdu..

Tam benim anlaşamayacağım koca tipi
Aileye sevgi, saygı, bağlılık ona amena
Ama onların ağzına bakıyorsa
Her olaya onları sokuyosa durum vahim..
Değişmesi çok zor hatta beklenemez...
Allah yardımcın olsun canım

ahh cnm benim eşimde aynen öyle. varsa yoksa ailesi:çok üzgünüm: biz birde aynı binadayız vay halime yaniii... düzelmiyolar cnm onu bilir onu söylerim bu hamile halimle boşanmaya kadar geldim hala bana mısın demiyo. daha biraz önce telefon açtı bugün hiç aşağıya indin mi die soruyo... gel de delirme! bıkıyorum ama yapabileceğim bişey yok. hiçbişeyin de sinir bozucu bi kocanın yaptıklarını rahatlattırabileceğini sanmıyorum cnm. allah senin de yardımcın olsun.

Çok sinir erkekler var şu memlekette ya:mymeka:
Şöyle eli sopalı şirret bir kadın olacak onlara
Gıglarını çıkarmaya korkacaklar...
klava:

hiç birşey yapamazsın canım
bebeğin yoksa bebek yap aile olduğun farkına varsın

Düskün ama nasil düskün?? Biraz ayrintili yazsaydin daha iyi olurdu...

Bence ailesine düskün olan erkekler ilerde esleri ve cocuklarinada düskün olurlar...tabiki bu dereceye ve düskünlük sekline baglidir....hakli haksiz demeden sürekli onlarin dedigine evet seninkine hayir diyen düskün degil dengesizdir...

asla 2. plana itilmek istemezdim..

ailesidir annesidir tabiki sevecek.. ben annemi teyzemi sevmiyormuyum?

ama herkesi ayrımasını bilecek..

onun annesi nasıl baba evinden geldi gelin olduysa bir yuva kurduysa aynı şekilde artık sizde bir yuva oldunuz..bunun farkına varması lazım erkeğin..

benim eşim böyle birşey yapsa eğer anne ve teyze de bunu kullanıyor ve ben huzursuz oluyorsam eşimle konuşurdum.. ona zaman tanırdım.. baktımki değişmiyor, huzurum yok mutlluğum yok, kadınlığımı hissedemiyorum, eş olduğumu anlayamıyorum, eziliyorum ,,,, onu biraz kendisiyle başbaşa bırakır anlamasını sağlardım... ama yine anlamıyor aynı ise terkederdimm..

şükürler olsunki eşim için önce ben varım.. ben huzursuz oluyorum diye annesine dahi gitmem yada aramam için zorlamaz.. bende gitmem o ayrı bir konu zaten:)))))

sende çok üzerlerine düş.. sürekli yemeğe çağır kahvaltıya git içli dışlı ol.. sonrada eşine seksi bir süpriz yap.. ve de ki.. başbaşa kalalım birkaç gün seninle aşkı başbaşa yaşamak istiyorum de..
yaniii yavaş yavaş fikir değişir.. sen de ailesini yanına alırsan eşin ailem derdine düşmez.. o sen görüşmrezsen düşüncesiyle tepki yapıyor bence.. sık görüş canım cicim ol...
bak nasıl değişicek..

eşim aşırı derecede ailesıne duşkunse bende aşırı derecede kendıme duşkun olurum, kendıme prensesler gıbı bakar, canımı hıçbırşeye sıkmazdım. yanı onu gözden cıkarırdım kısmen. kendıne gelınceye kadar.

aynen katılıyorum arkadaşımıza.canım bence eşinle konuş,rahatsızlığını belli et devam ediyorsa da kendi bilir.aile kurmuş artık yani ne gerek var.eşin ilk planda,annende olmalı tabii ama.evlendiğinde eşini ikinci plana atıyorsa bir erkek,ona haddini bildirmeli kötükedihüso Çok üzgünüm çoook

yine benim söylicemi yamışsın.başka söze gerek yok

Eşim kendi anne babasına ailesine çok düşkün olursa ben de kendi aileme kendime çok düşkün olurdum..:dilcikar: Sonuç olarak hır gür çıkardı..Bence nişanlılık döneminde de anlaşılır aşağı yukarı bazı şeyler...Bu tarz bir insanla hayatımı birleştirmek istemezdim...:1no2:

sakın yanlış anlama canım.aile önemlidir.ana gibi yar mı olur?bu demek değil seni 2. plan yapsın ama senin yerin başkadır mutlaka ailesinin yeri başka .size karşı davranışlarını bilmiyorum tabii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…