Valla eşimin arkadaşları da becerikli genelde. O yüzden bir tek benim kocam mı böyle diye düşünmeye başlamıştım ama yazılanlara bakınca yalnız değilmişim.Her işi yapar bilir. Bir şeyi de bilme derim ona
Aynı durumdayız desene. Banyoya girdiği zaman "bana don, atlet çıkar" diyor hep. Kendin alsana diyorum "yerini bilmiyorum" diyor.donlarinin yerini ücüncü yilda ögrendi diyim sen anla
Aynı durumdayız desene. Banyoya girdiği zaman "bana don, atlet çıkar" diyor hep. Kendin alsana diyorum "yerini bilmiyorum" diyor.
Benimki de hanımköylüdür. Ortak noktalarımız varmış. Genelde hanımköylü adamlar bu kadar beceriksiz oluyor sanırım.kesinlikle birsey istersem navigasyon gibi tarif veriyorum. ne oluyor sonunda yine ben gidiyorum.
en iyi yaptigi sey hanimköylü olmaktir
Benimki de hanımköylüdür. Ortak noktalarımız varmış. Genelde hanımköylü adamlar bu kadar beceriksiz oluyor sanırım.
Serengeti çayırlarının erkek aslanları gibiMerhaba. Bu konuyu açmaktaki amacım, kendi aramızda kocalarımızı çekiştirip biraz eğlenmek aslında. Eşimle bazen birbirimize takılıyoruz, cinsiyetlerimiz ters olmuş diye. Tabii bu işin şakası. Çünkü ev işlerinden, bahçe, tesisat, elektrik vb işlerden anlamak için kadın veya erkek olmak gerekmiyor. Benim eşim ne ev işlerinden ne de az önce saydıklarımın birinden anlar mesela. Çabalamasa neyse ama adamcağız elinden geleni yapsa da beceremiyor. Sizde durumlar nasıl merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?