Eşiniz becerikli midir?

Eşiniz ne kadar becerikli

• Ankete Katılan
    27

Akura

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
30
46
3
45
Merhaba. Bu konuyu açmaktaki amacım, kendi aramızda kocalarımızı çekiştirip biraz eğlenmek aslında. Eşimle bazen birbirimize takılıyoruz, cinsiyetlerimiz ters olmuş diye. Tabii bu işin şakası. Çünkü ev işlerinden, bahçe, tesisat, elektrik vb işlerden anlamak için kadın veya erkek olmak gerekmiyor. Benim eşim ne ev işlerinden ne de az önce saydıklarımın birinden anlar mesela. Çabalamasa neyse ama adamcağız elinden geleni yapsa da beceremiyor. Sizde durumlar nasıl merak ettim.

Berbat desem yeridir :)
Bir keresinde prizimiz yanmıştı , yeni priz getirdi , uğraştı durdu ,yani altı üstü bir priz takcaktı , bırak dedim ben takarım . En sonunda dayanamadım elinden prizi ben taktım

Erkeklerin çoğu beceriksiz oluyor ya:)

Benim eşimde çok titiz her konuda bende iki titiz aman evlerden ırak

Aynı durumdayız desene. Banyoya girdiği zaman "bana don, atlet çıkar" diyor hep. Kendin alsana diyorum "yerini bilmiyorum" diyor.

kesinlikle birsey istersem navigasyon gibi tarif veriyorum. ne oluyor sonunda yine ben gidiyorum.
en iyi yaptigi sey hanimköylü olmaktir

MaşAllah deyim nazarım değmesin hem elinden her iş gelir hem de yardımsever eşim üşengeç değil

Bilir gibi.. bazen bilmez gibi
Ortaya karisik.. belge diplomasi islerini cok iyi yapar.Ev tamirat islerindede fena sayilmaz..
Bazen ben bilmeze yatarim bazen o
Nihayetinde işler bi sekilde hallolur

Benimki de hanımköylüdür. Ortak noktalarımız varmış. Genelde hanımköylü adamlar bu kadar beceriksiz oluyor sanırım.

Aaa becerikli ama kendine müslüman.
bilgisayar kasasini parcalar yenisini yapar ama makarna hasla desem ne kadar su koyayim, nasil pistigini nasil anlayacagim diye ahiret sorulari sorar

Az çok yemek işlerinden anlar rahatsız olursam evde olmazsam ufak tefek ev işleri üstünden yapar Diğer işlerden anlamaz iki yıllık evliyiz hala havlulukları vidayla takmadı

Benimki gercekten cok beceriklidir. MasAllah elinden her is gelir. Adam mübarek bizim evin iç işleri ve diş işleri bakani bikeresinde bizim tuvalet tikanmis ust komsu kendi şifonuna basinca her pislik bizim tuvaletten cikmis ve etrafi fena batirmisti. Ben o ara uyuyordum esim işteydi. uyanipişe gitmek icin kalktim banyoya girdim bide ne gorim ? Her yer berbat olmus. Lağamlar heryerde. Esimi aradim bizim tuvalet patlamis dedim. Eve geldi ve ben ise gec kaliyordum diye giyindim 'askim ben kactim' deyip ciktim sagolsun benim kociş butun banyoyu temizlemis mis gibi yapmis ama aşiri titiz oyle boyle degil. Hatta cogu tartismamiz temizlik ve duzenimizle ilgili oluyor

Eşim gerçekten çok beceriklidir elinden her iş gelir ben oturmadan oturmaz uyumadan uyumaz çocuklarla da benim kadar bilgili ve ilgilidir çok şükür bin şükür ki hayattaki en büyük şansım eşimdir.

Merhaba güzel bayanlar hmm benim eşim yapabilmesine yapar ama galiba birazcik tembel. Bikeresinde eve dolap almistik onu ayni günde kurmadi diye sinirlenip kendim kurmustum:))) bende birazcik sabirsizim:)))

" şu kül tabağını bi gün de sen at " dediğimde , ertesi sabah lavabonun içinde izmaritler halay çekiyolardı , hem de mutfak lavabosu , atcak başka yer bulamadın mı dedim , çöp kutusunun yerini bilmiyomuşmuşmuş , yok artık dedim :)

Serengeti çayırlarının erkek aslanları gibidisi aslanlar avlanır ama yeme önceliği erkektedir :))ve günün 20 saatini de uyuklayarak gecirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…