• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz"bir ihtiyacını var mı "diye sormasa ne yaparsınız?

kalan parayı ne yaptıgına bağlı.
bizim için birikim mi yapıyor, bişeyin borcunu mu ödüyor, yoksa kendisi harcayıp harcayıp benden mi kısıyor.
eğer en son söylediğim gibiyse, çok zoruma giderdi hemen iş aramaya başlardım.

Düşünmek değil de bizzat konuşup anlaşmak gerekir.
Bilerek mi bilmeyerek mi yapıyor farkına varmalı öncelikle.
Dağınık bir kişilikte olup ayrıntılara dikkat etmeyen
yada sallantıya getiren bir kişilik olabilir.
Konuşup durumu izah etmek ve gereçleri ihtiyaçları
tekrardan dile getirmeli diye düşünüyorum.
Sonuçta eşine evine harcadığı parayı boşa giden para
olarak göremez.
Kırmadan ailenize sıkıntı vermeden eşinizin fıtratına uygun
bir dille belirtmeniz doğru olur kanaatindeyim.

Cimrilik gibi bir durum varsa işiniz biraz daha zor olur
ama yinede çözümsüz olmaz.

evin mutfak ihtiyacını sormuyorsa kötü bir durum eşim eksik birşey varmı diye kendi bakıyo zaten bana sormaz bile yumuşatıcı deterjan şampuğan ekmek vs tek tek bakar allah razı olsun:nazar::49:

Adamın huyu bu borc harcta olmasa hep böyle ,tanıdım bir insanın eşi

arkadsıma yardımcı olmak maksatlı açtım konuyu

beraber alışverişe çıktıgınızda mı almanıza engel oluyor anlamadım mesela markettesiniz yedek deterjan alıcaksınız ya da canınız çekti aburcubur almak istediniz alma mı diyor. kazak bakmak istediniz de napıcan kazagımı diyor ya da siz para istiyorsunuz da para mı vermiyor? evin ihtiyaçları için yani eşinizin size sormasını niye bekliyorsunuz ki evde şunlar eksik para bırakır mısın deyin eğer bırakmassa bu konuda eşinizin size güvenmedigini yani sizin tutumlu olmadıgınızı düşündüğünü düşünebilirim.

mesela biz yeni evliyken eşim arayıpta bişi lazım mı diye sormazdı ben söleye söyleye alıştırdım insan bi arar sorar hep ben mi sölicem diye diye arada bi aramaya başlar oldu. ilk başlarda para yok evde derdim napıcan diye sorar ve az az bırakırdı. ben zamanla ona tutumlu oldugumu hissettirdigim için simdi maaşını oldugu gibi getirip bana veriyor :3: sanırım aranızdaki ilitişimi biraz ayrıntılı yazarsan yardımcı olmak daha kolay olur.

bazı erkekler karısı bakımlı olsun diye para veriyo bazıları hiç vermez butür şeylere ama bir eş en zaruri şeyleri görmezden geliyorsa sorumsuzdur bence çocuğun ihtiyaçları faturalar mutfak masrafları vs...

kızlar adamın durumu ıyı dıyorum.Yani eşini istediği gıbı yaşatacak durumda

buna durmu müsayıt.Arkadasım öyle lüks düşkünü değil her kadın kadar normal

sayılacak tutumda, adamın işten güçten alış verıs yapmak gıbı bır vaktı yok artı niyetıde

her seferınde kavga dövüş para ile ilgılı bır alış verıs söz konusu olunca.

kızlar adamın durumu ıyı dıyorum.Yani eşini istediği gıbı yaşatacak durumda

buna durmu müsayıt.Arkadasım öyle lüks düşkünü değil her kadın kadar normal

sayılacak tutumda, adamın işten güçten alış verıs yapmak gıbı bır vaktı yok artı niyetıde

her seferınde kavga dövüş para ile ilgılı bır alış verıs söz konusu olunca.
kadını bezdirmeye ,usandırmaya çalışıyor o zaman,boşanmak için..
manyak mı o adam yoksa,parası var iken bu tutumu göstersin,gösteriyorsa da para manyağıdır, hastadır.

:18: allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın arkadaşınıza üzüldüm para olmakla değil işte para mutluluk getirmez diyorlar ya bu gibi durumlar için herhalde ne lanet insanmış ya..:19:

Yemek koymasın bayanların aylık ihtiyacı olan kuaför işlerini yapmasın evi de suyla ne kadar temizliyorsa temizlesin...Doğalgazı yakmasın tv açınca bu ayda çok fatura geldi karanlıkta oturalım aşkım sana yuk olmasın desin ...Yemek koymasın derken de makarna yapsın patates yapsın tasarruf yapıyorum aşkım desin 1 ay böyle yapsın ben seninle para için tartışmak istemiyorum ba tasarrufta yaptım herşeyden desin belki adamın kafasına dank eder

Kadıncağız Varlık İçinde Yokluk Çekiyor Desenize !!

Üzüldüm..

Kadıncağız Varlık İçinde Yokluk Çekiyor Desenize !!

Üzüldüm..

Evet bu deyim tam konuyu özetledı.

Adamda bır boğaz var 3 kişilik yer :1:birde begenmez her yemeği

anlattıklarına göre .Çocuğunada öyle malisef :26:

...Doğalgazı yakmasın tv açınca bu ayda çok fatura geldi karanlıkta oturalım aşkım sana yuk olmasın desin ...Yemek koymasın derken de makarna yapsın patates yapsın tasarruf yapıyorum aşkım desin 1 ay böyle yapsın ben seninle para için tartışmak istemiyorum ba tasarrufta yaptım herşeyden desin belki adamın kafasına dank eder

adam zaten bunları yapıyormuş:1:

makarna yaptındada kötü becereıksız kadınlar gıbı yemek yapmayamı üşündin dıyormus:1:

yemek koymayınca birde ona kavga edıyormuş.
arkadaşında kavga etsin onla o halde savunsun kendini ,anlatsın derdini..
saf mı ,çaresiz mi bu kadar ! 2çift laf etsin,susarsa böyle yaşamaya mahkum?
öyle adama inat,o kapıyı çaldığında,eşofmanıma yamalar diker saçlarımı dağıtırıp,deli hatunlar gibi,gözlerimide pört pört yapar bakarım,kapıyı açtığımda ''ne oluyor ,senin sorunun ne'' der haehalde,başlarım çemkirmeye yanii..:51:
var yemeze bak sen:63:

Son düzenleme:
Evet bu deyim tam konuyu özetledı.

Adamda bır boğaz var 3 kişilik yer :1:birde begenmez her yemeği

anlattıklarına göre .Çocuğunada öyle malisef :26:

Ya Bu Erkekleri Anlamıyorum ..
Sen Evle İlgilenme..
Önüne Yemek Gelsin..
Bunun Malzemesini Nerden Neyle Aldın Diye İnsan Sormaz mı ??
Yoksa Gelsin de Nasıl Gelirse Gelsin mi ??

Back
X