- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi eksikklavye
.......
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşı,n önüne ekmek, yemek, koymaz ise sorar adam,karnını doyuramayınca bak nasıl gelir aklınaAdamın huyu bu borc harcta olmasa hep böyle ,tanıdım bir insanın eşi
arkadsıma yardımcı olmak maksatlı açtım konuyu
arkadaşı,n önüne ekmek, yemek, koymaz ise sorar adam,karnını doyuramayınca bak nasıl gelir aklına![]()
kadını bezdirmeye ,usandırmaya çalışıyor o zaman,boşanmak için..kızlar adamın durumu ıyı dıyorum.Yani eşini istediği gıbı yaşatacak durumda
buna durmu müsayıt.Arkadasım öyle lüks düşkünü değil her kadın kadar normal
sayılacak tutumda, adamın işten güçten alış verıs yapmak gıbı bır vaktı yok artı niyetıde
her seferınde kavga dövüş para ile ilgılı bır alış verıs söz konusu olunca.
Kadıncağız Varlık İçinde Yokluk Çekiyor Desenize !!
Üzüldüm..
...Doğalgazı yakmasın tv açınca bu ayda çok fatura geldi karanlıkta oturalım aşkım sana yuk olmasın desin ...Yemek koymasın derken de makarna yapsın patates yapsın tasarruf yapıyorum aşkım desin 1 ay böyle yapsın ben seninle para için tartışmak istemiyorum ba tasarrufta yaptım herşeyden desin belki adamın kafasına dank eder
canım parayı karısına harcamayıp napıo?
arkadaşında kavga etsin onla o halde savunsun kendini ,anlatsın derdini..yemek koymayınca birde ona kavga edıyormuş.
Evet bu deyim tam konuyu özetledı.
Adamda bır boğaz var 3 kişilik yerbirde begenmez her yemeği
anlattıklarına göre .Çocuğunada öyle malisef :26: