Eşiniz"bir ihtiyacını var mı "diye sormasa ne yaparsınız?

bencede hayret verıcı ... işe girsinde bu adamı ne dıye tutacak yanında

bostan korkulu olarak mı

kızlar adamın durumu ıyı dıyorum.Yani eşini istediği gıbı yaşatacak durumda

buna durmu müsayıt.Arkadasım öyle lüks düşkünü değil her kadın kadar normal

sayılacak tutumda, adamın işten güçten alış verıs yapmak gıbı bır vaktı yok artı niyetıde

her seferınde kavga dövüş para ile ilgılı bır alış verıs söz konusu olunca.

Aynı benim babam...
Babamda varlıklıdır, ama inanılmaz pintidir, oo ne boyutta hem de..
Karısı mutfağa bir sandalye ister mesela, en basitinden en son yaşadıkları mevzu.
Aylarca yalvartır, inletir.
Sonra alır, ama kendi istediğini alır, kadıncağızın gene gönlü olmaz.
Sağa sola da para harcamaz, dışarıda bir arkadaşıyla bir bardak çay içmez. Üstüne başına harcamaz, karısına da harcamaz.
Ama sürekli gayrimenkul alır, karısının üstüne yapar. KArısı böyle tatmin oluyor herhalde.

Aynı benim babam...
Babamda varlıklıdır, ama inanılmaz pintidir, oo ne boyutta hem de..
Karısı mutfağa bir sandalye ister mesela, en basitinden en son yaşadıkları mevzu.
Aylarca yalvartır, inletir.
Sonra alır, ama kendi istediğini alır, kadıncağızın gene gönlü olmaz.
Sağa sola da para harcamaz, dışarıda bir arkadaşıyla bir bardak çay içmez. Üstüne başına harcamaz, karısına da harcamaz.
Ama sürekli gayrimenkul alır, karısının üstüne yapar. KArısı böyle tatmin oluyor herhalde.

:52: Benim babam da öyleydi...
Çok iyi kazandığı zamanlar annem bişey alınca burnundan getirirdi,kavga çıkarırdı.Hem de annem çalıştığı halde.
Aldıkları çoğu şeyi annemin üzerine yaptı.Anneme hediye altınlar falan alırdı.
Şimdi babam emekli oldu,geliri biraz düştü ama emekliliğin tadını çıkarıyolar.Annem de istediği gibi yer içer gezer babam da..
Emeklilik böle bişeyse ben emekli olmak istiyorum :27:

para harcamayı sevmeyen erkek sevmeyide bılmezmıs böyle bir şey okumustum sankım bir yerde

ayy yok öyle ihtiyacımı sormayan, eve birşey mi gerek mi değil mi bilmeyen, ilgilenmeyen erkek düşünemiyorum. Tamam evde neye ihtiyaç olduğunu bilmeyebilir ya da işten gelirken ne eksik var sormayı unutabilir ama eşine herzaman yanında paran var mı, paran kaldı mı bugün ne kadar harcadın az kaldıysa vereyim felan diye kendisinin demesi lazım. En azından ben eşimden öyle alıştım öyle gördüm bilmiyorum yanii. Eşim bana para bırakır ihtiyaçlar için bir de ayrıca eve su alınacaksa ya da ilaç felan ekstra şeyler alınacaksa yani ayrıca para verir. Kendi maaşı bankaya yattığından ordan çeker ihtiyacı kadar kullanır gerisi bankada durur. Eve gelmeden de sorar arayıp eksik birşey var mı diye. Ama kendi babamda böyle şeyler yoktu. Para saklardı, olsada yok derdi. Evin hityacını alırdı ama anneme yeteri kadar para bırakmazdı ayrıldılar zaten. Eşimin de öyle biri olmasını hiç istemezdim doğrusu.

bu cimrilikmidir şimdi kızlar ,yoksa ne demek bu tarz davranması bir erkeğin?

Back
X