• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz"bir ihtiyacını var mı "diye sormasa ne yaparsınız?

arkadaşında kavga etsin onla o halde savunsun kendini ,anlatsın derdini..
saf mı ,çaresiz mi bu kadar ! 2çift laf etsin,susarsa böyle yaşamaya mahkum?
öyle adama inat,o kapıyı çaldığında,eşofmanıma yamalar diker saçlarımı dağıtırıp,deli hatunlar gibi,gözlerimide pört pört yapar bakarım,kapıyı açtığımda ''ne oluyor ,senin sorunun ne'' der haehalde,başlarım çemkirmeye yanii..:51:
var yemeze bak sen:63:

düşünsenıze kadın evının ihtıyaclarını görecek ve

bunun için her seferınde adamla kavga etmek zorunda sinir harbı nıye önüne koyacagı

yemek ,üstünü başını yıkmaka ıcın kullancagı deterjan ,,için ne mecburıyetı varsa kadının :63:

sonra kadın surat yapıyor terslıyor ve adam yerıne koymuyormus saymıyormus diye

kızıyormus .

o zaman arkadaşınız iş bulsun keyfine baksın..Kendi parasını yesin hesapta vermesin

belkı adamın derdıde odur çalışsın benden bir şey ıstemesın !

o adama nıye hızmet etsın o zaman ,madem kendıne yük görüyorsa ailesını:19:

arkadaşınızdaki sabıra hayran kaldım:26:
bu adam kabız eder önce sonra sinir hastası,en so nunda kadın hala direniyorsa bu adama ya kanser olur ya katil:95:

sanirim en kotusude bu varlik icinde yokluk cekmek olmazsa dersinki ya yok napalim adam calisiyo didiniyo ama bu kadar geliyo elinden dersin.ama varsada yok yok dioysa kotu tabi yada bisey icin biriktiriyolarsa tamamda biraz dis sikmakdan birsey olmaz bu her evlilikde olabilir.ama galiba adamin huyu bu ozman kotu isde.insNAIN cok gucune gider yani benim giderdi.

Sormaması çok kötü...
Eşim de bana sormadan ne lazımsa alır getirir...
Onun huyu nasıl değişir yani değiştirilir bilemedim...

Konu içeriği nedeniyle "Aile,evlilik ve çocuklar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ama neden böyle oluyor onu bilmek lazımm

parası varken vermemek ,yokken yok dersınde, adam tıslıyıp duruyormus

sacma sapan bahaneler .Yoksa bır kadının gönlünü yapmak zormu

ayda bır elınden tutup karıcım alış verıs yapalım üstüne basına

veya para vermıyorsada faturaları ben yatırayım demek ,market alış verısnıde

kendı yapması .Bakacagı bır kadın :26:onuda yapmıyorsa ne dıye yaşıyor kı bende anlamadım valla ondan soruyorum size ne yapsın bu kadın

Allaha şükür cömerttir kocam.paranın lafını etmez.her ihtiyacımı da karşılar tabiki.
tabi ben de onun :78::60:
erkeğin görevi bu sonuçta o zaman arkadaşınız da yemek yapmasın,bulaşık yıkamasın.bak o zaman nasıl patlar adam "bunlar senin görevin yapacaksın" diye.kenilerinin hiç mi mesuliyetleri yok
ooooh ne güzel dünya.

Son düzenleyen: Moderatör:
vallahi bu konuda eşimin hakkını yiyemem
benden daha iyi bilir evin eksiklerini
her türlü eksiği benden iyi takip eder alır hiç bana demez bile
ama bazen yoğunluktan dolayı takip edemez ise bende bakar liste yaparım veririm
veya birlikte gider alırız.
benim özel ihtiyaçlarıma gelince direk söylerim benim şu kadara ihtiyacım var diye onunda varsa cebinde direk verir veya kredi kartı verir vs .

çıkartsın limiti yüksek bi ek kart
ay ayrıca neden elinden tutupta alışevrişe götürsün ki, eşle alışveriş yapılmıyo valla, hemen sıkılıyolar, alsın kartlarını kaçsın alışverişe
:1:

ay ayrıca neden elinden tutupta alışevrişe götürsün ki, eşle alışveriş yapılmıyo valla, hemen sıkılıyolar, alsın kartlarını kaçsın alışverişe

böyle bir adam o durumda kan çıkartır bence.bencil şey.yalnız arkadaşınız bu kadar pasif kalmasın.millet ezecek adam arıyor hakkını savunsun gerekirse aile büyüklerinden yardım alsın onlar konuşsunlar adamla bak böyle olmaz karını muhtaç etme diye.

anlaşılan adam cimri biri para harcamayı sevmiyor
böyle bir erkekle de ömür geçirmek çok zor:50:
umarım arkadaşın eşini yola getirebilir

adam pintı dıyoz ayol sen kart cıkar dıyon:1:

adam pintı dıyoz ayol sen kart cıkar dıyon:1:

Hayır adamın durumu iyi alacak gücü var neden böyle yaptığını sorsun arkadaşın.
Ne amaçla kısıyor.ev bu ihtiyacı hiç bitmzki..Eşinin utandırsın bence eşinin ailesini
yemeğe alsın ama ymeği yaparken malzemeleri eksik kullansın yağını az tuzunu az
evde alışveriş yapılmadığı için malzeme yoktu ancak bunları kullandım desin bakalım ne yapacak ozamn
Sessiz kalmasın para isteyince kızacak diye düşünmesin o kızarsa arkadaşında kızsın hakkı olanı istiyor sonuçta taviz vermsin hiç bu konuda aldırana istesin diretsin hatta gitsin borç yapsın eşinin üstün el mahkum ödemeye

kadın öle hır gür yapan bir tip değil

yani kocanın görevı eve kadınına bakmaktır ,kadın zamanında çalışmakta istedi

adam kıskançlıktan işe koymadıydı.Yani bir birikim yapıyor diye düşünüyordu

yıllarca ses etmedim diyor ama bir yerden sonra sanırım oda artık hayat

yaş ilerledıkce sıkıldı baya artık geldim nerdeyse 40 a ne zaman yapacam edecem der oldu

şimdi isteklerım varken almıyor dıye haklıda.Konusmak çözmüyormuş.değişmiyor adam aynı tas

hakkı değilmi sizce kadının eşi ve 10 senelık evli yani senin benimi olurmu evdeki paranın

Back
X