eşiniz bir kadını rahatsız etse...

yani aldattiginimi diyorsunuz
bilmek yetmez kanit isterim , hakime bo$anicam derken sebep sunmaliyim

aldatma deilde eşinizin bir kadını araması konuşmak istemesi... ve aklıma takıldı ben bilmek isterim ama bilmek istemeyen de olabilir.

Son düzenleme:
Eşiniz kur anlamında bir kadını rahatsız etse bilmek ister misiniz yoksa hiç bilmeyeyim başım ağrımasın diye mi düşünürsünüz.

"Hiç bilmeyeyim başım ağrımasın" diye düşünecek hastalıklı bir kadın değilim.
Eşimi mahkemeye veririm ve rahatsızlık vermek nasıl olurmuş mahkeme de gösterirdim.
Başkasını rahatsız etmek= sapıklık

kesinlikle bilmek ister
ona farklı işkenceler uygulamakta isterim:ssz:
ondan sonrada tekmeyi vurmak ve göndermekte isterim

Son düzenleme:
aldatma deilde eşinizin bir kadını araması konuşmak istemesi... ve aklıma takıldı ben bilmek isterim ama bilmek istemeyen de olabilir.

tatlım bence sen kendini kandırıyorsun. Resmen eşin başka bir hatuna kur yapıyor, sende bunu bilip susuyorsun!!! eee kadında eşine yüz verse ne olacak? silkelen kendine gel bence....belliki adam diğer hatundan hoşlanıyor.

Boşanma gücü varsa bilmek istensin.
Yoksa bilmek sadece kadını üzer.
Eğer boşanamayacaksa..
Ama ben bilmek isterim.
Sonucuna da herkes katlanır.

tatlım bence sen kendini kandırıyorsun. Resmen eşin başka bir hatuna kur yapıyor, sende bunu bilip susuyorsun!!! eee kadında eşine yüz verse ne olacak? silkelen kendine gel bence....belliki adam diğer hatundan hoşlanıyor.

Allahım sen sabır ver, anlama yetisi ver bazı insanlara. arkadaşım benim eşim başka bir kadına kur mu yapıyo yazmışım bi bak bakalım... bak bak bi bak... Allah aşkına aklınızı kullanın biraz öyle mi yazmışım.

Back
X