eşiniz birilrinin yanında sizi terslerse, o an ne yapıyorsunuz

Benim eşim de yapmaz ben de yapmam bu direkt olarak saygısızlıktır. Bir iki kez arkadaş ortamında tartışmamız olmuştur ama terslemek aşağılamak :20:

Benim eşim evimizde istemediğim birşey yaptığı zaman ilk güzellikle söylüyorum anlamıyor, ikinci veya üçüncüde bir patlarım, gözüm hiç birşey görmez. Sonra birdaha yapmaz şikayetçi olduğum şeyi. Yani bazıları güzellikten anlamıyor. Bence evinizde onunla konuş baktın olmuyor sert yap, bugüne kadar sustum sustum anlamadın yeter ya filan de. Senden bunu beklemediği için afallar bence...

ya bu konu tam ben esiminde kendini frenleme sorunu var ailesinin yanında tersliyor eltim zevkten dört köşe mesela mutfağa yardım icin kalkıyorum görüyor yinede kalksana diyor ben karşılık verince kayinvalide kayınpeder bi anda dönüp bana bakıyorlar ama eltim yemeği kocasının başına carpiyomus gibi koyar hiç is yapmaz geçen gün yemekte kofteyi kocasının tabağına fırlattı adamda tık yok ama havalarindan geçilmez benim kocam insan değil

Son düzenleme:
Bende esimi ailemin ve arkadaslarimin yaninda tersliyorum ama istemeden sonra pisman oluyorum is isten geciyoo :( en son bana dedi ki; sana cok deger veriyorum ondan mi boyle yapiyosun ve en son arkadasimin yanin da tersledim bana oyle bagirdi ki o gun bugun daha sesimi cikarmiyorum hakliydi cunku insan en degerlisini hic uzmemeli bencee :(

Back
X