Esiniz dedikodunuzu yapsa...

gecegozlumbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
154
82
28
40
Merhaba
Evet esiniz sizin hakkinizda arkadasina dedikodunuzu yapsa ne dusunursunuz. Ailenizle ilgili olabilir veyahut maddi sorunlarlada ilgili olabilir.esinize karsi tepkiniz nasil olur?

Muhtemelen cogu yapiyor ama kimsenin haberi olmuyor
Kirildiginizi tartismadan iletebilirsiniz
Yorumu yapan arkadasa katiliyorum bencefe bi cogu yapiyor

Tabi kimi laf olsun diye kimi kininden öfkesinden kimiside akil almak maksatli ama bi cogu yapiyirdur

Evet saldırıyor derken?

Kimle ve ne konuda konuşuyor? Erkekler daha çok yapıyor zaten dedikodu artık...

Çok kızardım tabi ki, yaygarayı koparırdım...

eski is yerimde vardi öyle pislikler 15 adamin icinde tek bayandim bana anlatmasalar da bagirarak konuşuyorlardi kuyum sektörü ah...
adam resmen karisiyla kac haftada bir beraber olduğunu söyledi digerlerinden biri de
karin seni kandiriyordur lan salca sürup hastayim diyor dedi ve o 15 ayi bastilar kahkahayi o isi bıraktım
ama o piskolojiden hala çıkamadım

Neden benim ozel konularimi vs anlattin diyorum uste cikmaya calisiyor saga sola yumruk atiyo.inkar ediyor.ama ben kendi kulaklarimla duydum.yaklastigimdada afalladi sustular konuyu kapattilar.

Ailemle ilgili sykintilarimi anlatiyor maddi sykintilarimi anlatiyor baska adamlarin bunlari bilmesine ne gerek var bana yanlis geliyor

Ayyy ne igrenc herifler varmis oyle

Neden benim ozel konularimi vs anlattin diyorum uste cikmaya calisiyor saga sola yumruk atiyo.inkar ediyor.ama ben kendi kulaklarimla duydum.yaklastigimdada afalladi sustular konuyu kapattilar.

Dedikoduya gelince erkek değil bağırmaya gelince erkek mi yani bu şahıs?
Zaten adam olsa eşinin dedikodusunu yapmazdı.
Böyle böğürdüğünde git bi manikür yaptır rahatlarsın hemde orda dedikodu yapacak arkadaşlar var hadi canım de.
Çok sinir bozucu bi durum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…