Esiniz dedikodunuzu yapsa...

Benim giybetimi yapiyor.madem gizliyecek birsey yok neden ben varken anlatmiyor ve bunu arkamdan yapiyor resmen hancerliyo beni kusurlarimi anlatiyor halbuki kari koca birbirlerinin kusurlarini ortmezmi

Ben arkadaslarima kocamin su kadar borcu var essek gibi calisiyorum oda yiyor demiyorum.kucuk dusurmuyorum hakaret etmiyorum dertlesirken seviyemi belirliyorum

kime yapıyor ve ne soyluyor oda onemli dertlesmek amaclı cok yakın oldugu bir insanla sıkıntıları paylasabilir insan

Kesinlikle ve kesinlikle soğurum. Gözümde tamamiyle biter yani.
Benim en tahammül edemediğim en kabullenemeyeceğim şeylerden biridir bu.
İhanet kadar keskindir benim için.

Karısı hakkında millete konuşmak hoşuna mı gidiyormuş ? Yatak muhabbetinizi de yapıyordur kesin terbiyesiz.

Sıkıntısını derdini bi arkadaşıyla paylaşıyo olmasını dedikodu olarak değerlendirmem.Fakat her sorununuzu genel olarak arkadaş ortamında belirli en yakın arkadaşı dışında ortaya anlatıyorsa bunu dedikodu sayarım ve canını çok sıkarım. Huzur tek kişinin sağlayabiliceği bişey değil, iki taraftan biri önemsemez olmuşsa diğer tarafın susmasına bence hiçte gerek yoktur.

Simdi o arkadasini ramazanda iftara cagirip yemekten sonra buyur kocacim acik acik giybetimi yapabilirsin arkamdan gizli sakli islere girme yorulma deyip kenara cekilip hirsimi almak istiyorum belki bidahada yapmaz ne dersiniz yapsammi bunu?

Ne bicim adam bu yahu herkes hakkinda yapani gördümde kendi esi hakkinda dedikodu yapani ilk defa duydum

Bir daha salça yiyemeyeceğim...

önce çok pis hesap sorardım sonra burnundan getirinceye kadarda laf sokardım, hatta aşağılardım. bir daha yapamaz

Kadınlarla çekirdek çitlicez falan diyin gelsin garibim anlam veremiyorum böylelerine dedikodu nedir varsa bir sıkıntısı gelsin size anlatsın

Bak kısadan ornek verım benıö esımın bı arkı var oda hep en ufak seyde esıme dıomus benım hatun bole sole bıgun esım kızmıs krınla olan sorununu qnlatma ne bana ne baskasına bıgun gelır yuzune vurulur bu senın ozelın bıze ne ben sana qnltıomu esım sole bole dedı berqberdık karısıda bana anlqtıo hep patsı53 kocam bunu yaptı bole kotu seyler esıne ddekı sen benı anlatıon sen cokmu ıyısın o atkdaslrında senın dedıkodunu tapar de sahsen bız o arkadaslrımızı konusyoz esım der ne garıp adam seref haysıyey yok karısını bıze anlatıo der yanı senın esının arkadaslrıda bunları dıodur emın ol

Eğer bir sıkıntı varsa sizinle paylaşıp sonuçlandırması gerekirken arkadaşına niye anlatıyor. Sizin yerinizde olsam birgün masayı hazırlarım günlerde yapıldığı gibi çaylarını da koyarım dedikodumu daha rahat yap diye hazırladım derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…