• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz doğumdan sonra size hediye aldı mı?

Benim eşim çok düşüncelidir sağolsun her özel günde ufakta olsa bir şeyler alır 15 gün önce doğum yaptım beştaş pırlanta almıştı :KK200::KK200:

Benim eşim özel günlerde hediye almaz.ben de niye almıyorsun demiyorum artık. Önemli olan hediye değil sana nasıl davrandığım derdi hep niye almıyorsun deyince..kendi düşünmuyorsa benim zorlamamla olacak değil ya :)

O ne öyle ya hayırlı olsun hediyesi mi alıyorlar bi de ,ya pardon da o bebek o adamın da bi parçası , o zaman siz de alın kocalarınıza bi hediye ,baba oldun diye...

benim tek istediğim oğlumun sağlıkla dünyaya gözünü açmasıydı... açtı
ben bu hediye olayından nefret ediyorum ne yani eşim hediye almadı diye çocuğu mu doğurmayacaktım
hayır hediye çocuğun önüne geçiyor yeminle herkesin dilinde bu gocan ne aldı
sanki kendi kendine bitti çocuk içerde

Benim eşim özel günlerde hediye almaz.ben de niye almıyorsun demiyorum artık. Önemli olan hediye değil sana nasıl davrandığım derdi hep niye almıyorsun deyince..kendi düşünmuyorsa benim zorlamamla olacak değil ya :)
yemin ediyorum yazacagım cevabı eşin vermiş...benimki takı seti aldı...insanca davranısını tercih ederdim dogum oncesi sonrası...bi kez bile takmadım desem yeri...içimden gelmiyor...

Ben bir hediye almadım.bir hediye beklentimde yok en buyuk hediye evladımızdı.o gün eşin hediye almasını cok uygun bulmuyorum ikimizim cocugu çünkü orda doğan.özel günlerde alıyor amq hediyenin bir günde değil içten geldiğinde alınmalı

Benim esim hic birsey almadi ama dogumdan sonra ilk gozgoze geldigimiz anda gozlerinde gordugum bakis ve iki damla yas dunyalara bedeldi..

Back
X