Eşiniz En çok Size Ne Zaman Seksi Geliyor?

üstü çıplakken görmedim ama eminim ki çok etkiler.. erkeklerde çok estetik duruyor..
araba kullanırken çok etkileyici oluyor..
eşim değil sevgilim:)

Hadi len bu soruyu cevaplayanlar ya bekar ya nişanlı yada yeni evli onu 20 sene üstü evli olanlara sorun bakın bakalım nasıl cevaplar gelecek Mesela onun kocaman hamileymiş gibi duran göbeğini gördüğümde veya horul horul uyurken çok sexsi geliyo derlermi ...ACABA...sengözlerimebaksanab

arkadaslar ben 12 yıllık evlıyım kocısımın göbısı ve tıras oldugu zaman cok sexsı gözukuyo gözüme....bak sımdı kocısıme sarılasım geldı.....

gulmeyin kizlar ama benim esim bana kizimi kucagina alinca ana kucagiyla ,gezince sok seksi geliyo.bide top sakaliyken​

kirli sakallıyken, boynunu her çevirişinnde, göğüs kıllarını gördüğümde, rambo badiyle traş olurken, bornozluyken, üstünü değiştirirken, göz göze geldiğimizde....aaaaahhhh akşam olsada eve gitsek....

ben evli değilim ama onu bornozluyken gördüğümde çok kötü oluyorum ona söylemiyorum tabi ama çok etkileniyorum öyle görüncee

ahagahahgapuhehhah:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

daha nişanlı olduğumuz için tam cvp veremicez bu soruya ama sinirlendiğinde güldüğünde hertürlü sexü benim aşgum:asigim:

Ben 21 yıllık evliyim bacım kocam her daim bana seksi gelir Uzaktan gördüğümde bile kalbim çarpar :asigim: :asigim:
Say say bitmez yani
Seksi görünmek bence yaşla alakalı değil derim

:roflol::roflol:
ozaman ne olur fikrim degisirmi bilmiyorum

ama bir yillik evliyim bende, birseyi tamir ederken, dustan ciktiginda cok sexy gelir banada bitanecigim:asigim:

banada en cok ic camasiriyla ve sinirlenince bende gülersem o zaman mirildanip ben sana gösterirmm az sonra dedigi an gözümün icine bakip bakip demesi

hepsi degil ama bazilari arabanin icinde seksi duruyorlar
hatta cikmasin hic onlar arabadan :) bi de gunes gozluklu halleri

bi de uzun boylu, guzel vucutlu, yeni tras olmus ve takim elbiseli bi erkek cok seksi gelir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…