Eşiniz En çok Size Ne Zaman Seksi Geliyor?

Allah Allah ya dusunuyorum tasiniyorum bir turlu bulamadim , bulsamda soylemem ayrica, benim kocamin ne zaman sexi oldugundan kime ne ayolsırnaşık şey

benımkı saclarını kestırınce seksılıgı düştü ben söliiim,
bellı sartlar saglanmalı hep. klava:

Ya nişanlımı çok görmedim ama şöyle bir düşünüyorum da....... öyle hiç içimi garip yapan bir durumuyla karşılaşmadım fisfisfis Önceden bir kere gördüğüm insan bile içimi bir tuhaf ederdi. Acaba şu anki gariplik bende mi nişanlımda mı. Yoksa evlenince değişirmi ki fisfisfis

canım belki de nişanlı olmanın verdiği bi baskı vardır üzerinde...yani onun hayatının geri kalanını paylaşacağın insan olduğunu düşünmen seni endişelendirebilir ki bu da çok normaldir.ama dışarda herhangi, birine baktığında sadece yakışıklı olduğunu düşünürsün ama nişanlına baktığında gelecekle ilgili korkuların ön plana çıkabilir.yani ebnce normal bu yaşadığın:1hug:

aramızda erkek varsa eğer bütün tüyolarınızı saymış dökmüş oldunuz ne güzel ohhh herkes kocasını nası seksi buluyo bi güzel annatmış eee artık gerisi bunu uygulamak için can atan yurdum erkeklerine düşüyor...hade bakemm kimm tutar sizi :lepi::lepi:

eee böyle bi erkek 70 yaşındaki nenemi bile etkilerjeyyarjeyyar

eşimle bir düğüne gittiğimiz zaman kaynanamlar hep yanımızda olduğu için he mesafelioluyoruz işte o zaman küçüçük bi an eline bile dokunmam beni baştan çıkarıyor sanırım o da aynı şeyleri hissediyor ki eve gelince ikimiz sarmaş dolaş oluyoruz sonra......................

Benim eşim işe giderken giyinir traş olur şaçlarini berberden cikmiş gibi yapar ya azoman içimde onu yataga atmak gelir çocuklar olmasaaaa

en çok duştan sonra bayılıyorum ozaman gözlerinin içine ve dudaklarına baktığım zaman

ayyyyy akşam akşam çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün...

motorsikler kullanırken,banyodan çıkınca,siyah çamaşırıyla,beni öperken ve uykusunda çok seksi oluyor canım....

ben eşimi tıraş olurken çok arzuluyorum bir de nedense misafirlikte olduğumuz zaman ya da eve misafir geldiği zaman ya da çarşıda alışverişte olduğumuz zaman çok arzuluyorum...

buna hep dikkat ediyorum nedendir bilmiyorum onun ailesine kayınvalidemlere gittiğimiz zaman....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…