Eşiniz En çok Size Ne Zaman Seksi Geliyor?

bende tam 20 günlük evliyim kızlar eşimin siyah gözlükler gözünde araba kullanırkenki hali beni çok etkiler birde herkesin olduğu gibi erkeklerin traş anı onu o şekilde izlemek bie çok hoş...

bana her hali sexi geliyo valla yanımda geğirsede içim gidiyoo onasırnaşık şey

hıııı evet...
gegirmek evet...cok seksi gercekten, hele ki sarımsaklı yemek yaptıysan...ben bunu niye dusunemedim tabi yaaa...kafamçokkarıştı:roflol:
gaaaark diye cikan o ses yok mu o ses...

cok guldum ya

ya ben de komik gelebilir bisey dicem
su gunes gozlukleri adamlari bambaska bisey yapiyor yahu
o gozlugu takinca cidden seksi oluyorlar, kendine yakisani bulduysa...
hele de saclari kisaysa, yeni tras olmussa, ense kismindaki saclar dumduz kesilmisse, boy uzunsa, hafif bronzsa veya bugday tenliyse, omuzlari genisse biraz, beyaz biseyler giymisse offff

he kocacimin teras gibi kocaman göbegini hep seksi bulmusumdur,
horlamasi ninni gibi ayri bir mutluluk :roflol:

aşkım kafası güzelken bana çok tatlı( sexy) gelioonaniknanik sora melüm melüm bakınca,banyodan çıkınca,kaşlarını çatınca herhaliyle ona bakınca zaten bana bişiler oluokafamçokkarıştıkafamçokkarıştı oda anlıo bunu soraaaaŞenizŞeniz ( biz sewgiliyiz mutluyuz sınırları zorlarız:))))))))))))))):dance:naniknaniknaniknanik

kocişimi denizde görünce dayanamıyorum yaa, deniz derken ıslak olduğunda, kirpikleri falan ne biliyim müthiş oluyo.. ama şöyle de bişey var, o da bana denizdeyken veya ben ıslakken dayanamıyo ve ben bunu bakışlarından falan anlıyorum, belki de o zamanki beni isteyen bakışları beni etkiliyoo, bilmiyorumm... mesela denizde bana takla falan attırır.. bacaklarıma falan dokunmadan edemez, hatta elini alamıyo bendenn, bi de yapmamak hatta belli etmemek zorunda olmak da etkiliyo olabilirr... :asigim: :asigim: Şeniz

Benim de sevgilimin gögüs kılları bana çekici geliyor, onları görünce böle bakakalıyorumm :1shok:

sonra yemek yerken aynı anda benle konuşunca,
etrafına kıvrık kirpikleriyle bakınırken tatlicadiarzu
aslında her hali tabi seksi geliyor ba na
:asigim:

konserlerde ve özellikle de gitar çalıp sarkı sölerken
gırtlağını kirletip sert vokal yaparkennnnnn:))))))))))))

ya traş olurken tabi ki hele ki atletsiz ve boxer ile yerim ben onujeyyar

bazi hallerde seksi olmalari icin yakisikli da olmalari gerek bence

Pikniğe gittiğimizde beyaz atletin üzerine çizgili pijamalarını gırtlağına kadar çekmiş
ve yine beyaz çorapların üzerine yumurta topuk ayakkabısını giymiş, ortalıkta salınarak , koca bir dilim karpuzu çekirdeklerini sağa sola hüpletmek kaydı ile karpuz sularını beyaz atletine damlatırken ki hali pek bir seksi ...laelaelaelaelae

şöyle tatlı tatlı uyurken onu görünce içim tuhaf oluyor birde bana bişeyler hazırladında (yemek-içmek)başarılıdır

waşşşşş anam bak sen hele kızlara jeyyarjeyyarjeyyar :roflol:

anam bende dışarda birden dönüp bakıyor böyle gözlerimin içine içine ben ne oluyor diyorum hiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççç bakamaz mıyım diyor

bende yani şey bakarsında öyle niye bakıyorsun utanıyorum diyorum sevap kazanıyorum diyor yavyuuummmm benim :1rolleyes:

yerim ben onu yerim yerim yerim yerim coksekeriremsu

bu soruyu birde ona sormak lazım çok merak ettim şimdi acep ne der fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…