Eşiniz En çok Size Ne Zaman Seksi Geliyor?

ya ben eşinizin diye okuyorum evli olmayanlar sevgililerinden bahsediyor soru eşlere yönelik.üstelik seviyeyi düşürmeden ahlaki çerçevede muhabbet etmek gerek bekarlara sorulmuyorki...

sevgilim benim eşim, hayat arkadaşım.. nedir bu anlamadım ben? kişilerin "eş" kelimesinden ne anladıgına göre değişiyor sanırım.. sizin de eşiniz aynı zamanda sevgiliniz değil mi? seviyeyi düşüren ahlaki çerçevenin dışına çıkan nedir?

ya ben eşinizin diye okuyorum evli olmayanlar sevgililerinden bahsediyor soru eşlere yönelik.üstelik seviyeyi düşürmeden ahlaki çerçevede muhabbet etmek gerek bekarlara sorulmuyorki...

bu bölüme ya da bu başlığa sadece evliler yazabilir bekarlar yazamaz diye bir kural mı var? ben göremedim de.. hani varsa yazan arkadaşlar ona göre hareket ederler.kaldı ki bekar bir insanın buraya yazması ahlak seviyesini düşürmez. kişilere seçimlerinden dolayı ahlak dersi vermek de hiçbirimize düşmez.
saygılarımla...

Ben eşimin ofisine gittigim zaman bana cok seksi geliyor.Orda işini bitiresim geliyo ama malesef imkansız .Ama bi gün kıstırıcam inşallh...

madem bu kadar geri kafalısınız,bu bölümde niye yazıyorsunuz?cinsellik sadece evli insanlara mahsus mudur?sevgilisinin şusunu busunu çekici bulan arkadaşlar sizi neden rahatsız etti?insanlar sadece evlilik cüzdanı alarak eş olmazlar.

bence burda ki yazının amacı farklı sevgili çok daha farklı sevgili sevdiğiniz için ilişkide bulundugunuz kişi sevginiz bitince sürdürmediginiz bi ilişki ama eş daha farklı örnegin ben burda kişilerin yazdıklarını okudugumda şöyle söyledim hala eşini sevenler ilgi duyanlar var ne güzel biz ki çocuk tu geçim sıkıntısıydı birçok hendamenin içinde birbirimize zaman ayırmayı unutuyoruz bu kdar olayın içinde onun o bakışını yakalayabildiysek ne mutlu hala yaşananlara ragmen sevgimizi ilgimizi yitirmediysek ne mutlu

bu arada bende eşimi kalabalık arasında şöle bi süzüyorumda vaybe kocama bak diorum ve siyah baksırın üzerine kotunu giyip evde dolaştıgında ve çene altında sakal bıraktıgında
kısacası herzaman oyyy kara gözlüm benim özledim şimdi yaaa

o kadar nargile içirilir mi bee zararlı kıss kaydirigubbakcemile2

annemlere gittiğimizde gözüme hep farklı gözüküyor eşim nedense:) bir de araba kullanırken ve benim seçtiğim kıyafetleri giydiğinde...

araba kullanırken, sol elle vites değiştirirken, geri geri park ederken,
bana sinirlendiğinde :),
ayıp konular konuşulurken pis pis güldüğünde:) içim gidiyor yaa :))

aşkım her haliyle sexi ama en çok kulagıma seni çok seviyorum diye fısıldaması bitiriyor beni
bide sinirli sinirli söylenerek araba kullanması :) tam o zman yapışıyorum dudaklarına neye ugradını şaşırıyor :))

sewqilim bira veya siqara icerken çok seksi qelioo =) ama ilişkiye qrmedik daha evlendikden sonra..

saç traşı olurken ve çok şık giyindiğinde....:jeyyar:

Sigara içerken çok tatlı görünüyor gözüme:):)
Duştan çıkınca..Uyurken off her zaman seksi geliyo bu adam bana :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…