ya ben eşinizin diye okuyorum evli olmayanlar sevgililerinden bahsediyor soru eşlere yönelik.üstelik seviyeyi düşürmeden ahlaki çerçevede muhabbet etmek gerek bekarlara sorulmuyorki...
ya ben eşinizin diye okuyorum evli olmayanlar sevgililerinden bahsediyor soru eşlere yönelik.üstelik seviyeyi düşürmeden ahlaki çerçevede muhabbet etmek gerek bekarlara sorulmuyorki...
madem bu kadar geri kafalısınız,bu bölümde niye yazıyorsunuz?cinsellik sadece evli insanlara mahsus mudur?sevgilisinin şusunu busunu çekici bulan arkadaşlar sizi neden rahatsız etti?insanlar sadece evlilik cüzdanı alarak eş olmazlar.
benım bidenecık nişanlımda nargile içerken veeeeee bana doğru salına salına yürürken çok seksidir.. onu seksi görebılmek için günde 3 defa nargile yapmamın nedeni bu işte buuuuu :'( nargile bahane askım benım amacım baskaaa
ARKADAŞLAR BUGÜN KONU AÇA AÇA Bİ KALDIM. naniknanik EŞİNİZ EN ÇOK SİZE NE ZAMAN SEKSİ GELİYOR. MESELA SORTLA OTURURKEN,TRAŞ OLURKEN V.S V.S. HANGİ AN , ONU NASIL GÖRMENİZ SEVİŞME İSTEGİNİZİ UYANDIRIYOR:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?