Esiniz En İyi arkadasinizla Gorusmenizi İstemesse Ne yaparsiniz ?

Aynı durumda oldum ya ben ya onlar demişti bana. Ben de iyi o zaman onları seciyorum. Çünkü senin yüzünden ağlarken de onlar vardı yanımda senden önce de. Sen beni üzdün ama onlar üzmedi. Hadi şimdi Güle güle demiştim.

Sonuç gitmedi.

Mantık dışı hiç bir isteğe gelemem.

Arkadaslarimin tavirlari hosuna gitmiyormus ve arkadaslarimla samimiyetimden dolayi kiskandigini soyledi. Telefonumda isimlerini gordugunde bile tuylerinin diken diken oldugunu soyledi.

sebep ne olabilir ki bunu demesi için?
hoş gerçi her ne sebeple olursa olsun bana böyle bir emir verse adamın alnını karışlarım, o da ayrı mevzu :KK51:
Arkadaslarimin tavirlari hosuna gitmiyormus ve arkadaslarimla samimiyetimden dolayi kiskandigini soyledi. Telefonumda isimlerini gordugunde bile tuylerinin diken

Göremediğiniz şeyler vardır belki nedenini sorun,ne hatasını gördün gibi.
Kazık atıp gidebilir ben yaşadım ilkokuldan beri beraber olduğum arkadaştan.

Eşimde Keza dikkat ederdi ben bundan hoşlanmadım şu şu özelliği diye deyince

Bilemiyorum sebebsiz yereyse bitirme tabi

Arkadaslarimin tavirlari hosuna gitmiyormus ve arkadaslarimla samimiyetimden dolayi kiskandigini soyledi. Telefonumda isimlerini gordugunde bile tuylerinin diken

hiç mantıklı sebepler değil. tabi huzurunuzu kaçırmak da çözüm değil ama bugün arkadaşlarınızı kıskanan yarın çok daha büyük sorunlarla gelebilir. en doğrusunu siz bilirsiniz de ben olsam taviz vermezdim, asıl dikeni o zaman görürdü :KK51:

ben de 8 senelik arkadaşlığımı bitirdim onun gördüğü benim göremediğim şeyler varmış, eşim gözümü açtı sonuç başlarda zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun ama bence ailemin huzuru daha önemliydi zaten arkadaşım beni düşünmüş olsaydı böyle davranmadı.

Bence eşinizin sebeplerini ciddiye alıp kendi açınızdan düşünün mantıksız gelirse savaşın ama mantıklı ise de boşuna huzurunuzu kaçırmadan görüşmeyi kesin.

Gerekçesi olmadan bunu istemiş olamaz sırf istemiyorum diyip işin içinden çıkmasına izin vermeyin açıklama yapsın senin için geçerli bir sebepSe buna sen karar ver ne yanlışını gördü

20 yıllık arkadaşlığı sebepsizce koca istiyor diye çöpe atana buldumcuk diyoruz biz.
Ne gibi bir sebep gösteriyor görüşmemeniz için?
Aynen sonra da yalnız kalıyorlar. Bir arkadaşım da sevgili bulup beni terk etmişti. :KK53: Ayrıldı sonra ama bana yüzü kalmadı.
Ben hayatta 20 yıllık arkadaşımı silmem kimse için. :KK14:

Benim bitane öyle arkadaşım var ona da eşim karışmaz aslında hiç kendi duşüncelerine uyan biri değildir ama kendisini de çok sever.
Eşin senin velin mi?

Ha ayrıca arkadaşımın özel hayatı eşimi ilgilendirmez ona asılmadığı sürece o yüzden sebep ne olursa olsun onu ilgilendirmez

Aynen sonra da yalnız kalıyorlar. Bir arkadaşım da sevgili bulup beni terk etmişti. :KK53: Ayrıldı sonra ama bana yüzü kalmadı.
Ben hayatta 20 yıllık arkadaşımı silmem kimse için. :KK14:
Öyle olur genelde, bütün sosyal çevresini silip sonra sap gibi ortada kalıyorlar.
Bir de senin göremediğin bir şeyleri görmüştür diyenler var. Arkadaşlığı bitirmeye sebep olacak kadar büyük hatalar nasıl 20 yıl boyunca görülmez buna da şaştım:KK37:

Evlilikte saygı kavramı çok önemli diye düşünüyorum..
Eğer birbirinize karşı saygı ve anlayışınız varsa durumu izah edin ve görüşmeye devam edin.
20 yıllık arkadaşımı bir anda silmezdim
Tabiki eşinin düşünceleri önemli ama ortada bir yanlışlık yokken görüşmeni istememesi biraz anlayışsızlık gibi geliyor.

Öyle olur genelde, bütün sosyal çevresini silip sonra sap gibi ortada kalıyorlar.
Bir de senin göremediğin bir şeyleri görmüştür diyenler var. Arkadaşlığı bitirmeye sebep olacak kadar büyük hatalar nasıl 20 yıl boyunca görülmez buna da şaştım:KK37:
Cevap seni kıskanıyor oluyor genelde.:KK53:
Ya hu neyini kıskanayım ben onun, tuvalete gitse adama mesaj atıyordu kız. O kadar laçka bir ilişkiydi. Görüşeceğiz bunla, adama yalan söylüyordu evdeyim diye. Resmen ikinci olmuştum, benle aldatıyor gibiydi adamı. Dedim ya yalan söyleme şu adama, adam gibi söyle nerede olduğunu ya da görüşmeyelim. O ne öyle ya, evli birini ayartır gibiydim.
Bir de kocanın bir bildiği vardır demişler, he he evet! 20 yıldır senin göremediğini 3 günde o görmüştür, yüce bilge koca! :KK53:

bende aynı sorunu yaşıyorum 10 yıllık bir arkadaşım var eşimin doğu görevi zamanında iş arkadaşının hanımıydı biz o zamanlar ailecek görüşüyorduk çokta samimiydik gurbette birbirimize destek olduk beraber yedik içtik ama onlar sonradan boşandı ve boşanmada kabahatli olan arkadaşımdı çünkü kocası onun ağzının içine bakmasına rahmen o birtürlü memnun olmuyordu en sonunda iş boşanmaya vardı şimdi eşim eşiyle görüşüyor bende arkadaşımla ama eşim onunla görüşmemi hiç istemiyor bu konuda bana çok kızıyor yaramaz biri diyor. bense sırtımı dönmenin vefasızlık olacağını düşünüyorum kafam çok karışık yani :(

velev ki arkadaşım kötü biri olsun,benim aklım yok mu?kendi kararlarımı kendim verebilirim,eşime bu konuda söz hakkı bile tanımam.
eş buldum diye,arkadaşını satan insana da asla güvenmem.

Ortada haklı bir sebeb yoksa
Ki olsa 20 yıl içinde bunu ben görürdüm
Eşim benden öyle birşey talep edemez
20 yıllık değil 20 günlük arkadaşıma bile karışamaz ne münasebet ben onun arkadaşlarına karışmam ki
Ama 20 yıllık arkadaşlık bence Elmas kadar değerlidir
Heba etmeyin derim

Back
X