eşiniz eski sevgilisinin fotoğraflarını saklasaydı ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sofist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önce yüzümde bi 'hımmm demek buymuşş hadi bakalım bi sorayım bumuymuş gerçekten evettt sonunda buldumm bunca seneden sonra' gülüşü yayılırdıııSonra elimde fotoğrafla yanına gidip 'Kim bu?' diye sorardım.Muhtemelen dumur olup fotoğrafı elimden kapmaya çalışırdı.'Demek bu o,neyse güzel değilmiş zaten' derdim.O da yırtıp atardı fotoğrafı..Yani atardı heralde.Ki atmıştır herhalde diye düşünüyorum.

ya güzelse o zaman ne yapardın?bilmiyorumkismilegenellikle biz kızlar hep aynıyız illa bizden çirkin olur nedense:jeyyar:

guzelse cok kotu olur ya cirkinse problem edilmezde niye oyle acabasempatiksalakcinni

guzelse cok kotu olur ya cirkinse problem edilmezde niye oyle acabasempatiksalakcinni

aslında güzel olsa bile çirkin olduğu iddia edilir nedensezemuszemusben hiç bendende güzelmiş diyen biriyle karşılaşmadım vallakaydirigubbakcemile3 bence güzel yada çirkin olması değilde o adamda bıraktığı izler önemli. çok güzel ama iğrenç bir kişilik olabilir ve adam nefretlede anabilir eh işte bir tip ama çok özel biride olabilir ve adamın aklına geldiğinde küçükte olsa bir iç çekme ve hafif bir tebessümde olabilir yüzünde.ama bence en güzeli hiiiiç aklının ucundan bile geçmemesi zaten bunu hissedebiliyorsun eşi olarak.:lepi:

gece uyurken boğarım :) şaka tabii ama çok ciddi kavga sebebi, günlerce konuşmam burnundan getiririm hayatı...

çok büyük kavga sebebi.ama kavganın sonunda naparım onu bilemiyorum.
konuşmazdım herhalde uzun bir süre.
yada en kötü ihtimalle anneme giderdim bikaç günlüğüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…