eşiniz eski sevgilisinin fotoğraflarını saklasaydı ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sofist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi erkek sevgilisine eşine ya bağlıdır yada bağlı değildir..yani bağlı erkek bir başka kızı düşünmemesi gerektiğini bilir.arada aşk varsa.arada aşk yoksa ne olur canım eskide kalmış der..halbuki geride kalmışsa neden o resimler hala orda ..aynısını kadın yapsa erkek için namus meselesi olur

ben de böyle bir olasılık olmadığı için şanslıyım sanırım:)

ama olsaydı ve sakladığını öğrenseydim direk boşanma sebebi!

ne geregi varki bir insanın resmini saklamak icin onu seviyor olmak ve onla gecen gunlerin hala aklında olması geekiyor boyle bir durumdada bir iliski yasanamaz zaten ben eski cıktıgımın resimlerini attım cunku sevmiyorum artık

benım bu ilişkimin ilk gününde başıma geldi üstelik
çok kötü bir anı bence

çok özür dileyerek size yorum yapmak istedim sizin durumunuz biraz farklı elbetteki çocuğunun annesinin resmide olur oturup çocuğu için görüşürde bunun için kıskançlık yapmanız iyi olmamış zaten eşini sevseydi ikinci bir evlilik yapmazdı sizinle evlenmezdi relax olun lütfen ayrıca sizi kırmamak adına yalan söylemek zorunda kalmış eşinizi bu konuda sıkıştırmayın bence çocuğu için

bu benim ayrilma sebebim bile olabilir alsanaalsanasmile
bu konularda cok hassasim valla
ayiptir söylemesi cok kiskancimdir
ama birbirimizin ilki oldugumuz icin böyle bi sorunum yok cok sükür :asigim:

Son düzenleme:
benim eşim saklıyordu zaten.neden sakladığını sorduğumda hiç önemi olmadığını hatırasını olduğunu söledi.bizde görümcemle beraber yırtıp attık.sizce hala unutamamışmıdır?ondan mı saklıyodu

çok kötü şeyler olurdu Allah korusun zaten aşırı kıskancım

Gözden kacirmis olabilir,önmesememis olabilir bulunan resimler..
Bende gördüm ama ses cikarmadim sadece birkere sordum bunlar kim diye,oda anlatti bana ve ben nem kapmayayim diye gizliden yirtmis atmis..

Ama söyle birsey olsa kizarim..
Biz evleneli 3 seneyi gecti,egerki uzun süreli bir evlilikte hala eski sevgilisine ait seyler saklaniyorsa,anlarimki unutamamis onu ve saklama ihtiyaci duyuyor..Iste ozaman boyut degisir bende...Resmin adetine göre kivilcimlar cikarabilirimalsanaalsanasmile

valla eski sevgilimle başıma gelmişti üstelik kızın eliyle çizdiği nü bir resim ohaoldumsmile
tabi ki cart curtt yırtıldı gözümün önünde ama o foto hiç gözümün önünden gitmedii sonuç ayrılıııık
yine olsa yine ayrılırım saklanıyorsa hala seviyor demektir bu kadar basit hediye fln neyse de umrunda olmıcak olsa fotosunu niye saklarsın çok beğendiysen kendini kesersin fotodan :)))
kocam yapsa o fotoları burar bişey yaparım şimdi yazmıyım banlanmayım

Sevgilim/esim hala eski sevgilisinin fotografini sakliyorsa onun unutmamis demektir..o zaman benimle ne isi olabilir ki??? Hic hosuma gitmez, gereken konusmayi yapardim...

ne yalan söyliyim bende çok üzülürüm.. belli etmemeye çalışsamda sanırım saklayamam, birde kafandaki soru işaretleriyle ne kadar bekleyebilirsin ki.. ama en sevmediğim sey de 3. şahıslar yüzünden güzel giden ilişkimin yıpranması :umursamaz: eski sevgilisi yüzünden tartışmış olmayı o kızın aramızda sorun teşkil etmesini yediremem kendime.. tabi ilişkinin hangi devresinde ve nerde o fotoğrafları bulduğum da önemli,unutmus olabilir .. amaan mirmirmirmir hertürlü can sıkıcı bir olay

elbette kı cıldırırdım
ama ne olurdu ya ona ya kendıme zarar verırdım kı bu her halukarda kendım olurdum yıne
zıra ona olan guvenım bıterdı
guvenı olmayan bır evlılık cıkmaza gırerdı
sonrası ıkı ucu pıslı degnek
ne gerı adım atıp ona guvenebılırdım
ne unutabılırdım
ne de kendıme yapılanı sındırebılırdım
sanırım varlıgımın kıymetını bılmeyenı yoklugumla terbıye ederdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…