Eşiniz ev işlerine yardım eder mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim çok anlayışlı biri yardım etmeyide sever ve çokta güzel yemek yapar ama ben onu mutfağa sokmak istemiyorum neden diyeceksiniz şimdi elini neye atsa o şey mutlaka ya kırlıyor ya bozuluyor bu pazar günü kurabiye istedi bende ceviz kır dedim baktım ceviz kırıcı elinde tuz buz olmuşkaydirigubbakcemile3geçen akşamda ketılda su ısıtıyor nasıl becerediyse ketılı düşrüp kırdı hemde çok pahalıya almıştım çok sinir oldum birşeyde diyemedim bana yardım etmekten vazgeçmesin diye:1shok: zora düşmedikçe ben kendi işimi kendim yapmaya razıyım yalnızca evi dağıtmasın yetersenağlama

canım bencede seninki hiçbir şeye ellemesinkaydirigubbakcemile3hem maddi zarar veriyo hemde sana daha çok iş çıkıyo gibime geldia.s

yardım eder,hakkını yememem lazım:asigim:.süpürge yapar,sofrayı kurmaya ve toplamaya yardım eder,bulaşık yıkamaz ama makine boşalacaksa yardım eder bi de patates soymayı öğrettimalkisalkisalkis kızartma yapacaksam patatesler onun görevi.günündeyse tabiia.s
ama bu hale gelene kadar hep cırladım:oklava:.başlarda hiç oralı değildi.yavaş yavaş alıştı:sm_cool:

9.yılımıza giricez evlilikte,bazı arkadaşların söylediği gibi dağıtmasında, yardım isteyen de yok yani...Oğlum 1.sınıfta , eşim 1.gün çalışıyor, 1 gün evde , dolayısıyla oğlum bir gün okul sonrası anneannede, birgün babada , söylene söylene yatağı toplar , okuldan gelince çocuğa sadece kahvaltı türü şeyler hazırlar, sonra 2 bardak iki çatal bir tabak yıkarsa bunu öyle büyütürkiii, sanki otel bulaşığı yıkadı:))))

çok yardımcı olur bi dediğimi iki etmez cnm kocişim :asigim:

bence sevmak birazda KIYAMAMAKTIR insan sevdiğinin cok yıpranmasına izin verirmi ben şahsen ona hic kıyamam gözüne bakarım ama onun umrunda değil bırakın bizim evin işlerini neredeyse bütün akrabaların işlerinide bana yaptıracak bırakın o yapar keske eceye cağırsaydınız o yapar
annem okadar cocuğa bakmış nolacak sanki 2 cocuktan ........
ama bilmiyoki kendi 2 cocuktan beter bana sormadan misafir kabul eder hatta kafasına göre cağırır ayrıca bide devamlı eleştirir herkese karsı bu kadar anlayışlı olan adam bana karsı niye böle merak ediyorum sevgisinden şüphe etmeye başladım :uhm:
genel kanının aksine kadınlar coook sey istemez bunu bi anlasalar sadece değer verildiğini bilmek yeterli bence bi bakış bazen bi güzel söze yelkenlerini indirmeyecek kadın tanımıyorum
mafoldumben

etrafındaki herkez eşine bu kadar değer verirken eşim bana hamileyken bile gereken değeri vermedi ama benimde bi sınırım varya hayırlısı........
okadar büyük bi aşktan sonra:çok üzgünüm:

bence sevmak birazda KIYAMAMAKTIR insan sevdiğinin cok yıpranmasına izin verirmi ben şahsen ona hic kıyamam gözüne bakarım ama onun umrunda değil bırakın bizim evin işlerini neredeyse bütün akrabaların işlerinide bana yaptıracak bırakın o yapar keske eceye cağırsaydınız o yapar
annem okadar cocuğa bakmış nolacak sanki 2 cocuktan ........
ama bilmiyoki kendi 2 cocuktan beter bana sormadan misafir kabul eder hatta kafasına göre cağırır ayrıca bide devamlı eleştirir herkese karsı bu kadar anlayışlı olan adam bana karsı niye böle merak ediyorum sevgisinden şüphe etmeye başladım :uhm:
genel kanının aksine kadınlar coook sey istemez bunu bi anlasalar sadece değer verildiğini bilmek yeterli bence bi bakış bazen bi güzel söze yelkenlerini indirmeyecek kadın tanımıyorum
mafoldumben

sana katılıyorum canım bencede seven insan sevdiğine kıyamaz yada kıymamalı
benim eşimde evde pek yardımcı değil bişey dediğimdede dışarda zaten yoruluyorum birde evde mi iş yapıcam derbenneyaptımki
ya iş yapmasın ama kendine uşakta aramasa :kızgın:öyleki suyunu bile almaz sofrada çaydanlık yanındadır ama kendi doldurmaz benden bekler böyle biri iştemafoldumben

kızlar erkeklerın kanunu bu oturdukları yerde hızmet beklemek bndede aynı sorun yoruldum artık mutfakla solan arasında mekık dokumakten

canım kocacım zaten yardım ederdi şimdi hamile olunca dahda çok yardım etmeye çalışıyor canım aşkım..onu çok seviyorum....

kizlar kocanizinn size yardim etmemesii kiyamamasi,sevmemesi anlamina gelmiyor belki ailesi yaptirmamistir yadaa sizin tarafinizdan simartilmak istiyordur..:ecrin_bebek:

benimki yardım ederŞeniz,ben pek istemyorum:kedi:,ben ne apcam ozaman,oturup karpuz büyütecemkaydirigubbakcemile3?hamileyken özelikle ayakları yıkardızemuszemus,massaj yapardı,evini silerdi,süpürürdü,şikayet edememzemuszemus,şimdi de sen yorgun görünyorsun,yat ben çocuklarla ilgilenirim der:emir_bebek:,yemeyı kendi hazırlar,bebeği için ben baştan ona soylerim ne gerekyor,onu verir,sonra bulaşıklar makinaya yerleştirirsositososito,çocukları parka çıkarır,sırf ben iyi uykuyu alıyım,canım benim,hiç bak ben nasılım demezŞeniz,elbette yapıcam,der,ben sana yardım etmezsem kim edecek der,hiç şikayetim yokopuyorumnanaktan,allaha çok çok şükür:nazar::nazar::nazar:

bazen kendiliğinden eder.. bazende ben söylerim...mesela ütü izli pantolonları ilk aylarda hep eşime yaptırmıştım:)

sofrayi kurmama ve toplamama yardimci olur,cay icince bardagini yikar,yerimizi toplamaya yardimci olur.ama ben de fazla yardim etmesi taraftari degilim,iyi boyle :)

Back
X