Esiniz evde acik sacik kiyafetler giymenizi isterse:)

eşimin istemesine gerek yok zaten giyerim. evimizde de rahat giyinip rahat hareket edemeyeceksek nerde rahat edebiliriz ki?

disarda giyiliyorda tatilde felan evde artik nediyim hic birsey de giyilmez yeri gelir

ben zaten giyerim ki böyle şeyler onun söylemesine pek gerek kalmaz :))

kocam istesin ben bişe giymem :utangac:

walla aynen bende öle yani gecen gün istanbula gitmişti bana cevahirden bi mini etek almış kışkırtıcı birde tunik gece böle sexi elbise işten geldiğinde üstüme mini etegi giydim altıma bir şey giymedim üstümde sutyen sonrası malum hepinizin tahmin ettiği gibi ŞenizŞeniz:lepi::lepi::sm_cool::sm_cool:Şeniz:teytey::enbuyukkk:
ama napıyım ben gençim :)

eee kocamıza giymeyeceğizde kime giyeceğiz. süslenir püslenir onu öyle karşılarım. hoşuna da gider... yapmak lazım kendimize bakmalıyız bence

eşimin istemesine gerek yok zaten giyerim. evimizde de rahat giyinip rahat hareket edemeyeceksek nerde rahat edebiliriz ki?

katılıyorum işten geleceği zaman süslenip püslenip sofrayıda hazırlar onu beklerim hele yazın onun istemesine bile gerek yok açık saçık evimde rahatca gezinirim ayol böyle göz zevkine göre giyindiğimde görnce haliyle hoşlarına gidiyor Şeniz

giyerimm ayollll kaydirigubbakcemile3
kocişime süslenmiycemde kime süslencemmm :1closedeyes:
adam gözlerini böyle yapmak isterim vallaaa :1shok::1shok::1shok: :jeyyar:kaydirigubbakcemileŞeniz:asigim:

giymesem de olur ya neyse kaydirigubbakcemile3
bende bol bol var tüllü dantelli elbiseler kıyafetler falan filan.. seç beğen al
hangisini giyceğimi şaşırdım desem yeridir

her zaman eşimin istemesine gerek yok ki. ben zaten onun ilgisini çekecek değişik ve açık kıyafetlere her zaman açığım. :)))

Back
X