Esiniz evde acik sacik kiyafetler giymenizi isterse:)

walla şu siteye girdiğim günden beri daha çok gülüyorum ben de ...ayrıca daha çok evlenmek istiyorumm
:roflol:hihoyyyt

:)aynen katılıorum evlenme konusuna:)kaydirigubbakcemile3.. hani kocaolsa giyecez de puf puf nasıl olacaksa:1no2:

kocam istiycek giymiycem:dilcikar:
giymemmi giyerim tabii kikaydirigubbakcemile2

Arada sırada evet tabi ki.,özel geceler ,günler olacaktır....ama hayat kadını gibi sürekli öyle giyinip kendimi rezil edecegimi,rahatımı bozacagımı sanmam..ayrıca erkek istiyorsa ve tahrik olacaksa kapalı bi yıtrmaç ne bileyim bi boyun dekoltesi bile onu etkiler illa da her yerimi gözüne sokacak degilim....
ayrıca o ben onu arzu edeyim diye ne yapacak?o da uğraşsın...hep biz mi uğraş vericez...

qiyerim tabii alla alla orası bisim aşk yuwamız yeterki aşqoş istesin qerçi istemesede qiyiorm zatn :asigim: onu coqq sefooorum :dance: onumutlu etmeq için neqelirse elimden fazlasyla yaparım beaa aşqoş oo:teytey: :içelim::teytey:

abartmam çok açmam saçmam ama evimde zaten cok rahatımdır eşimin hoşuna gittiğini biliyorum ama onun için değil kendi rahatıma düşkünlüğümden giyinirim sonuçta evimdeyim

Açık değilde seksi diyelim bz buna ozaman, çünkü biçok kişi özellikle yazın şortla askılılarla geziyor evde. Sürekli seksi kıyafetler giyilmesini doğru bulmuyorum çünkü bir düre sonra göz alışır , o tarz kıyafetler cazibesini kaybeder.. Yerinde zamanında giyilsinki, her giydiğinde aynı etkiyi bıraksın çok uzun bir süre. Düşünsenizde giydiniz, işte amaca ulaşıldı:asigim: ama olaydan sonra hala onu giyorsunuz, e hadi bikere daha amaca ulaşıldı:asigim:, artık ondan sonra üzerinizdeki etksini kaybeden kıyafetlerden olacaktır.

Mesela dikkat edin kış sonu kısa koluları giymeye başladığımızda biz bile kendi tenimize hayran hayran bakıyoruz ilk günler, aynada kendimizin bile hoşuna gidiyor.. bir hafta sonra o kol açıkmı o ten güzelmi diye gözümüze bile ilişmiyor.

istesede istemesede giyilir ne varki bundadelikafadulden
:asigim:

Back
X