Eşiniz eve 2 gun geç gelse

Doğru gelsin acacağım kapıyı
Konuşuruz belki anlaşırız
Ama bu yaptığına deger miydi
Hem kendini rezil etti hem beni
Adam gibi halledip rahat rahat kalabilirdi
Ins sakın sakın konuşmayı becerebilirim
Dua edin
Muhtemelen sabaha karşı gelir zaten

Bence o kadar tahammul edip bekleyemez.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Insallah sakince konusur halledersiniz. Degmezdi tabiki ama olan oluyor, birseyleri degistiremiyorsun. Sabaha kadar sakinlersin:)

Sana katiliyorum. Ve erkekler senin gibi ince dusunecekler, bazi olaylardan bunlari cikaracaklar diye birsey de yok. Onlarin sistemi basit calisir.

Teşekkür ederim
Erkekler tam bi çocuk gibiler bazen benim ki de saçma hareketlerde bulunabiliyor
Onları bizim yonlendirmemiz gerek.
Erkekleri kadınlar yola getirir

Teşekkür ederim
Erkekler tam bi çocuk gibiler bazen benim ki de saçma hareketlerde bulunabiliyor
Onları bizim yonlendirmemiz gerek.
Erkekleri kadınlar yola getirir

Evet cocuk gibiler, sistemleri basit. Onlar cevirmeli telefon ( numaralari tek tek cevir tamam ariyor konus, bu kadar) bizler akilli telefon, dunya kadar sey yapabilirsin:))

Bende zannetmiyorum tahammül edebileceğimi
Siz edebilir misiniz
Keske bende öyle olabilsem

Yani canim ben direk bagirip cagirmam ama tepkimi sakin ve agir koyardim heralde. Beklemek yapi meselesi ben de bekleyemezdim eskiden:)

Bence o kadar tahammul edip bekleyemez.

Bana da siz bekleyemezmisiniz gibi geliyor
Yanlış anlamayın,bende bu durumda bekleyemezdim ama o an başka bi odaya geçip sakinlesmdmi beklerdim.güler yüzlü olmadan hoş geldin derdim açsa birşeyler hazirlardim nasıl geçti günün derdim,sıradan bi gün gibi
Ertesi gün de zaten hatasının farkına varmış olurdu özür dilerdi.gerekirse bende dilerdim
Ben çok sinirliysem gözüm hiç bişey görmüyor,ağzıma geleni söylemek istiyorum.siz de öyle gibi geldiniz bana .bu yüzden ben hep böyle yapmaya çalışıyorum.birbirimizi kirmamis oluyoruz.sonu mutlulukla bitiyor çok şükür
Deneyin derim

Evet cocuk gibiler, sistemleri basit. Onlar cevirmeli telefon ( numaralari tek tek cevir tamam ariyor konus, bu kadar) bizler akilli telefon, dunya kadar sey yapabilirsin:))

Eşinin huyunu bilince yönlendirmek gerçekten çok basitlesiyor

Evet canim cok dogru. o basit sistemleri cokunce dert neymis, sorun neymis anliyorsun. O yuzden hirpalamayin kendinizi, evliliginizi...

Haklısınız en önemlisi nerde ne zaman ne diyeceğini ne yapacağıni bilebilmek.yoksa hirpalaniyor insan.olan da biz bayanlara oluyor.erkekler çok etkilenmiyor

Kızlar verdiginiz akıl icin size cok teşekkür ederim gercekten

Bende kafamda bi dogru yol oluşturmaya çalıştım
Eve gelip hic bişey olmamis gibi davranırsam suçlu benmis gibi olur
Gidip uyumayı dusunuyorum
Ilk adımı o atsın , açıklamasını yapsın

Umarım sizlerde hep böyle kocalarinizin şifresini çözersiniz
Bazen öyle anlar oluyor ki insan tıkanıyor

Sakın yanlış anlamayın ama bdv de söyle çözerim kocamı böyle anlarım
Diyipde nice cozulemeyen konuların icine düşen insanlar oluyor

Hepinize evliliklerinizde mutluluklar

Sonuçta robot değiller tabi ki bazen çok farklı davranabiliyorlar.benim aslında demek istediğim eşinizin sinirlendiğinde nasıl davranacağını az çok anlarsınız.ışte o sıra ne yapmalisiniz ki eşiniz hatasını anlayıp özür dilesin.
Inşallah sizde birlikte mutlu bi güne uyanirsiniz o halde hayırlı geceler

Sakin ol canim bence de git uyu uyku seni sakinlestirsin her sey yoluna girer dert etme mutluluklar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin canım tesekkurler hayırlı geceler
Sakin ol canim bence de git uyu uyku seni sakinlestirsin her sey yoluna girer dert etme mutluluklar

Canım nasıl uyuyayım (((
Hersey yoluna girer ins kisa zamanda
Zaten eve geliyor ya
Suçsuz mu oldu simdi yani

Hayir tatlim suclu yada sucsuz bi yorum yapamam su anda sadece uyu be sakinles simdilik bu yeterli

Âmin canım tesekkurler hayırlı geceler

Canım nasıl uyuyayım (((
Hersey yoluna girer ins kisa zamanda
Zaten eve geliyor ya
Suçsuz mu oldu simdi yani
Suçlu,suçsuz ayrımını neden yapıyorsunuz ki ?
Sizin eşiniz o,siz birsiniz
Birbirinizi ayrı fertler olarak gormemelisiniz
Illa bi tartışmada birinin suçlu olması gerekmiyorki

Cok haklisin canim hem de cok. Ben de olayi cozdugunu zannedip de cozulemeyen konularin icine dusenlerdenim. Bazen depresyonlarla, manik problemler girince hayati senin de tum cozumlemelerin cope gidiyor. Senin icin nasil istiyorsa oyle davran...

Cnm seni cok iyi anliyorum bu konuda benim eski esimde boyleydi ne yaptigini bile bilmezdim dogru duzgun biseyde soylemezdi ben gidiyorum derdi nereye deyincede islerim var derdi hatta bir kac kez benim haberim olmadan bile gidiyodu ben su an surdayim burdayim derdi eee benim niye haberim yok derdim neden gitttin derdim isim var bilmem ne.... ve artik gercektende bikmistim adam benimlemi evli belli degildi yani kendisiyle ilgili haberleri en son ben duyardim !!!! suphelerinde haklisin ama biraz zmn gecsin oyle konus kendisiyle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…