Eşiniz eve 2 gun geç gelse

Canim ne oldu bizi bilgilendirir misin merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sakin ol canim bence de git uyu uyku seni sakinlestirsin her sey yoluna girer dert etme mutluluklar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, merak ettim geldi mi ya da konustunuz mu diye.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Aksam sorunsuz actım kapıyı
Hic iyi değilim
Konuşmuyor benle

Cok uzuldum inan. En kisa zamanda uzuntulerin ucup gitsin. Seni tanimiyorum ama inan biryerlerde uzulen bir kadinin uzuntusunun gecmesini diliyorum.

Ben eşinizin sizden korktuğunu çekindiğini ya da saygı duyduğunu asla düşünmüyorum ..resmen sizi adam yerine koymuyor,saygı duymuyor ve tarih değişikliğini bile söyleme gereği duymuyor..bu adam aldatma dahil herşeyi yapabilir..

Bence asla eve falan almayın burnundan fitil fitil getirin birdaha saygı duymazsa başına nelr geleceğini bilip onu göze alarak hareket etsin..

Kk da bir grup var erkek ne yaparsa yapsın ee canım nolmuş aman amma büyütmüşsün diye yorumlar yapıyorlar ağzım açık okuyorum resmen..hani bundan 50 sene önce kadınların bu tarz yaklaşımları normaldi ama 2014 türkiyesinde hala bu kafa yapısı çok üzücü..

Konuşmazsa konuşmasın eşin fikri alımadan 2 gun geç gelecek,
Eğlenceden gerı kaldığı için küsecek, bu negatif ortacakmı çocuklarına yansıtacak sende haksız olacaksın..
İnsanlar bunun için söz vermiyor bırbırıne

Son düzenleme:

Burda yazilan gordugunuz birkac hareketin ardindan hic tanimadiginiz bir es ve aile hakkinda nasil boyle sonuclar cikartabiliyorsunuz anlamiyorum. Hem kimsenin fitil fitil burnundan gelmesi gibi bir durum niye olsun. Birinin aman gozu korksun bilmem ne... Boyle saygi olacagini dusunmeniz de sasirtici. Hem ben yazilanlardan genel kaninin daha sakin tepkiyle isin ozunun anlasilmasinin daha pratik ve yipratmayici oldugunu cikariyorum. 2014 Turkiyesinde demissiniz, ben de 50 sene oncesinin mantiginin gudulmesine karsiyim ama fevrilikten uzak bir yaklasimin onerilmesi gayet normal. Ergen degiliz ya...

Size katılıyorum
Bu tarz yorumlar konu sahibini ancak eşinden durduk yere soğutur.yazık,günah iyice kiskirtmis olunur
Burada şiddet yok,aldatma yok.haber vermemiş hata yapmış ama burnundan fitil fitil gelmek ancak evliliklerini daha çok yıpratır
Böyle şeyler aşılabilir. Bence de ergen gibi değil mantıklı hareket edilmeli

Sakin kızlar ya
Hallettik biz sukur
Bazen erkek gibi düşünmek gerekiyor
Basit ve düz biraz da dusuncesiz bi mantık taşıyarak yapılmış
Bi hareket...
Beni sakinleştirenler sagolsun, varolsun

Kapıyı acmasam hersey cok başka yerlere giderdi eminim

Ayrıca daha sakin davranabilirdim

Fevri davranmak hic hoş degil gercekten (bana da yakışmadı )

Daha akıllıca kendimi rezil etmeden burnumdan fitil fitil getirtebilirdim

Hatasını anlamış özür diledi bugun
Bende özür diledim
Bana guzel bi kahvaltı hazırladı

Saatler konuştuk, didistik ama tatlıya bağladık

Ikimize de ders olur umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Adınıza sevindim
Inşallah bi ömür mutluluklar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…