eşiniz eve işten geç mi gelir? yoksa erken mi?

asenamm

bir elif mıktarı gülümse
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
2.228
12
116
İstanbul
merhaba kızlar.. evlendıkten sonra insanın düzenı degişiyor.. eşiniz iş yogunlugunda eve erken mı gelir, evde mı devam eder, yoksa geç mi gelir? yazın özellikle..

valla benim eşimin işi kış aylarında daha yoğun özellikle de sonbaharda o yüzden geç geliyor malesef ama yaz aylarında az iş olduğu için daha erken gelir

eğer sorduğun işten çıkıp orda burda oyalanmaksa yapmaz zaten yapacak vakti yok belki ayda iki ayda bir felan arkadaşlarıyla buluşabiliyor onu da genelde benim dersim seminerim felan varsa veya ben de arkadaşlarımla buluşacaksam ona denk getiriyor hep dip dibe de olmaz bence çünkü arada onun erkek erkeğe benim de kızkıza vakit geçirme ihtiyacım oluyor

ne gec gelmesi bazen hiç gelmiyormafoldumben off çok kötü bu hafta sadece bi akşam evdeydi çok zor oluyo hep tek başıma kalıyorum evde işleri yoğun olunca beni eve bırakıp tekrar gidiyo gecede çok geç geliyo ben uyumuş oluyorum çok nadir kalıyo evde bazen çok sıkılıyorum bunalıyorum:çok üzgünüm: 1.5 senelik evliyiz ben de eşimle gezmek bişeyler yapmak istiyorum:1no2: ama olmuyor ama napalım iş olsunda diye teselli ediyorum kendimi:sm_confused:

iş saati belli zaten saat 5 de evde oluyo.
öyle geç geldi erken geldi gibi sorunlarım yokzemuszemus

benim eşim de hiç geç kalmaz hep aynı saatte evdedir nerdeyse. Ancak kendisi ünide hoca toplantı oluyor felan çok nadir de olsa gecikebiliyor ama her zaman haber verir onun dışında hep vaktinde gelir haftasonları da ya beraber dışarı çıkarız yada evde otururuz benim işim dersim oluyor yalnız bıraktığım zaman oluyor o zaman bile tek çıkmaz bir yere...

bu soru benim için çok komik bi soru
zira ne zaman işte ne zaman izinli hiç bilmeyiz bazen 3 gün görmediğimi bilirim
ömrümüz boyunca hiç bir zamanda düzenli olacağına inanamıyorum artık
ne diyem sağlık olsun o iyi olsun da vatanı milleti kourusun yeter :asigim:

II. öğretim derslerine girdiği günlerde geç gelir. onun dışında genellikle 4 bucuk 5 gibi evdedir.

ış çıkış saati belli zaten kendi işi babasıyla birlikte çalışıyor. Koşarak gelir hatta uçarak.

herkesin eşinin işi farklı olduğu için geç erken de değişiyor.
soru geç mi gelir yerine işten çıkınca direk eve gelir mi olsaydı daha etkili olabilirdi.

eşim işten sabah 3-6 arası geliyor. 3 de 3.5 da gelirse erken geldi diye seviniyorum. ama 4 de 5 de geldiği yaz aylarında 6 yı buluyor bazen geçiyor. geceler eşimsiz geçiyor. o sabah geliyor. bende onu sabaha kadar bekliyorum. sabah 6 da uyuyoruz. gündüz 4 de falan kalkıyoruz:)

benim kocis isi biter bitmez gelir hemen...zaten cok yorgun ve ac oluyor o yuzden direk eve gelir...gec gelme luksu yok zaten oyle bir sey yapmaya kalkarsa eve almam vallahi alsanaalsanasmile

Back
X