- Konu Sahibi evarologlu
kızlar eşim nerde abuk sabuk şeyler var gelir eve sokar daha ev düzerken siyasi takıntısı yüzünden evde hol girişime 2 tane koskocaman kurt resmi asmıştı hadi dedim onunda evi sadece ben yaşamıyorum allahtan çevremizden kimse ayy buraya olmamış diyince çıkarttık tabi benim gazlarımla:) ama bitmedi aynı şekilde devam ediyor solonum resminide ekliyorum size bu solana kitaplık yaptırdı kitaplarını koydu ki çoocuk odamız var boş oraya koyalım dedim olmadı hadi birşey demeyim adam heveslenmiş birde yetmezmiş gibi o kitaplığa resmen türk bayrağı koydu ufak 1 karış birşey ama solonda ne alaka onun yanınada ünv yıllarında kazandığı madalyaları ekledi geçen misafir geldiğinde onları kaldırmıştım hemen farketmiş geri koymuş sonra ben gene kaldırdım:) misafir varken mutfaktayım çay servisi yapıcam birde çok sinirlidir eşim çok geldi annemin yanında bana bağırdı o bayrak ordna inmiyicek ya tamam bayrağımıza benimde saygım var bende severim ama yeri ortamı uygun değil neyse hadi kırmayım dedim koydum ama dün akşam bir baktım elinde resim şovelesi resmen bir arkadaşının dükkanında resims ergisi varmış ordan almış iyide onun üstüne koycağımız resmimiz yok ne yapıcaz bunu dedim solonda hoş bir obje olur dedi gitti solonda tekli koltuklarımın birinin arkasına yerleştirdi,bildiğiniz bakır sefer tasını gidip vitrine koymuş ya olurmu güzelim bardakların yanına solonda diyorum bu sefer sinirleniyor nasıl baş edicem bilemiyorum güzellikle birşey demeyede gelmiyor hemen sinirleniyor.