- Konu Sahibi evarologlu
-
benimkide karışır ama bizim zevklerimiz aynıdır onun yetmediği yerde ben benim yetmediğim yerde o tamamlar zevk sahibidir bazen abartır olmadı o oraya dediğimde yada yüzümü buruşturduğumda içine sinmez ve koymaz onu oraya...
sizinki bi acayipmiş başetmesi zor bırakın en güzeli nasıl istiosa yapsın bigün bıkar anlar sizi
hahahahha hiç gülesim yoktu :))) Napsın yaa heves etmiş almış da büfede sefer tasının ne işi var:
Benim eşim de karışır fakat o çok bilgilidir. Bana sormadan değiştirmez, fikrimi almdan satınalmaz, aldıysa bile beğenmediysen değiştirelim der.
Eve girecek objelerin renklerine ve nerede duracağına ben karar veririm o da ergonomik olmasına çalışır....
Sizin eşiniz gibi eline abuk sabuk şeyler alıp gelse napardım bilmiyorum
bende bırkaıyorum zaten ses çıkartmıyorum ama yeni evliyiz diye ev görmesine gelmeler oluyor ozaman kaldırmak istiyorum onada izin vermiyor benimde eşimle hani okadar zıt değildir ama eşya seçimde aynıydı ama dekor konusuna gelince kaldım böyle
ahhh canım bana sormak mı hiç öyle bir huyu yok sevgili eşimin.... yaa ben napıcamı bilsem zamanla belki kaldırabilirim...
Sen kaldırıp bi tarafa saklayınca iyice işi inada bindirebilir dimi :)
herşey yolunda ve tek dert buysa salla gitsinemmee herşeyde zıtlaşıyosanızz dizginleri eline al yoksa o almaya çalışıor demektir
öyle herşeyde zıtlaşmayız ama dinleidğimiz müzik tarzındada zıttız,birde tv kumandası hep onun elindedir onun dediği seyredilir.
yoqqq canım öyle adamın ensesini karışlarım wallaçokta tın yanii ozmn başka odaya gider orda izlerim tvmi o da ne hali arsa görür sonunda yine bana gelir yine bana gelir
bende işte ayrı gayrı olmayalım diye izliyorum ama benimkisinin hiçç umurnda değil perşembeleri ayrılıyoruz o kurtlar vadisi ben fatmagül:)
Benim eşimin eve aldığı tek obje rengarek kıyafetli oyuncak köpekKendiside rengarenk giyindiği için bak aynı ben deyip almıştı köpek kısmıda bazen geçerli
Eşyalara beraber karar verdik herşeyde de ortak karar verdik sadece oturma odasını o kırmızı ben kahverengi istedim ve sonunda benim dediğim oldu
Hiçbişeye karışmaz ilgilenmez genelde beraber olduğumuz için ben bişe alırken yanımdadır benim beğendiğimi o da beğenir ama alıp eline bişe getirmez beğensede bana göstermeden almaz.
Senin eşin gibi olsa kesinlikle hepsini çocuk odasına koydurturdum kitaplık falan istemem valla dediğin gibi tasın tabağında işi ne hele öyle kurt falan amanıınn :120:
Ama madem öyle seviyo ya güzellikle anlatcaksın o da kabul etcek ki etmiyo o zaman kabulleniceksin misafir geldikçe kaldırcaksın aklıma bi çare gelmedi :44:
Benim kocam evdeki iğneye bile karışmaz
Çok zevksiz olsam bile karışmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?