eşiniz evin dekoruna karışıyor mu?

evarologlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
677
24
118
Sakarya
kızlar eşim nerde abuk sabuk şeyler var gelir eve sokar daha ev düzerken siyasi takıntısı yüzünden evde hol girişime 2 tane koskocaman kurt resmi asmıştı hadi dedim onunda evi sadece ben yaşamıyorum allahtan çevremizden kimse ayy buraya olmamış diyince çıkarttık tabi benim gazlarımla:) ama bitmedi aynı şekilde devam ediyor solonum resminide ekliyorum size bu solana kitaplık yaptırdı kitaplarını koydu ki çoocuk odamız var boş oraya koyalım dedim olmadı hadi birşey demeyim adam heveslenmiş birde yetmezmiş gibi o kitaplığa resmen türk bayrağı koydu ufak 1 karış birşey ama solonda ne alaka onun yanınada ünv yıllarında kazandığı madalyaları ekledi geçen misafir geldiğinde onları kaldırmıştım hemen farketmiş geri koymuş sonra ben gene kaldırdım:) misafir varken mutfaktayım çay servisi yapıcam birde çok sinirlidir eşim çok geldi annemin yanında bana bağırdı o bayrak ordna inmiyicek ya tamam bayrağımıza benimde saygım var bende severim ama yeri ortamı uygun değil neyse hadi kırmayım dedim koydum ama dün akşam bir baktım elinde resim şovelesi resmen bir arkadaşının dükkanında resims ergisi varmış ordan almış iyide onun üstüne koycağımız resmimiz yok ne yapıcaz bunu dedim solonda hoş bir obje olur dedi gitti solonda tekli koltuklarımın birinin arkasına yerleştirdi,bildiğiniz bakır sefer tasını gidip vitrine koymuş ya olurmu güzelim bardakların yanına solonda diyorum bu sefer sinirleniyor nasıl baş edicem bilemiyorum güzellikle birşey demeyede gelmiyor hemen sinirleniyor.

Eklentiler

• $SDC11794.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 98
benimkide karışır ama bizim zevklerimiz aynıdır onun yetmediği yerde ben benim yetmediğim yerde o tamamlar zevk sahibidir bazen abartır olmadı o oraya dediğimde yada yüzümü buruşturduğumda içine sinmez ve koymaz onu oraya...
sizinki bi acayipmiş başetmesi zor bırakın en güzeli nasıl istiosa yapsın bigün bıkar anlar sizi

bende bırkaıyorum zaten ses çıkartmıyorum ama yeni evliyiz diye ev görmesine gelmeler oluyor ozaman kaldırmak istiyorum onada izin vermiyor benimde eşimle hani okadar zıt değildir ama eşya seçimde aynıydı ama dekor konusuna gelince kaldım böyle

hahahahha hiç gülesim yoktu :))) Napsın yaa heves etmiş almış da büfede sefer tasının ne işi var :

Benim eşim de karışır fakat o çok bilgilidir. Bana sormadan değiştirmez, fikrimi almdan satınalmaz, aldıysa bile beğenmediysen değiştirelim der.

Eve girecek objelerin renklerine ve nerede duracağına ben karar veririm o da ergonomik olmasına çalışır....

Sizin eşiniz gibi eline abuk sabuk şeyler alıp gelse napardım bilmiyorum

ahhh canım bana sormak mı hiç öyle bir huyu yok sevgili eşimin.... yaa ben napıcamı bilsem zamanla belki kaldırabilirim...

herşey yolunda ve tek dert buysa salla gitsinemmee herşeyde zıtlaşıyosanızz dizginleri eline al yoksa o almaya çalışıor demektir

ahhh canım bana sormak mı hiç öyle bir huyu yok sevgili eşimin.... yaa ben napıcamı bilsem zamanla belki kaldırabilirim...

Sen kaldırıp bi tarafa saklayınca iyice işi inada bindirebilir dimi :)

herşey yolunda ve tek dert buysa salla gitsinemmee herşeyde zıtlaşıyosanızz dizginleri eline al yoksa o almaya çalışıor demektir

öyle herşeyde zıtlaşmayız ama dinleidğimiz müzik tarzındada zıttız,birde tv kumandası hep onun elindedir onun dediği seyredilir.

öyle herşeyde zıtlaşmayız ama dinleidğimiz müzik tarzındada zıttız,birde tv kumandası hep onun elindedir onun dediği seyredilir.

yoqqq canım öyle adamın ensesini karışlarım walla çokta tın yanii ozmn başka odaya gider orda izlerim tvmi o da ne hali arsa görür sonunda yine bana gelir yine bana gelir

yoqqq canım öyle adamın ensesini karışlarım walla çokta tın yanii ozmn başka odaya gider orda izlerim tvmi o da ne hali arsa görür sonunda yine bana gelir yine bana gelir

bende işte ayrı gayrı olmayalım diye izliyorum ama benimkisinin hiçç umurnda değil perşembeleri ayrılıyoruz o kurtlar vadisi ben fatmagül:)

bende işte ayrı gayrı olmayalım diye izliyorum ama benimkisinin hiçç umurnda değil perşembeleri ayrılıyoruz o kurtlar vadisi ben fatmagül:)

ilk 2 yıl çok zordur sonrassı daha kolay ibne kendini teslim et nede inat et diyorum sana 5 yıllık evli biri olarak düzelir herşey fazla havalara sokma onu ama

eşimin hiç böyle bir huyu yok karışmaz.seninki heves etmiş şimdi inatlaşsan daha fena olabilir.tatlılıkla güzellikle konuş zamanla belki vazgeçer ama ortamı germeden iyilikle çözmeye çalış

isin zormus..benim esim hic karismaz..senin evin sen evin hanimisin der..ilgilenmez walla..bende ne istersem yaparim.yaptiklarimida begenir genelde..fikrinide söyler begenmezse guzel olmamis der ama sen bilirsin yinede der..bizde böyle walla..

benim eşim karışmaz heves edip hobisi olan şeyleri yeri gelir alır bi şekilde uygun yere koyarız yakışsada yakışmada durur

Benim eşimin eve aldığı tek obje rengarek kıyafetli oyuncak köpek Kendiside rengarenk giyindiği için bak aynı ben deyip almıştı köpek kısmıda bazen geçerli
Eşyalara beraber karar verdik herşeyde de ortak karar verdik sadece oturma odasını o kırmızı ben kahverengi istedim ve sonunda benim dediğim oldu
Hiçbişeye karışmaz ilgilenmez genelde beraber olduğumuz için ben bişe alırken yanımdadır benim beğendiğimi o da beğenir ama alıp eline bişe getirmez beğensede bana göstermeden almaz.
Senin eşin gibi olsa kesinlikle hepsini çocuk odasına koydurturdum kitaplık falan istemem valla dediğin gibi tasın tabağında işi ne hele öyle kurt falan amanıınn :120:
Ama madem öyle seviyo ya güzellikle anlatcaksın o da kabul etcek ki etmiyo o zaman kabulleniceksin misafir geldikçe kaldırcaksın aklıma bi çare gelmedi :44:

.........................................................

Son düzenleme:

daha başka şeylerde vardı türk bayraklı asker tabağı vardı onu komidinin önüne koymuş onu kaldırdım tekrar koydu en son yatak odama kaldırdım hemen yatak başımdaki komidine diyorum bak seni başımda taşıyorum :) birkaç şeyi kaldırdım o kurtlarıda şükür ama gel gelelim yukardaki resimde ki solonuma kitaplık ne gezer birde türk bayrakları madalyalar falan tam bir rezalet misafir rgelince kaldırıyorum ama kaşla göz arasında eşim tekrar yerine koyuyor çok denedim hepsini çoocuk odasına taşımayı ama olmadı

Benim kocam evdeki iğneye bile karışmaz
Çok zevksiz olsam bile karışmaz yani

niye benim eşim öyle değil ya tamam eviyle çok ilgilidir hemen biryer mi arızalandı alır takım çantasını halleder, birşey eksikse hiç bekletmez alır düşünün evlenirken hadi ben daha yoğun çalışıyordum pek vaktim olmuyordu ama tüm perdeleri halıları mobilyalarla o ilgilendi ben sadece beğendim gerisiyle hep o ilgilendi yerleştirme dahi mesala birgün yatak odam geldi bende dedim ona gardolabı bu duvara koy o gün işteyim çünkü gidemiyorum eve unutmuş kendi kafalarına göre yerleştirmişler alalhım geldim öyle gördüm alan daralmış biçimsiz olmuş dedim değişsin bu gardolapta çok ağır bizim olmaz falan dedi nasıl kavgalar ettik atıcam aşğıya tüm mobilyaları dedi:) ama zafer benimdi getirdi mobilyacaları dediğim oldu bu seferde haklıymışın böyle daha iyi olmuş demişti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…