bnm eşim ne olarak görüyo bilmiyorum.sadece yaşadığım bi olay üzerine bu soru aklıma geldi.geçen akşam eve geç saatte girdik,yorgunduk.ben anahtarı dışarda,dış kapının üzerinde unutmuşum ve sabaha kadar da fark etmedik.neyse sabah oldu işe gidicez,eşim kapıyı bi açtı anahtar dışarda,kapı kilidinin üzerinde..dedim ya yorgunduk,unutmuşum.neyse ben çok şaşırdım tabi.allahtan bişey olmadı,site hakkaten çok güvenilir dedim.eşim de kızdı bana nasıl unutursun falan diye.ben de kızdım hadi bn farketmedim sen niye hiç demiyosun kapıyı kilitledin mi yatarken diye,hiç farketmedn mi dedm.
o benim görevim değil ki dedi
evliliklerde böyle mi olmalıdır,senin görevin bnm görevim??? hiç hoşuma gitmedi bu durum.bana göre seni beni yok evlilikte herşey müşterektir,birbirimizin açıklarını,hatalarını kapatabilmeli,düzeltebilmeliyizdir.sizinkiler nasıl peki??? erkeklerin evliliğe bakışları bu mudur yani???
o benim görevim değil ki dedi

evliliklerde böyle mi olmalıdır,senin görevin bnm görevim??? hiç hoşuma gitmedi bu durum.bana göre seni beni yok evlilikte herşey müşterektir,birbirimizin açıklarını,hatalarını kapatabilmeli,düzeltebilmeliyizdir.sizinkiler nasıl peki??? erkeklerin evliliğe bakışları bu mudur yani???