• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz gececi çalışırken evde yanliz kalmaya nasil alıştınız?

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Hayirli Geceler,

Aynen başlıkta belirttiğim gibi.. eşiniz iş seyahattine gittiginde veya gececi çalıştığında, korkmadan nasil evde yanliz kalmayı başarıyorsunuz? Ben 4 senedir tam olarak aşamadım bu durumu.. gerçi ilk yillar daha kötüydü simdi salonun ışığını açıp yatak odamda 3 yaşımdaki oğlumla uyuyabiliyorum. Ama vesveseler arada geliyor malesef(hırsız gibi) Bu arada apartman dairede yaşıyoruz ve en üst kattayız. Artik tamamen aşmak istiyorum bu durumu..

Ben olsam bende korkarim.. ama aslinda o korku bizden kaynaklaniyor.. dusunmezsen korkmazsin.. odanizin kapisini arkadan kilitleyin.. ama cok yanliz kaldigim gunlerimde oldu.. bazilarinda korktum bazilarinda korkmadim..

Benim esim de gececi oluyor bazen . Ilk zamanlar ya annemi cagirirdim yanima , ya da ben giderdim veya kayinvalidem gelirdi bana . Ilk 2
3 ay oyle idare ettim . Daha sonra kimseyi istemedim deneyeyim becereyim korkmayayim artik diye . Bende apartmandayim ve en ust kattayim ayni senin gibi . Kapimi bacami butun her yeri kilitliyorum , koridorun isigini acik birakip yatiyorum. Tabi gec yattigim icin televizyonla telefonla ugrasirken zaten uykum geliyo . Sonra direk vurup kafayi yatiyorum :) Ama sen daha sanslisin bak en azindan bebisin var yaninda , bir ses bir nefes var . Duani oku , kivril bebisinin yanina kokusunu ala ala uyu . Senden daha mutlusu olmaz eminim :KK200:

Benim esim de gececi oluyor bazen . Ilk zamanlar ya annemi cagirirdim yanima , ya da ben giderdim veya kayinvalidem gelirdi bana . Ilk 2
3 ay oyle idare ettim . Daha sonra kimseyi istemedim deneyeyim becereyim korkmayayim artik diye . Bende apartmandayim ve en ust kattayim ayni senin gibi . Kapimi bacami butun her yeri kilitliyorum , koridorun isigini acik birakip yatiyorum. Tabi gec yattigim icin televizyonla telefonla ugrasirken zaten uykum geliyo . Sonra direk vurup kafayi yatiyorum :) Ama sen daha sanslisin bak en azindan bebisin var yaninda , bir ses bir nefes var . Duani oku , kivril bebisinin yanina kokusunu ala ala uyu . Senden daha mutlusu olmaz eminim :KK200:
Cok tsk ederim, güzel motive oldum simdi:KK68:

Canım benim eşim bar işletiyor yazın eve gelmesi sabah 6 da kışın da en geç gece 4 de gelir alıştım bende çok sıkılacak olursam bende yanına gidip duruyorum gitmezsem de evde kedimle ilgileniyorum

Geceyi va yalnız kalmayı çok severim Ama bir yıldır hayatımda minnoş bir bebiş var artık yalnız değilim :anne: eşim arada biricik annesini ziyarete gider kalır annesinin beli ağrıyormuş da ondan ben daş gibiyim maşallah:hasta: galiba insanın yapısında oluyor gece korkusu eskiden vardı ama şimdi Yok alışınca geçer sizinde:KK66:

Ben 5 yıldır evliyim yılın 6 ayı hep yalnızım. Hamileliklerim bile yanlız geçti ona rağmen kimseye ihtiyaç duymadım. Kapıları kitliyorum ve en büyük kilit olan duamı edip Allaha emanet yatıyorum. Tedbiri aldıktan sonra taktiri sahibine bırakmak lazım. Korkma canım biseycik olmaz...

Ben evlenmeden önce 3 yıl yalnız yaşadım. Kapını, pencereni kapatıp kilitledikten sonra hiiç bişeycikler olmaz. Aklınıza kötü korkacağınız düşünceler getirmeyceksiniz. Şimdi de bazen özlüyorum hatta yalnız kalmayı eşime arada mesaiye falan kalsana sen diye takılıyorum :KK6:

Ben olsam bende korkarim.. ama aslinda o korku bizden kaynaklaniyor.. dusunmezsen korkmazsin.. odanizin kapisini arkadan kilitleyin.. ama cok yanliz kaldigim gunlerimde oldu.. bazilarinda korktum bazilarinda korkmadim..

Konuya küçük bir dipnot olsun diye girdim, oda kapılarını asla kilitleyip uyumayın, her zaman açılabilecek şekilde olsun. Deprem, yangın gibi afetlerde ahşap kapılar şişip kilitler dönmüyor sokak kapılarını kilitlemek kafidir ev içinde böyle riskler almayın Allah korusun

Ankarada korkmuyorum da batmanda korkardım, kapıyı kilitler oğlusu yanıma alır yatak odasının kapısını da kilitler öyle yatardım

Hayirli Geceler,

Aynen başlıkta belirttiğim gibi.. eşiniz iş seyahattine gittiginde veya gececi çalıştığında, korkmadan nasil evde yanliz kalmayı başarıyorsunuz? Ben 4 senedir tam olarak aşamadım bu durumu.. gerçi ilk yillar daha kötüydü simdi salonun ışığını açıp yatak odamda 3 yaşımdaki oğlumla uyuyabiliyorum. Ama vesveseler arada geliyor malesef(hırsız gibi) Bu arada apartman dairede yaşıyoruz ve en üst kattayız. Artik tamamen aşmak istiyorum bu durumu..
ben oldum olası severım yalnız takılmayı esım yada aılem fark etmez cogu zaman ev bos olsada bır keyıf yapsam yada ıslerımı halletsem dıye bakarım kapını kapadıktan sonra kıorkacak bıseyde yok ...tamamen husnu kuruntu sızınkısı..

benim eşim de vardiyalı calısıyor salonun ısıgını acıyorum kapımı sıkıca kilitliyorum ayetel kürsü nas okuyup yatıyorum gece korkarsam yine ayetel kürsi okuyorum uyuyorum rahat rahat

Back
X