Eşiniz gönlünüzü nasıl alır?

flocke

topiclerin güzin ablası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
6.333
830
113
Diğer
ufak tefek tartışmalar evin tadı tuzu derler.ama bazen eşler bu dozu kaçırır ve galip gelme hırsına kapılırlar.işte tam bu noktada koca bi çam devirirler ve amaçlarının dışına taşarlar.kavgayı belki kazanırlar ama kendileri de çok üzülürler.eşiniz bu durumda sizden nasıl özür diler ya da hatasını nasıl düzeltip gönlünüzü almaya çalışır?

evli değilim fakat 3yıldır sevgiliyiz.aramızda çok şiddetli tartışmalar çok sancılı dönemler geçti.fakat anladımki gerçek sevgi dönüp dolaşıp seni bulan,asla kopamadığın sevgiymiş. her durumda haklı da olsa haksız da olsa özür dilemeyi bilir.ben nekadar inat da etsem gurur da yapsam o alttan alır.ama bu nekadar doğru diyeceksiniz. tabiki 2 taraf da bu özveriyi göstermeli.bende öyle yapıoyorum artık..

Bazen kuru kuru bir özür de yetmiyor ama. Neler yapıyor sizin eşleriniz sevgilileriniz sizi kırınca gönlünüzü almak için hanımlar? Veya ne yapması gerekir sizce? Fikrinizi almak isterim ben de.

bende nişanlıyım .. ben alttan alamıyorum pek keşke alabilsem ..tartışmalı anımızda nişanlım sakinleştirmeye calısır ,haksızsam bile haklıymısım muamelesi yapar..
o sinirlendiginde tamam der susarım ama siniri gecince de burnundan getiririm .. o yuzden sinirlenmemeye gayret ediyor..:)
büyük bir tartısmamız olmustu gelip sarılıyor bırak benı dedıkce kollarına sarıyor opuyor fln ,halbuki sinir oluyormuşum muamelesi yapıyorum ama daha cok şevkat gostersin istiyorum o anlarda.. tartısmamızda 2 dk yı gecmez maşallah..:)

Her şeyi yapar aslında
Çok çok özür diler her dediğimi yapar kızdıysam
Hediyeler alır bir daha yapmamak için sözler verir
Evde hizmet eder bana:1:
Zaten normaldede kırmamaya özen gösterir
Aklıma gelenler bunlar

eşim hemen sarılır özür diler. elimi öper ayağımı öper... :)
ama bizim ciddi bir kırgınlığımız olmamıştır hiç...
ufak tefek yanlış anlaşılmalarda bile acayip kriz var gibi sevgi yağmuruna tutar.

ben ona küsemiyorumki yaa :59: çok kizarim kiyametleri koparirim sonra biraz susariz, sinirimin geçmesini bekler (tabii kendisininkide) sonra sarilir öper seni çok seviyorum özür dilerim bidaha olmaz der ve zaten benim içimin yaglari erir :26: belki çok basit olabilir ama onun bi bakisi bile yeter..illa çiçek veya hediye almasina gerek yok.
kaynanamsa 'bana çiçek alacaksa kavgadan sonra almasin, normal bir günde alsin. ben bir çiçekle kandirilacak kadar degersizmiyim' der :1:

Benim eşim tek kelimeyle "almaz". Hiçbir şey olmamış gibi davranmak ister. Sorunları görmezden gelir. Ben ağlarken gidip içeride oturur. Özrü kabahatinden büyüktür her zaman. Beni üzer, sonra da doğru dürüst bir özür bile dilemez, çiçekmiş hediyeymiş jestmiş onları saymıyorum bile. En fazla yaptığı şey beni üzünce karşıma geçip beni güldürmeye çalışmak için saçmalamak olur. Bunu da çok büyük bir şey yapmış gibi görür. Hem suçlu hem güçlü yani.

kolay kolay özür dilemez gurur yapıyor sanırım:95:
ama her zaman barışan o olur
sinirimin geçmesini bekler sonra öper ya da çiçek alır gelir:69:

sinirimin derecesine göre değişir zaten belli olur bakışlarımdan bazen evden kaçar saatler sonra gelir bazen yan odaya kaçar bazen karşı koltuğa bazen özür diler yeminler ettiririm bir daha yapmayacağına defalarca yemin alırım sonra biraz trip olur biter :D

:66::66::66:dün akşam mac seyredyordu deli oldm kumandayı verdı bende müzik açtm göbek atmaya başladıııı:60::60::60::60:

ben bir süre tirip yaparım sonra gelir sıkı sıkı sarılır ben iterim felan. şapşal ben seni çok seviyorum nereye gitcem felan der öper koklar. bide tamam tamam seni affettim der asla beni affet karıcım demez. bende zorla söyletirim ondan sonra affederim ama öyle sımsıkı sarılır sürekli iyice gönlümü alabilmek için

benim eşim ve bende kavga sırasında daha sonrasında içimizde yer edecek kelimeler kullanmayız. Belki karakteristik belkide zaten öyle şeyler söyleyebilecek durumların olmadığından tartışma tatlıya bağlandığında içimizde ukte bişiy kalmaz.

tartışırkende çok uzun sürmez tartışmamız kısa sürer çünkü haklı olan taraf muhakkak içinden ne geliyorsa ne hissettiyse ne var neyok hepsini aynen içten birşekilde söylüyor tutmuyor içinde hal böyle oluncada karşı taraf zaten susup dinliyor :):)

en son geçen hafta tartıştık, çok salakçaydı ama beni hiç dinlwemeden kendi diyeceğini deyip tamam sus kapat konuyu dışardayız deyip beni susturmuştu hiç yoktan yere. bende eve gelince söyledim nasıl davrandığını filan tartıştık ama tabi öle ses yükselmiyor bizde b taraf her zaman sessizce dinlediğinden :) içimi resmen döktüm nasıl davrandığını ve o öyle davranınca kendimi nasıl hissettiğimi ve aslında benim orada demek istediğim şeyi tane tane anlattım sordum yanlış bir şeymi demek istedim neden dinlemedin neden hemen susturdun bağırarak mı konuştum da dışardayız deyip susturdun madem öyle sen neden diyeceğini dedikten sonra susturdun o zaman sen neden dışardayız diye susmadın da kendi söyleyeceğini söyleyip bana sus dedin filan. baya bi anlattım düşünmesine ve beni anlamasına fırsat verecek sorular yönelttim. o da beni üzdüğünü kırdığını anladı zaten. yanıma geldi sarıldı özür diledi haklısın dedi ben farketmemiştim seni bu kadar üzdüğümü dedi. yanağımı okşayıp durdu, akşamında da sarmaş dolaş yattık.
benim eşimin özür dileme şekli sözlü oluyor ve el teamsında çok bulunur o gün bitene kadar hep okşar sarılır ööle :69:

benimki pek özür dilerim lafını kullanmaz.ya kafama yastık atar ya gıdıklar ya meyve falan bişeyler getirir ağzıma tıkıştırır zorla aklınca jest yapar yada sarılıp öper çok kırıldığımda ayrı odada yatarım yere minder koyup kapımın önünde yatarki bi keresinde gece tuvalete kalktım onu yerde karanlıkta görmedim takılıp düşüyodum az daha garibim bide onun için fırça yemişti benden:1::1:huysuzdur muysuzdur ama tatlıdır benim kocam :70::70::69::69::69:

benim eşim eğer beni kızdıracak birşey yapmışsa ve kırmışsa
ben surat yaparım
oda uzaktan kafasını hafif yana eğip gülerek bana bakar
bende hiç pas vermeyince yanıma gelir benim güzel karıma kim ne yapmış der sarılmaya çalışır
ben git istemiyorum derim
seni çok seviyorum der sonra zorla sarılır öper öper öper benim karım bana küsmezki sende beni çok seviyosun biliyorum der
bende hayır sevmiyorum derim sinirle
yalan söleme bak gözünden belli der hadi sende öp aşkını barışalım der
ve bende onu öperim olay tatlıya bağlanır :69::70:tabi bunları söylerken ben gayet ciddi olduğumdan oda beni güldürebilmek için bol bol sırıtır:1::38:

Son düzenleme:
benim çabuk barışacağımı bilir cıdıllım aşkım der ben surat asarım ama bizde bi politika vardır evlenmeden önce söz verdik birbirimizee ne i,çin tartışırsak tartışalım yatağa küs girmiycez diye küs bile olsak yatağa yatar hiçbişey olmamış gibi sarılırız birbirimize ozaman kadarda iki tarafta sakinleşmiş olur ve sorunumuzu tatlılıkla konuşur çözerizzzzz :97:

hiç öyle kavgamız olmadı ama benim hoşuma gittiği için hemen küser ağlarım çünkü bin kat daha artıyo sevgisi o zaman kahvaltılar hazırlar yemekler yapar o gün gider çiçek alır zaten sakız gibidir kocam gece gündüz popomun dibinden ayrılmaz yapışır durur .ama ben ağlayınca hemen onunda gözleri sulanır sulu göz kocammmmm benummmmmmmmm

Back
X