eşiniz gözünüzün içine baka baka başka kadın dese?

bütün bu anlattıklarını biliyorum birebir gözümün önünde aynıları yaşandı . lakin adama neden zarar veriyorsun anlayamadım bu bir hastalık anlatmadımı sana dr. kadınlarda da cinsel yönden artış oluyor. bence bir hata var ilaçlarını kaçırıyormu acaba? yada uyku uyumuyormu

üzgünüm ama tedavisini düzgün yaptırmıyorsunuz eşinizin benim bütün tanıdıklarım iyileşti şu an

hastalıkmıs herkes bunun arkasına sıgınıyorr sızın esınız tam bır sapıkkkk vurun tekmeyı gıtsın

Pastam dursun karnım doysun muhabbeti bu....

Artık silkelenip kendinize gelin. Siz yaşamda önemlimve değerlisiniz. Siz ne yapmanız gerektiğini bildiğinizi düşünüyorum. Cesaret sadece yeni başlagıçlar zor ama şartsa biryerden başlamak lazım geleceğin daha güzel sürprizleri olabilir

Allah kolaylik sabır versin ozaman ne diyeyim. Böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum. Rabbim başa getirmesin

evlenmeden önce hasta olduğunu biliyormuydunuz eşinizin, evlendikten sonra mı öğrendiniz?

biz de yakında ayrılacağız sanırım. çok zor. yıpranıyorum

cnm eşinmi? benim akrabamdı çok yakın
bence sabret ilaçlarını düzenli kullansın geçer benim kuzenim çok çok iyi durumda şuan çay kahve fazla verme uyku düzeni ve moral ve en önemliside ilaçlarına dikkat et

düzelicek bana güven(bu hastalıktan 3 kişi var hayatımda)

nişanlım.. ama ilaç kullanmak istemiyormuş artık, sıkılmış.. üstelik çalışmıyor..

sanırım öyle olacak. kalbime söz geçirebilirsem.. aslında kalıp savaşmak istiyorum ama galip gelir miyiz ki

galip gelirsiniz tabii lakin oda isterse ve gayret ederse mutlaka tedavi olmalı hemde ömür boyu

yalnız sana bişi söylemek zorundayım . bu rahatsızlıkta olan erkek akrabam ilaç kullanıyordu evlendi çocukları sağlıksız doğdu. erkek s..perm..lerini bile etkiliyor bu tür ilaçlar. yani kaddınlar nasıl hamileyken ilaç kullanmamalı erkekte öyle

ama ilacınıda bırakamayacağına göre zor çok zor bilmeni istedim (yalnız tek neden bumu emin değilim belki karısıda ilaç kullanmıştır. Allah düşmenıma vermesin)

çok sağol canım.. 8 aydır cinsel isteği hiç yok, sıfırlanmış.. ilaçlardan dolayı.. nasıl olacak evlilik bilmiyorum, bitme noktasına daha yakınız sanırım... hayırlısı diyorum sadece...

çok sağol canım.. 8 aydır cinsel isteği hiç yok, sıfırlanmış.. ilaçlardan dolayı.. nasıl olacak evlilik bilmiyorum, bitme noktasına daha yakınız sanırım... hayırlısı diyorum sadece...

etkiliyor cnm bu hastalık cinselliği de etkiliyor
bazen aşırı istek bazen isteksizlik. Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…