- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi burcu_ruhumsarisin
-
Sızı mutlu etmek ıcın bısey yapıyor onca is guc arasında gene de yaranamıyor desene.kendi içinden geldiği için değil ben istiyorum diye aradığı için
O kadar yogun işi var ki aramak istese de fırsat bulamaz sanırım gece 12 de geliyor eve bazen saatlerce aç çalışıyor bu tempoda aramasını beklemiyorum ben ararım bazen kaçta geleceksin diye onda bile 2 dk konuşamayız hatta bazen iş stresinden biraz sorsam nasılsın diye hadi işim var kapat diye bana kızdıgı zamanlar bile oldu. Ama işi yogun olmazsa arar napıyorsun der yani ama o da 1 2 yi geçmezHerkese merhaba 1,5 senelik evliyim.
Ben şuan çalışmıyorum maalesef, evde bütün gün tekim ve pandemi dolayisiyla arkadaş eş dost görüşemez olduk , canım çok sıkılıyor.
Eşim de gün içinde beni 1 defa ya arar ya aramaz,napıyorsun nasılsın diye 1 kere onun dışında 2.ye aradıysa bir şey lazım mı diye aramıştır sen ara diyecekseniz bende arıyorum ama artık aramak istemiyorum, dün aradim mesela meşguldü donecegim sana dedi , işi yoğun ama yine de fırsat bulabilir. Bugün mesela hiç aramadı.
Aslında mesele düşünülmek ,yani tüm gün sabahtan akşama kadar yalnızım, eşimle bir problemimiz yok bu arada aranız nasıl diyecek olursanız .
Merak ediyorum eşi böyle olan var mı?
Evde kendime ait uğraşlarım var ama bir takım sıkıntılarım vardı kafama takıyorum evde de tek olunca iyice patlayacak gibi oluyorum.Cok nadir arariz birbirimizi. Evde görüşeceğiz zaten telefona gerek yok diye düşünüyorum. Is yerinde beni düşünsün de istemem ben de onu düşünmem. Kendinizi baska seylere adapte edin illaki hobileriniz vardir kitap okuyun, dizi izleyin, kendinizi gelistirin evin tadini çıkarın...
Bende eskiden çalışırken problem etmiyordum şimdi evde sıkılınca problem eder oldum :)Eşimin beni aramasını ya da benim onu aramamı gerektirecek bir durum yoksa gün içinde araşmıyoruz. İkimizde çalışıyoruz zaten. Akşam evde muhabbet ediyoruz bugün ne yaptın ne ettin diye
onca işi gücü olduğunu nerden biliyorsunuzSızı mutlu etmek ıcın bısey yapıyor onca is guc arasında gene de yaranamıyor desene.
Aılenın yanına gidip biraz keyıf yapıp kafanı dinle. Hem onları gormek ıyı gelebilirEvde kendime ait uğraşlarım var ama bir takım sıkıntılarım vardı kafama takıyorum evde de tek olunca iyice patlayacak gibi oluyorum.
CALISMAK oyledır cunku, kimseye otururken para vermiyorlar. Varsa oyle bır is talibim.onca işi gücü olduğunu nerden biliyorsunuz
Arada gidiyorum. :)Aılenın yanına gidip biraz keyıf yapıp kafanı dinle. Hem onları gormek ıyı gelebilir
Mesafe cok mu aranızdaki aynı sehırdeler mıArada gidiyorum. :)
Bizim burdaki bazı "devlet" kurumlarinda oturarak çalışıyorlar:) mario oynayarak:)CALISMAK oyledır cunku, kimseye otururken para vermiyorlar. Varsa oyle bır is talibim.
Yakınız.Mesafe cok mu aranızdaki aynı sehırdeler mı
Bunları eşinize de anlatmanız lazım. Be kadar bunaldığınızı ve yalnız kaldığınızı. Bu süreçte desteğe ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz. Evdeki zamanı sizin doldurmanız gerekli eşiniz bunu sizin için yapamaz. Ben pandemide evde oturduğum sürede birikmiş işlerimi hallettim kitap okudum dizi ve film izledim spor yaptım. Kendinize bir meşgale bulmanız lazımAkşam aynı evdeyiz ama akşama kadar o kadar sıkılıyorum ki saatlerce sohbet istemiyorum ama yine de arayıp nasılsın dese. Çok bunaldim pandemi sürecinde, zaten bir takım sıkıntılarım da vardı tuz biber oldu.
Kendinizi strese sokmayin. Sabah kalkin yuruyusunuzu yapin eve gelin guzel bir kahvalti sonra ev temizligi, biraz kitap sonra sezonluk diziler, aksam yemegiydi derken hop esiniz gelivermisEvde kendime ait uğraşlarım var ama bir takım sıkıntılarım vardı kafama takıyorum evde de tek olunca iyice patlayacak gibi oluyorum.
Bence takılmayın aramamasına insan işe odaklanınca unutuyor ya da birazdan ararım diyor araya başka şeyler giriyor yine unutuluyor. Çok önemli bir şey değil bence. :)Bende eskiden çalışırken problem etmiyordum şimdi evde sıkılınca problem eder oldum :)
Bilgisayar onunde naptıgını sen gorebılırsın sen calısanın Mario oynayanın ama, telefonu kulagına koyarsa herkes gorur.Bizim burdaki bazı "devlet" kurumlarinda oturarak çalışıyorlar:) mario oynayarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?