Eşiniz gün içinde sizi arıyor mu

Eşimin beni aramasını ya da benim onu aramamı gerektirecek bir durum yoksa gün içinde araşmıyoruz. İkimizde çalışıyoruz zaten. Akşam evde muhabbet ediyoruz bugün ne yaptın ne ettin diye

O kadar yogun işi var ki aramak istese de fırsat bulamaz sanırım gece 12 de geliyor eve bazen saatlerce aç çalışıyor bu tempoda aramasını beklemiyorum ben ararım bazen kaçta geleceksin diye onda bile 2 dk konuşamayız hatta bazen iş stresinden biraz sorsam nasılsın diye hadi işim var kapat diye bana kızdıgı zamanlar bile oldu. Ama işi yogun olmazsa arar napıyorsun der yani ama o da 1 2 yi geçmez

Evde kendime ait uğraşlarım var ama bir takım sıkıntılarım vardı kafama takıyorum evde de tek olunca iyice patlayacak gibi oluyorum.

Evliliğin ilk zamanları bende takıyordum ki eşimin telefonda konuşmayı sevmediğimi bildiğim halde ama zaman geçtikçe hiç umursamıyor insan :) Şimdi bir konu falan olursa öyle gün içinde ya o ya ben arıyoruz birbirimizi.

Genelde iş çıkışı eve gelirken bişey gerekli mi alayım mı diye arar? Ben de gün içinde aramam pek bazen komik video filan denk gelirse atarız birbirimize. Öyle rutin arama durumumuz yok

neden arasın

yani nasılsın ne yapıyorsun sorusunun değişik bir cevabı yok ki

temizlik yaptım yemek yaptım kahve içtim

adam bu bilgileri almak için mi arasın

aylardır evden çalışıyorum evdeyim yani ama eşim bir şey lazım mı ya da iş ile ilgili bir şey için arar

durduk yere neden arasın, ne desin?

yani ikimiz aktif dışarıda çalışırken de bu böyleydi, arayınca ne konuşulacak

aradı, ne yapıyorsun, bilgisayarda iş yapıyorum, sen ne yapıyorsun, ben de şu evrakı okuyorum

bu konuşmayı neden yapalım

ama siz o evde yokken bir şey izleyin, okuyun, pişirin, dikin ne bileyim değişik bir şey yapın ve gelince uzun uzun anlatın

zira işte çalışırken evde yaptıkları sınırlı olan birinin ne yaptığını arayanlar merak edip de aramıyor sadece görev bilinci ile arıyor

Bunları eşinize de anlatmanız lazım. Be kadar bunaldığınızı ve yalnız kaldığınızı. Bu süreçte desteğe ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz. Evdeki zamanı sizin doldurmanız gerekli eşiniz bunu sizin için yapamaz. Ben pandemide evde oturduğum sürede birikmiş işlerimi hallettim kitap okudum dizi ve film izledim spor yaptım. Kendinize bir meşgale bulmanız lazım

Evde kendime ait uğraşlarım var ama bir takım sıkıntılarım vardı kafama takıyorum evde de tek olunca iyice patlayacak gibi oluyorum.
Kendinizi strese sokmayin. Sabah kalkin yuruyusunuzu yapin eve gelin guzel bir kahvalti sonra ev temizligi, biraz kitap sonra sezonluk diziler, aksam yemegiydi derken hop esiniz gelivermis su an böyle bir hayata o kadar cok hasretim ki. Kafaniza taktiginiz herseyin bir sekilde çözümü vardır. Patlamayin mutlu olmaya bakın.

Bende şuan evdeyim çalışmıyorum. Gün içinde bazen birşeyleri sormak bazen haber etmek için arar. Akşam yemekte ya da yemekten sonra sohbet etmek, gün içinde olanları konusmak daha güzel bence. Ben çalışıyor olsaydım eğer belki 1,2 sefer yemek molamda arardım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…