- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi burcu_ruhumsarisin
-
talipseniz devlet memuru olabilirsiniz mesela. memuriyet genelde oturmakla geçerCALISMAK oyledır cunku, kimseye otururken para vermiyorlar. Varsa oyle bır is talibim.
Hayvan sahiplen bende bazen çok bunalır kötü etkilenirdim şimdi kedim var o bütün stresi alıyor yalnızlık psikolojisini atıyorum üstümdenEvde kendime ait uğraşlarım var ama bir takım sıkıntılarım vardı kafama takıyorum evde de tek olunca iyice patlayacak gibi oluyorum.
Oturmak baska bisey telefonu kulagına koyup gun ıcınde bes on kere konusmak baska bisey.talipseniz devlet memuru olabilirsiniz mesela. memuriyet genelde oturmakla geçer
memur olunca telefon yasağımı koyuyolarBilgisayar onunde naptıgını sen gorebılırsın sen calısanın Mario oynayanın ama, telefonu kulagına koyarsa herkes gorur.
Gerçekten çalışırken karısını kocasını napıyosun diye arayan var mı? Hadi yazışırsın okey de çalışma saatleri içinde aşk meşk derdine düşülmesi hiç etik gelmiyor bana beklenmesi de sağlıklı bir davranış değil. Adam habire arayıp sizi eyleyemez siz kendinize başka meşgale bulun.
İkna oldum kocan dedıgın gıbı okuz dıyıp ıyı gunler diledim sana azoncekı yorumumda, bu yorumum bıttı demek.memur olunca telefon yasağımı koyuyolar
Hayır dediğim yerde öyle bir problem yok sevgilisiyle yarim saat konusuyorlar ve müdürün yan odasında:)Bilgisayar onunde naptıgını sen gorebılırsın sen calısanın Mario oynayanın ama, telefonu kulagına koyarsa herkes gorur.
Anladım yapacak bisey yok, adamın huyu bu demek beklenti ıcıne gırmezsenız uzulmezsınız deHayır dediğim yerde öyle bir problem yok sevgilisiyle yarim saat konusuyorlar ve müdürün yan odasında:)
Eşim orda çalışmıyor yanlış anlaşılma olmasın.
insan yine de konuşmak istiyor yani ben.. belki de yaşadığım sıkıntılardan. Çok daraldım çünkü.
Kendime meşgaleler buluyorum aslında suan havalar sıcak oldugu icin yuruyuse çıkmıyorum ,normal de cok severim haftada 4-5 gun yuruyus ve kosumu yaparim ama burası çok sıcak parkta sadece aksam yuruyus yapıyor herkes :) aslında evde de kendime ait meşgaleler var ama bir takım sıkıntılar yaşadım özel durumlar , ondandır belki bu kadar sıkılışım bilmiyorum .Kendinizi strese sokmayin. Sabah kalkin yuruyusunuzu yapin eve gelin guzel bir kahvalti sonra ev temizligi, biraz kitap sonra sezonluk diziler, aksam yemegiydi derken hop esiniz gelivermissu an böyle bir hayata o kadar cok hasretim ki. Kafaniza taktiginiz herseyin bir sekilde çözümü vardır. Patlamayin mutlu olmaya bakın.
Bir kere arıyormus ya zaten.Akşam aynı evdeyiz ama akşama kadar o kadar sıkılıyorum ki saatlerce sohbet istemiyorum ama yine de arayıp nasılsın dese. Çok bunaldim pandemi sürecinde, zaten bir takım sıkıntılarım da vardı tuz biber oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?