Eşiniz gün içinde sizi arıyor mu

daha yeni evlisiniz diye böyle beklenti içerisindesiniz, bu zamanla geçecek. Bunu kafana takma bile gayet normal.

Evde kendime ait uğraşlarım var ama bir takım sıkıntılarım vardı kafama takıyorum evde de tek olunca iyice patlayacak gibi oluyorum.
Hayvan sahiplen bende bazen çok bunalır kötü etkilenirdim şimdi kedim var o bütün stresi alıyor yalnızlık psikolojisini atıyorum üstümden

Uygun olursa bir kere arar bir de çıkışta bir şey lazım mı diye arar.Ama gün içinde whatsapptan yazıştığımız çok oluyor.

Beni eğlesin istemiyorum aşk meşk peşine de düşmüyorum. Bir takım sıkıntılarım oldu ve pandemi süreci de tuz biber oldu,tabi ki uğraşlarım var kendi kendime ama insan yine de konuşmak istiyor yani ben.. belki de yaşadığım sıkıntılardan. Çok daraldım çünkü.

bu arada ben evdeyim annemi arayacak zaman bulamıyorum

sabah kalktım kahvaltı şu bu derken öğle yemeği modu başlıyor

bizim öğlen yemeği bitince annemler şimdi yemektedir diyorum

sonra iş yapıyorum dalıyorum akşam yemeği hazırlamaya başlıyorum

yemek bitiyor vs

bakıyorum annemler yemek yapar ya da yer rahatsız etmeyeyim diyorum

sağa sola dönerken de tv ye vs takılıp aa geç olmuş deyip bırakıyorum

Hayır dediğim yerde öyle bir problem yok sevgilisiyle yarim saat konusuyorlar ve müdürün yan odasında:)
Eşim orda çalışmıyor yanlış anlaşılma olmasın.
Anladım yapacak bisey yok, adamın huyu bu demek beklenti ıcıne gırmezsenız uzulmezsınız de

insan yine de konuşmak istiyor yani ben.. belki de yaşadığım sıkıntılardan. Çok daraldım çünkü.

bunalmışsınız bunu anlayabiliyoruz ama bu sıkıntılar eşiniz arayıp nasılsın ne yapıyorsun deyince geçmeyecek

mesela arayınca siz onunla ne konuşmak istiyorsunuz yani işyerinde olan eşimi şimdi arasam ne anlatsam bulamadım

yani en fazla haberlerden gördüğüm bir şeyi, annem ile konuştum, o konuda bir şeyi ya da burada okuduğum bir şeyi anlatabilirim

bunu da çalışan bir insana anlatmak makul değil zira he he der geçer

Konuşmamız gereken birşey varsa arar konuşuruz, birde çıktım, geliyorum birşey lazım mı araması var. Onun dışında pek aramaz, ben onu aramaya alıştıramadım o beni bu duruma alıştırdı.

Kendime meşgaleler buluyorum aslında suan havalar sıcak oldugu icin yuruyuse çıkmıyorum ,normal de cok severim haftada 4-5 gun yuruyus ve kosumu yaparim ama burası çok sıcak parkta sadece aksam yuruyus yapıyor herkes :) aslında evde de kendime ait meşgaleler var ama bir takım sıkıntılar yaşadım özel durumlar , ondandır belki bu kadar sıkılışım bilmiyorum .

Birkaç defa konuştuğumuz zamanlarda oluyor, sadece 1 kere konuştuğumuz zamanlarda. Bir rutini yok yani.
Canım aramak isterse ararım ben onun aramasını beklemem. Oda aynı şekilde. Gerçi eşimin unutma huyu olduğu için WhatsApp tan sürekli taciz mesajları atmak zorunda kaldığım zamanlarda oluyor şunu almayı unutma diye.

arama isteği içten gelen bir duygu
çok dillendirip yüzgöz olma bence ,

hee bu arada sadece öğle arası arar eşim , zaten az konuşur çok arasa ne konuşacak ki

Bir kere arıyormus ya zaten.
Çok istiyorsanız ikinciye de siz ararsınız.
İkiden fazlası da gereksiz gerçekten.

Bunalmaniz eşinizin gün içinde ne yapıyorsun demesiyle geçmeyecektir ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…