Eşiniz gün içinde sizi arıyor mu

Benim eşimin işi sabit yani mola saatleri ve öğle yemeği hep aynı saat olunca gün icinde sürekli arayabiliyor. İş yoğun ve belirsizse arayamayabilir normal. Benim işim yoğun mesela çoğu zaman dönemiyorum aramalara

Nişanlım ben uyurken evden cıkıyor, uyanıyorum günaydın yazıp işe varıp varmadığını soruyorum. Sonra aksam eve gelmeden arıyor bişey lazım mı diye öyle kapatıyoruz. Rutin dışında bir gelişme olursa arıyorum o kadar, gerekte yok zaten ne gerek var

Aramam aramaz arkadaşlarımıda aramam çok sıkıcı.sadece msjlasirim .
Eşim isteyken k ndime ait zamanım var yetmiyor bile

Bi kadın vardı 17 yıllık falan evli 3 çocuğu var.kocasını arardı sürekli . görüntülü Falan da aratırdı çocuğuna . Adamın sevgilisi söylemişti ordan aklıma geldi bence evlilikte çok takmamak lazım arama mevzusuna sonuçta eve gelecek adam.

Çok ozluyorsan sen ara kuzum. Sesini duymak istedim iyi geliyor dersin. Biz farklı okullardayiz eşim ışıklardayım hazır ol geliyorum almaya der. Muhabbet için çok aramayiz birbirimizi belki hasta olursam nasıl oldun diye sorar o kadar. Bir probleminiz yoksa sıkıntı yok aramamasinda. Rahat olun derim.

Durduk yere napiyosimun diye aramasi garip degil mi? Konusmamiz gereken bir sey varsa arariz birbirimizi. Onun disinda sohbet etmek icin aramasi cok sacma.

4. Yilimizdayiz ama ilk yıllar da böyleydi . Birbirimizi gün içinde aramayiz. İşi çok yoğun ben de aramıyorum. Ben mesajlar gönderiyorum o uygun olduğunda cevap veriyo.

Biz telefonda çok sık konuşmazdık. Ama gün içinde aklımıza birşey geldiğinde, komik birşey gördüğümüzde mesajlaşırdık. Sevgiliyken nasıldınız acaba? Biz sevgiliyken de sabah başladık mesajlaşmaya uyuyana kadar. Evlenilince bunun tamamen kesilmesi çok saçma geliyor bana. Çok yoğun ve dikkat gerektiren bir işi yoksa bence ilgisizliktir.

Yani akşam nasılsa adam Eve geliyor, gündüz sohbet icin aramak bana da saçma geliyor, bir şey olduysa yazar arar da ne biliyim konuşmak icin muhabbet icin gereksiz. Bir de bence dışarıda açık yerde arkadaşlarınızla görusebılırsınız çok dip dibe olmadan bu hastalık birkac sene daha hayatımızda olacak hep bu şekilde yasayacak haliniz yok sonucta

Esimle genelde daha cok yazisiriz. Sabah öglen ve is cikisi. Bazen ariyorda. Ama yogun calistigi icin aramasini beklemiyorum da. Evde sıkıldığınızı anliyorum ama her is yerde telefonda konusmak da öyle münkün olmuyor

Genelde gelmeden birşey lazım mı diye mesaj atar arama çok nadir bir durum olur öyle rutinde arama bile yok sadece tek mesaj

Takılı kaldıgınız konu bana göre saçma.. Eşim le ekimde 1 yıl olacak evlenelı ve hıc aramaz işteyken bende suan calısmıyorum evdeyim tüm gün sıkılıyorum sadece gunaydın mesajınatar gun ıcınde bır kez veya 2 kez napıorsn dıe yazar aksam gelırken ekmek var mı dıe sorar sadece saat bası arasa ne konusacaksınız sonucta evdesınız aksam bol bol sohnet edın

Oldum olası telefonla konuşmayı sevmem.ihtiyac halinde kisa konuşur kapatırız biz.

Gözgöze iletişiminiz sağlıklı ve doyurucuysa takılma derim ben.Ama o kısmi da yetersiz hissediyorsanız birşekilde manen doymuyor yoksunluk hissediyorsanız üstünü örtmeden derinlemesine konuşun eşinizle.hazır çoluk çocuk yokken manen kuvvetli bağlanın birbirinize.Değilse; bugün filan kişi kadar aramadı sevmiyor ,falan kişi gibi hediyelere çiçeklere bogmadi sevmiyor. gibi gibi...hep eksiklik hissederek eşinize karşı günden güne bilenirsiniz.

Sevgi açlığı hissediyorsaniz konuyu telfdan bağimsiz ele alın.

Eşim yoğun çalışır ve telefon görüşmesi yasak. Önemli birşey olmadığı taktirde sadece iş çıkışı arar. Bunuda sıkıntı yapmam. Bende çalışsam bende aramazdım:)

Biz 5 senenin üstüne evlendik yani yeterince telefon muhabbeti yaptik. Ozamanlar bile daral getiriyordu bana. Evlendikten sonra gerek duymadm. Ihtiyaç da duymadm. Zaten akşamları görüyoruz birbirimizi. Bir şeyler sormak isteriz ozaman whatsapptan yazışırız yeter. Ama yakın arkadaşım eşiyle gün içersinde çok konuşur. Eşi devamlı arar. 9 senelik evliler. Gerçi güvenlik görevlisi olduğu için canı çok skılıyor o yüzden arıyor. İşi yoğun olsa aramaz bence

2 yıllık evliyiz, uzatmalı da bir sevgililik dönemimiz oldu. Ben de siz gibi beklerdim başlarda aramasını. Sonra işe başladım ve ben onu aramaz oldum :) Pandemide esnek çalışırken evde kaldığım hafta ise sürekli aramasını beklediğimi fark ettim. Bu biraz ruh halinize bağlı sanırım.
Ama şunu da eklemek istiyorum, iş yerimde günde 4 5 kez eşiyle konuşan bir erkek arkadaş var, gerçekten hoş olmuyor sürekli onların muhabbetini dinlemek.
Hassasiyetinizi naifçe dile getirip, beklentiyi düşürmek sanıyorum en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…