- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.215
- 198
- 35
- Konu Sahibi burcu_ruhumsarisin
-
Canm benm eşimde günde iki kez falan arar ama aramazsa ben çok kızarım aklına neden gelmiyorum diye o da bir iki unutursa da yine de arar gün içinde bir iki dk lık bir konuşmada olsa sesini duymak iyi geliyorHerkese merhaba 1,5 senelik evliyim.
Ben şuan çalışmıyorum maalesef, evde bütün gün tekim ve pandemi dolayisiyla arkadaş eş dost görüşemez olduk , canım çok sıkılıyor.
Eşim de gün içinde beni 1 defa ya arar ya aramaz,napıyorsun nasılsın diye 1 kere onun dışında 2.ye aradıysa bir şey lazım mı diye aramıştır sen ara diyecekseniz bende arıyorum ama artık aramak istemiyorum, dün aradim mesela meşguldü donecegim sana dedi , işi yoğun ama yine de fırsat bulabilir. Bugün mesela hiç aramadı.
Aslında mesele düşünülmek ,yani tüm gün sabahtan akşama kadar yalnızım, eşimle bir problemimiz yok bu arada aranız nasıl diyecek olursanız .
Merak ediyorum eşi böyle olan var mı?
2 çocuk ev isi yemek derken günün nasil bittiğini anlamiyorum Bizimkide çamaşır asarken aramasını duymadım mesaj atmadım diye trip atar aramaktan ziyade daha cok sürekli mesajlaşmak ister 6yildir boyleHerkese merhaba 1,5 senelik evliyim.
Ben şuan çalışmıyorum maalesef, evde bütün gün tekim ve pandemi dolayisiyla arkadaş eş dost görüşemez olduk , canım çok sıkılıyor.
Eşim de gün içinde beni 1 defa ya arar ya aramaz,napıyorsun nasılsın diye 1 kere onun dışında 2.ye aradıysa bir şey lazım mı diye aramıştır sen ara diyecekseniz bende arıyorum ama artık aramak istemiyorum, dün aradim mesela meşguldü donecegim sana dedi , işi yoğun ama yine de fırsat bulabilir. Bugün mesela hiç aramadı.
Aslında mesele düşünülmek ,yani tüm gün sabahtan akşama kadar yalnızım, eşimle bir problemimiz yok bu arada aranız nasıl diyecek olursanız .
Merak ediyorum eşi böyle olan var mı?
Cok nadir arariz birbirimizi. Evde görüşeceğiz zaten telefona gerek yok diye düşünüyorum. Is yerinde beni düşünsün de istemem ben de onu düşünmem. Kendinizi baska seylere adapte edin illaki hobileriniz vardir kitap okuyun, dizi izleyin, kendinizi gelistirin evin tadini çıkarın...
[/QUOTE
Kesinlikle biz çalışanlar da evi özlüyoruz, şöyle kahvemizi yapip açıp dizimi keyif yapmayı özluyordum, ha aramazsa ben de aramıyordum)
Yetmemiş araması çünküArayan adama neden okuz dediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?