Eşiniz gün içinde sizi arıyor mu

İçinden gelen insan, aramak istediğini arar/aramaz. Aradığı sevgi göstergesi olmadığı gibi, aramadığı da sevgisizlik göstergesi değil.

Kendinize hobi(ler) edinin (kitap okumak, yemek yapmak, el işi, resim, yapboz yapmak, çiçek beslemek...)

Ya da ev arkadaşı (kedi/köpek/balık/kuş/bebek...)

Canm benm eşimde günde iki kez falan arar ama aramazsa ben çok kızarım aklına neden gelmiyorum diye o da bir iki unutursa da yine de arar gün içinde bir iki dk lık bir konuşmada olsa sesini duymak iyi geliyor

Benimkinin napiyosun diye aradigi cok cok nadirdir ki ben bile sasirdigimdan noldu bisey mi diycektin niye aradin derim
isi cok yogun oldugu icin sorun yapmiyorum adamin basini kasiyacak vakti yok gercekten.

Hergün dipdibe olduğum adam neden arasın ki? Bir kez bile aramada niye aramadı demem. Çalışıyor sonuçta ve zaten akşam görüşeceğiz. Cicim aylarında olur ama ömür boyu da öyle gitmez açıkcası. Sıkboğaz etmemek lazım. Ben olsam relax olurum hiç aramam. Birşey lazım değilse mesaj bile atmam ki özleyecek fırsatı olsun da akşam ilgilensin. Özleyip merak etmek için biraz uzak olmak merak etmek gerekiyor.

2 çocuk ev isi yemek derken günün nasil bittiğini anlamiyorum Bizimkide çamaşır asarken aramasını duymadım mesaj atmadım diye trip atar aramaktan ziyade daha cok sürekli mesajlaşmak ister 6yildir boyle

Bişey diyeceği zaman arar , genelde yazışırız. Bana trip atıyo bazen hiç aramıyon, insan bekliyo arada bi ara vs diye yoğunsun diye aramıyorum diyorum olsun sen ara diyo ( telefonla konuşmayı hiç sevmiyorum )

Ben de evdeyim, calismiyorum.Evliligimizin ilk aylarinda her gun mutlaka arardi gun icinde. Simdi 2 senelik evliyiz. Bazen arar, bazen benim hoslanacagim komik hayvanli video vs atar instagramdan. Eger bi gece once darginsak ertesi gun gun icinde arar gonlumu alir ben eger cok onemli soylemem gereken bisey yoksa aramam. Bizde durum boyle

biz önemli bir şey olmadıkça işteyken birbirimizi aramayız. ama hala sevgililik döneminden kalma mesajlaşma huyumuz vardır. işe geldiğimizde yazmaya başlarız birbirimize. evlendiğimde hala mesajlaşacagım aklıma gelmezdi. 1 yıl olacak hala böyle. ama bence araması cok da önemli değil.öğle arasında belki nasıl olduğunu bilmek adına seni yoklayabilir. Çok takılma derim bu duruma yapı meselesi

Telefonla konusmayi genel olarak hic sevmem, calisirken rahatsiz edilmeyi de bir o kadar sevmem. Calisirken kim olursa olsun aramalara donmuyorum zaten. Esimle en fazla gun icinde kahve molasi verdigimizde instagramda gezinirken komik bir sey gorursek atiyoruz birbirimize. Bir de esimin her gun farkli dilde seni seviyorum yazma aliskanligi var gunun herhangi bir saatinde, hangi dil oldugunu soylemiyor ben de onu bulmaya calisiyorum bazen cok az bilinen diller oluyor :)) Onun disinda o gun iste kimin once isi bitip eve geciyorsa ya da cikista bir yerde bulusmamiz gerekiyorsa once isi biten arar ve haber verir.

Sorması gereken ya da merak ettiği bir şey olursa arıyor. Bazen öylesine aradım der iki dakika sonra kapatır. Genelde aramaz yani, ben de gün içinde beni niye aramıyor diye dert etmemiştim hiç. Etmeli miyim?

İş yerindeyse genelde aramaz ama hiç sorgulamam aramıyor diyr.çalışıyor en nihayetinde.ama eşimde en çok 1 saat durur mesaj atmadan,hep birbirimizden haberdarız yani.

Neden sizi aramasini bekliyorsunuz ki
Evdesiniz iste, guvenli bolgenizdesiniz, korkacak endise edecek bir durumunuz yok esiniz acisindan, evde hasta birini birakmamis sagliklisiniz cok sukur, bilemiyorum benim esim de bi kere arar cocuklar nasil sen iyi misin tamamdir, yeterli gelir bana.
He hasta oluruz, bir sikintimiz vardir o zaman bir ihtimal bunlari da sormasini beklerim ama gunde iki kere arasin diye bir beklentiye girmem.
Canim sikiliyor demissiniz, acilen bir hobi, bir ugras edinmelisiniz.

Ben pandemi sebebiyle evden çalışıyorum eşim ise gidiyor. Sabah gunaydin yazar, gün içinde wptan yazar çok önemli bir şey varsa arar. Çok boşa düşerse görüntülü arar

6 yildir evliyiz, 2 cocuk var. Bazen aksama kadar hic konusmayiz, bazen 4 kere konusuruz. Gunun yogunluguna gore.. ben genelde cocuklari okula birakip ofise gecerken ararim sabahtan, cunku bazen birbirimizi gormuyoruz sabahlari, o bizden erken cikiyor. Bi sesini duyayim adamin diyorum :)

Benim esim aramaz, bende aramam, neticede Adam ise benimle telefonda sohbet etmeye degil calismaya gidiyor.Önemli birsey olur , aksam beklenemez tamam aranir ama sohbet icin degil.
Ama arkadasimin esi soför, kulaginda kulaklik günde 5-6 bazen daha cok sefer telefonlasirlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…