Eşiniz hafta da kaç kez ailesine gider?

Cumartesi gunleri ogleden sonra gidip aksam yemegine yine evimizde oluyoruz.
Esimin isi ailesine yakin yerde, 1,5 ayda bir defa da bir oglen yemege gitmis bensiz. Biz de uzak degiliz gerci araba ile on dk.
Ama gun icinde her gun istisnasiz telefonlasiriz. Kisa da surmez minimum 45 dklik konusmalar yapariz annemizle. Kendi aramizda anlasmamiz var gibi diyebiliriz. Aksamlari kesinlikle gelme gitme-arama olmadi simdiye dek.
Esim evlendi, bir ay sonra kaynim askere gitti, gorumcemle aralari bozuldu derken onlar da evde basbasa kaldilar gibi bir sey oldu. El altinda pek coluk cocuk aramiyorlar kari koca keyifte bizimkiler.

Sen yedigin dayagi umursamadin güzelim bunu haydi umursamazsinki

Dimi? Boşvermeliyim
Umursamamış gibi davranırsam belki azaltır ziyaretlerini. Eğer böyle şikayetci olmaya devam edersem, daha çok bağlanıp daha çok gideceğini düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
Valla sende az degilsin isine gelen yoruma cevap yaziosun ve elestiriye hic gelemiosun. Acaba nerden nasil bu kocaya daga fazla katlansam diye delik ariyosun

Çok yakın oturmamıza rağmen yürüme mesafesi 5 dak yok ayda yılda bir gider ki ben bunu hiç hoş bulmuyorum annemi hergün ararım çalıştığı için haftada bi giderim pazar günü bu pazar yokdu gidemedim annanem hastanede onun yanında kaldı

Eşinizin size değer vermesi için verdiğiniz tavizleri azaltmanız gerekli.Adam ne yapsa ayy canım kocişim barıştık mantığında olduğunuz sürece o ailesine daha çok hak vericek ,burda tüm kadınlar sürekli aynı konuya yazar gibi bıkmadan size cevap yazıolar ama siz her defasında ayy kocişkommm severde, döverde mantığında devam ediyosunuz. Bence burdaki insanlardan biraz utanın bunca akıl veriliyo 1 tanesini kulagınıza küpe yapın.
Yada artık konu açmaktan vazgeçin

Beyin travması da mı vardı çok ateşli bu ilişki yahu
Ironik olan beyin travmasina ses cikarmadi acilden direk kocasinin kollarina gitti ama ailesinin yaninda tokat atti diye sinirlendi. Ailesinin yaninda vurulmazmis "biz evimizde siddet seviyoruz" diyen bir konu sahibi.

Yorumlarim ters gelince cevap vermeye bile tenezul etmiyorsun aa be odun.. Bari basta yazda bosuna yazmayalin, gerci onca konu ve yorumdan sonra hala evli olduguna gore bizi hic tiye almiyorsun da neyse

Hosuna giden yorumlara direk cevap yazio aaa haklisiniz aynen oyle yapmaliyim desiginiz gibi yapcam fln diye.

Kim kocana oyle davranma boyle yap kocani iyi tut gonlunu hos et dese hemen yorum çakiyor konu sahibi. Dediginiz gibi yapcam diye

Ben bosaniyorum odunhatun . dimi umursamiyim dimi ay bırakırım belki düzelir dimi azıcık kendimi çekeyim Bana gelir falan bunları bende senin gibi çok düşündüm ama . i iiihhhh. Anasiyla başbaşa bıraktım mutluluklar dilerim. Yeterrrrr

evlerimiz yakin esim hergun ugrar neredeyse... ama bu durum beni rahatsiz etmez, anne-baba gibisi var mi dunyada. hem 30 yasina da gelse 50 yasina da gelse evlat evlattir, anne de bekler evlatta ozler. ben iki tarafinda kisitlama yapilmasina karsiyim. evlenince anne veya evlat olmaktan cikmiyor insan. tabi ki ozlenir ve luzum ve ozlem goruldugu kadar gidilir....

Evliligimizin ilk zamanları kayınvalidem surekli bekler hatta eşime şikayet ederdi bende inat mi nedir gitmek istemezdim
Eşim merak ediyorlar der gitmek isterdi surekli
Artık oturdu mu herşey rayına nedir hiç gidelim edelim yok kafamiz ederse estiği zaman muhakkak ugrariz
Bir sorunumuz yoksa bensiz gitmesine de birşey denen zira çok yakın oturuyoruz

İlk zamanlar gidelim kavgası çok olurdu ve haftada en az 3 kere dikkat edin en az diyorum gidilirdi. Ben çalışıyorum birde ayni Şehirde ama çok uzak noktalarda oturuyorduk o zaman. Şimdi daha yakın oturuyoruz. Yürüyerek 10 dk. Eşim her fırsatta uğrar ki bu haftada en az 3 dür yine. Ama bana ısrar etmez canım isterse giderim. Rahatsız olmuyorum bu durumda annesi babası onun. Gitsin görsün işleri varsa yapsın. Bensiz planda yaparlar eş dost ziyareti gibi. Ben yokken onlar vardı neticede. Bu arada hergün annesiyle babasıyla kardeşiyle tek tek konuşur bundan da rahatsız olmam. Aile gibisi yoktur

haftada gitmez. özlediğinde falan gider. sürekli görüşmez yani. ben de karışmam hatta bazen ben teşvik edici olurum. ama benim eşim zaten aile yanında kalmamış. alışmış uzak yaşamaya. bunun da etkisi var. önceki sorununuz ne bilmiyorum ama aile olayını çok uzatma derim. erkekler aslında çocuk gibidir. basit bir düşünme mekanizmaları var gerçekten. çok basit düşünüyorlar. biz her hareketin her davranışın arkasındaki o görünmez tarafları hissedip buluyoruz illaki vardır bir şey diyoruz. ince ve karışık düşünce yapımız var. bu yüzden farklıyız. eşiyle ailesi arasında sorun yaşayan bayanların sorunu bu. bu yönü bilmemek. onlar tercihe zorlandıklarında mekanizma bozuluyor. ailen mi ben mi demeyeceksin. sanki rahatmış, özgürmüş gibi bırakıp yönünü kendine çevireceksin. aradaki mesafeyi sen ayarlayabilirsin. ama adama sürekli aile konusu açarsan olmaz tabii. cem yılmaz'ın bu konuda bir skeci vardı o aklıma geldi. :) aynen oradaki gibi basit düşünüp onu düşünmeye salmayacaksın. çünkü nerede kendilerini güvende ve huzurda hissediyorlarsa emin ol o taraftan vazgeçemezler :)

Aynı biz

bu konular çok açılıyor ve bazı bayanlarda (erkeklerde de oluyor) bir aile takıntısı var. galiba eşleri tapusuyla falan aldığımızı düşünüyoruz. :) insanız biz çevremizle ailemizle. dolayısıyla bunun hesabını yapmak hiç mantıklı değil. bunu bir de eşlerimize yansıttığımızda sorunun içinden çıkılmıyor. inanın eşimiz ailesine kaç gün gitti kaç saat kaldının hesabını yapacağımız yere oturup eşimizle beraber nasıl güzel vakit geçiririzin hesabını yapsak her şey çok güzel olacak. şöyle adamlar rahat kafayla yanımızda güzel bir film izlerken ağlasa, gülse ne bileyim işte. evliliği nasıl renklendirebilirim düşüncesiyle hiç meşgul değiliz. zaten çalışıyoruz, iş güç stres bir de bu ailelere takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…