- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Sen yedigin dayagi umursamadin güzelim bunu haydi umursamazsinkiSelam Kızlaar,
Eşimle aramdaki sorunları hepiniz az çok biliyorsunuz.. Eşim cuma babasını bırakmaya gitti kaldıda ayrıca oturdu fln.. Ve bugün arada 2 gün geçmeden hemen gitti 2-3 saatliğine işe gitmeden önce uğramaya.. Ben mi abartıyorum? Ben babamgile gitsem bir tavır alınıyormuş gibi oluyor dolaylı yolla tartışma çıkartıyor. Burnumdan getiriliyor.. Kendisi gittiğinde suratım hemen asık olursa kavgaya başlıyor.. Hep böyle yapıyorsun da ben sana karışmıyorum da.. Belki direk olarak değil ama dolaylı yolla onunda morali bozuluyor. Oda sorun yaratıyor! Bide bu kadar olaydan sonra, insan biraz da olsa ailesine karşı mesafe korumaz mı? Nasıl tepki versem kızlar.
Umursamasammı?
Yoksa güzellikle anlatmayı mı denesem?
Umursamamıyım diyorum ama bilmiyorrum.. Ailesinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum. Ben ailesine gitmiyorum diye oda pek uğrama taraftarı değil.. Ne yapmalıyım?
Valla sende az degilsin isine gelen yoruma cevap yaziosun ve elestiriye hic gelemiosun. Acaba nerden nasil bu kocaya daga fazla katlansam diye delik ariyosunDimi? Boşvermeliyim
Umursamamış gibi davranırsam belki azaltır ziyaretlerini. Eğer böyle şikayetci olmaya devam edersem, daha çok bağlanıp daha çok gideceğini düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
Aynenn aynennBeni goturmesinde isterse hergun gitsin
Ironik olan beyin travmasina ses cikarmadi acilden direk kocasinin kollarina gitti ama ailesinin yaninda tokat atti diye sinirlendi. Ailesinin yaninda vurulmazmis "biz evimizde siddet seviyoruz" diyen bir konu sahibi.Beyin travması da mı vardı çok ateşli bu ilişki yahu
Hosuna giden yorumlara direk cevap yazio aaa haklisiniz aynen oyle yapmaliyim desiginiz gibi yapcam fln diye.Ironik olan beyin travmasina ses cikarmadi acilden direk kocasinin kollarina gitti ama ailesinin yaninda tokat atti diye sinirlendi. Ailesinin yaninda vurulmazmis "biz evimizde siddet seviyoruz" diyen bir konu sahibi.
Yorumlarim ters gelince cevap vermeye bile tenezul etmiyorsun aa be odun.. Bari basta yazda bosuna yazmayalin, gerci onca konu ve yorumdan sonra hala evli olduguna gore bizi hic tiye almiyorsun da neyse
Aynı bizönceki konularınızı bilmeden yorum yapacağım, kusura bakmayın.
biz eşimin aile ile alt üstlü oturuyoruz.
eşim bazı akşamlar işten gelince annesini arar çağırır, yemeğe çaya falan.
banada kendi annemi az arıyorum gidiyorum diye kızar. vefasız der hatta. ki ben haftada bir ararsam ararım annemi. o da bak ben gidiyorum yada çağırıyorum, seviniyor kadın diyor.
haklı mı, haklı.
yani bence ailesine aşırı kaçmayan düşkünlüğü güzel bir şey. kıymet bilmesi falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?