eşiniz her gün dışarı çıkar mı? benim ki bunu iş edindi sanki.

sahmerd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
82
1
36
İstanbul
işten 5de gelir, yemeğini yer, ben kızmıyım diye öper, koklar, iltifatlar falan filan
bide yalandan sorar var mı bi planın ben çıkcam diye sonra vınnnn....
9a kadar bi arkadaşının oto tamirci dükkanında. 1 haftadır alışkanlık yaptı.

biraz rahatsız olduğumu dile getirdim ama yok o öle tüm akşam evde oturcak adam değlmiş.
ilerde daha fazla abartır ilgisizleşir diye korkuyorum. bide gittiği yer ve ordakiler çok seviyesiz.

merak ettiğim şey gerçekten erkeklerin mizacı mı böyle.

İlgisizleşmekten ziyade alışkanlık haline getirip sürekli cıkabilir. Evet ayda yılda bir olur ama hergün hergün olmaz.

Benim eşim birkaç haftada bir arkadaşlarıyla görüşür, içer gezer dolaşır gec saatte gelir o kadar. Evli insanlar birbirleriyle vakit gecirmeli. Tüm akşam evde oturup da zaten 11-12 de yatan insanlarız.

Kaç yıllık evlisiniz?
Eşinizin gerçekten bahsettiği yere gittiğine emin misiniz?
Bu dışarıya çıkma olayı birden bire mi başladı?

Benim eşim biz olmadan dışarı çıkmaz.
Çıksa bile her akşam kendi arkadaşları ile asla buluşmaz.

Evlilikte ortak arkadaşlar olmalı diye düşünüyorum.
Tabiki kadın ve erkeğin birbirinden ayrı zamanlar geçirmeye ihtiyacı vardır.
Ancak bu iki tarafı da ihmal derecesine varıyor ise doğru değil.

merhaba,
allah sabır versin sana. tahminimce kıraathane ortamı gibi bir yer olmuş orası onlar için.
bence restini çek.
devamı gelmesin.

1 yıl oldu evleneli...evet eminim cenım oraya gidiyor.
dedim ya 1 hafta oldu hep böle biren bire çıktı. aramız da çok iyi bi problemimiz yok.
offf ne yapmam lazımmm sinir oluyorummm

Canım, senin başka bir konunu hatırlıyorum sanki ben..Eşinin abisi rahatsızdı sanırım..Eşin onu her gece dışarı çıkardığı için biraz huzursuzdun sanki..Hani sana olan ilgisi kaybolursa diye..Yanlış mı hatırlıyorum:44:

Sanırım eşin gece dışarda olmayı, gezmeyi seviyor..O zaman geceleri vaktini başkalarıyla geçirmek yerine seninle çıksın dışarı..Beraber birşeyler yapın..
Bunu teklif ettin mi hiç?

Ben sizin yerinizde olsam var mı bi planın dediğinde hadi şuraya gidelim hadi buraya gidelim derdim.
Hiç gidecek bi yer yoksa yürüyüş yapalım falan derdim.
Ne öyle hergün hergün

evet tatlım doğru hatırlıyorsun. ama o zamanlar abisi içindi şimdi abisiyle aynı şehirde değiliz. sırf kendi keyfi için.
yalan yok bana soruyor bi planın var mı bi yere gitmek istiyormusun diye istesem de hiç geri çevirmez eminim. zevkle yapar.
ama illa ben mi istemeliyim.
geçici bi heves mi bilmiyorum geçer mi. üzerine gidersem rest felan çekersem biliyorum inatlaşır daha sıklaşır. başka bi dil bulmam lazım.

Ben sizin yerinizde olsam var mı bi planın dediğinde hadi şuraya gidelim hadi buraya gidelim derdim.
Hiç gidecek bi yer yoksa yürüyüş yapalım falan derdim.
Ne öyle hergün hergün

tatlım yorgun oluyorum ben dışarı çıkmak istemiyorum. bide hamileyim 3 aylık. o yüzden çok ayakta kalmak yaramıyor pek.

tatlım yorgun oluyorum ben dışarı çıkmak istemiyorum. bide hamileyim 3 aylık. o yüzden çok ayakta kalmak yaramıyor pek.
Anladım Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi..
Valla bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam uydururdum bişeyler yalnız korkuyorum bile derdim heralde hamilesiniz bir de üzerinize titremesi lazım sizin

Anladım Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi..
Valla bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam uydururdum bişeyler yalnız korkuyorum bile derdim heralde hamilesiniz bir de üzerinize titremesi lazım sizin

titriyor cnm fazlasıyla hemde. ilgisine doyuyorum fazlasıyla. ama böle devam eder hep diye çok korkuyorum ama çoook huzursuzum. bilmiyorum ne yapcam.

Kahvehane kültürünü seviyor olabilir eşiniz.
Kağıt oyunları , okey v.s

Hamileymişsiniz.Oturun, konuşun, sıkıntılarınızı dile getirin sinirlenmeden ,sakince.
Hamilelik döneminde hassas olduğunuzu,bu dönemde evde yalnız kalmak istemediğinizi söyleyin.

Açın bir dvd izleyin yada televizyon.
Evde de pekala çok güzel vakit geçirilebilir.

Yarın bir gün çocuk olunca da mı böyle her akşam sizi evde çocukla yalnız bırakıp kendi keyfi için dışarılara çıkacak?

İs disinda esim bensiz hic bi yere gitmez
Belki annesine ugruyodur gun icinde sormam onu oda soylemez

Sizinki pek normal degil

Son düzenleyen: Moderatör:

titriyor cnm fazlasıyla hemde. ilgisine doyuyorum fazlasıyla. ama böle devam eder hep diye çok korkuyorum ama çoook huzursuzum. bilmiyorum ne yapcam.

cnm alışkanlık yapmadan bi çözüm bul bnce durum dışardan bakınca hoş durmuyo

Canım sen hamileyken her gece dışarı çıkması zaten saçma.

Belki evde sıkılıyordur ama her akşam olması biraz fazla. Siz de film izlemeyi, gezmeyi teklif edin.
Evli arkadaşlarını eve akşam oturmasına davet edin. Birlikte vakit geçirin.

benimki önceden sık sık dışarı çıkardı bu aralar daha az gidiyor.bende çok sık çıkmasını istemiyorum evli bir erkek ailesini evini ihmal etmemeli
sen yolun başındayken önlemini al eşin bunu alışkanlık haline getirmesin sonra hiç önüne geçemezsin

bensiz dışarı çıkmaz,işten eve nasıl gelir sabah öyle çıkar
çıkarsak birlikte çıkarız,gezip tozmayı çok severiz çıktıkmı eve girmemiz zor yani:))
kahve kültüründen de,bunu yaşatanlardan da hiç hoşlanmaz
sizde bence eşinizi alıştırmayın sonra bunu alışkanlık haline getirebilir ve aranızda ciddi sorunlara yol açabilir

iyi güzel söylüyorsun mihriban ben de farkındayım ama nasıl yapcam bilmiyorum.
dün işte rahatszı olduğumu söyledim, beni baskı altına almaya çalışıyorsun felan dedi baktım durum çok büyücek kapattım konuyu ama böle olmazzzz. kabullenemem ben

normal bi durum olmadığını biliyordum ama maşallah burda ki yorumları da okuyunca bi benimki numuneymiş galibaa vahh bana yazık banaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…