işten 5de gelir, yemeğini yer, ben kızmıyım diye öper, koklar, iltifatlar falan filan
bide yalandan sorar var mı bi planın ben çıkcam diye sonra vınnnn....
9a kadar bi arkadaşının oto tamirci dükkanında. 1 haftadır alışkanlık yaptı.
biraz rahatsız olduğumu dile getirdim ama yok o öle tüm akşam evde oturcak adam değlmiş.
ilerde daha fazla abartır ilgisizleşir diye korkuyorum. bide gittiği yer ve ordakiler çok seviyesiz.
merak ettiğim şey gerçekten erkeklerin mizacı mı böyle.
Canım, senin başka bir konunu hatırlıyorum sanki ben..Eşinin abisi rahatsızdı sanırım..Eşin onu her gece dışarı çıkardığı için biraz huzursuzdun sanki..Hani sana olan ilgisi kaybolursa diye..Yanlış mı hatırlıyorum:44:
Sanırım eşin gece dışarda olmayı, gezmeyi seviyor..O zaman geceleri vaktini başkalarıyla geçirmek yerine seninle çıksın dışarı..Beraber birşeyler yapın..
Bunu teklif ettin mi hiç?
Ben sizin yerinizde olsam var mı bi planın dediğinde hadi şuraya gidelim hadi buraya gidelim derdim.
Hiç gidecek bi yer yoksa yürüyüş yapalım falan derdim.
Ne öyle hergün hergün
Anladım Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi..tatlım yorgun oluyorum ben dışarı çıkmak istemiyorum. bide hamileyim 3 aylık. o yüzden çok ayakta kalmak yaramıyor pek.
Anladım Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi..
Valla bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam uydururdum bişeyler yalnız korkuyorum bile derdim heralde hamilesiniz bir de üzerinize titremesi lazım sizin
işten 5de gelir, yemeğini yer, ben kızmıyım diye öper, koklar, iltifatlar falan filan
biraz rahatsız olduğumu dile getirdim ama yok o öle tüm akşam evde oturcak adam değlmiş.
ilerde daha fazla abartır ilgisizleşir diye korkuyorum. bide gittiği yer ve ordakiler çok seviyesiz.
merak ettiğim şey gerçekten erkeklerin mizacı mı böyle.[/QU
bnde cok korkuyorum alışkanlık yapcak diye yılda 2 3 defaya küse küse gönderiyorum ben küsünce de cabuk geliyo dışarı cıkması burnundan geliyo ama napıyım zaten beni evde yanlız bırakamaz mahallemiz ıssız evde tek başımada korkarım bunuda biliyo biz bayanlarla bi evde onlar erkeklerle dışarda olduk bikaç kere ama konusu açılınca bile kızarım yani kendi kendime böyle bi taktik buldum sende böyle bişey uydur bnce korku işe yarıyo
titriyor cnm fazlasıyla hemde. ilgisine doyuyorum fazlasıyla. ama böle devam eder hep diye çok korkuyorum ama çoook huzursuzum. bilmiyorum ne yapcam.
merak ettiğim şey gerçekten erkeklerin mizacı mı böyle.
tatlım yorgun oluyorum ben dışarı çıkmak istemiyorum. bide hamileyim 3 aylık. o yüzden çok ayakta kalmak yaramıyor pek.
benimki önceden sık sık dışarı çıkardı bu aralar daha az gidiyor.bende çok sık çıkmasını istemiyorumevli bir erkek ailesini evini ihmal etmemeli
sen yolun başındayken önlemini al eşin bunu alışkanlık haline getirmesin sonra hiç önüne geçemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?