eşiniz her gün dışarı çıkar mı? benim ki bunu iş edindi sanki.

Benim ki de bu ara ata biniyor iş çıkışı bir saat bindikten sonra eve geliyor, bir saati geçerse cıngar çıkıyor ama olsun, bir süre sonra eminim bıkar.Bir arada yüzmeye takmıştı her pazar mutlaka gidiyordu hem eğitim için hem hobi için.
Benim de hoşuma gitmiyor ama fazla ses etmiyorum, herşeyin yeri ve zamanı var.Hergün arkadaş muhabbetide sıkar yani.Bence konuşmalısın çünkü erkekler arkadaşlarından çok çabuk etkileniyrlar.

benim eşimde akşamları dışarı çıkmıyor çıkarsak beraber çıkarız..
çok özel bi durum olmadığı sürece böyle bi şey yapmaz zaten kendisi
sende bu duruma el koy bence hemde hamilesin bu zamanlarında senin yanında olması gerekir

Yok canım yalnız değilsin Maalesef şu arkadaş ortamı ,gitmediği gün telefon susmuyor. Bazen sert çıktığımda biraz değişiyor Ondan sonra her işinizi yaptım artık çıkabilir miyim felan.Arkadaşları iyi ise sorun değil, ne yapalım.

normal bi durum olmadığını biliyordum ama maşallah burda ki yorumları da okuyunca bi benimki numuneymiş galibaa vahh bana yazık banaaaaa

yok canım tabiki öyle değil ama sizin için biraz erken sanki. Hani toplum olarak emeklilik yaşından sonra kahveye gidilmesi çok abes gelmemesi gibi. Bi 10 yıl sonra akşamları çıkması bu kadar ilginç gelmez sanada. Ama sen hamilesin. Bu başka bi boyutta artık.

sizin olay farklı ama. Bi oto tamircisinde insan her akşam ne yapabilir ki? Ama yüzmesi, ata binmesi hobi. Herkesin ihtiyacı vardır ve bence ilgi alanları olması çok daha iyi.

Benim taktik aynen bu. (Nişanlıyız şuan ama bazı akşamlar onlarla dışarda oluyo.) Çoğu arkadaşını biliyorum zaten. Bi akşam başka bi isim söyledi aa bi akşamda beraber oturalım, tanışmış oluruz dedim. Yok ya o kadar samimi değilim dedi. Tanıştırmak istemiyosan ben de görüşmeni istemiyorum, bilmediğim arkadaşın olmamalı, aklım sende kalmamalı. İçime şüphe düşerse kurtulamayız dedim. Sanırım en makul yolu bu.

iyilikle tatlılıkla konuş canım beraber zaman geçirmeyi istediğini evde tek başına sıkıldığını gün boyu onu özlediğini beklediğini onun ise seni yalnız bıraktığını söyle
tamamen yasak gidemezsin gibi bir tutum sergileme ara sıra git ama hergün hergün olmaz beni de düşün de
tartışmadan inatlaşmadan güzelce konuşursan sonuç alırsın bence

Canım birden bire böyle oldu demişsin, bence dışarı çıkmasından çok nerede ne yaptıgı daha çok merak konusu

Tüm gün işyerinde, aksam geldiğinde de evde durmuyormuş..
sizi özlemiyor mu? ya kızını?
bunu ona sordunuz mu?
alışkanlık haline gelmiş bur durum ve biraz daha uzarsa korkarım vazgecirmek te zor olur..
Siz plan yapın ozaman, uyacak mı bakalım..hem biraz kopmus olur arkadaslarından..
şimdi hissetmezsiniz ama dediğiniz gibi seviyesiz kişilerle takılıyorsa bu size de yansıyacaktır

çıkmaz canım,çıkmaz.arada bir çıksa fena olmayacak

olay eğer son bir haftalıksa.. değişikliğe ihtiyacı olabilir... bir kez takıldıktan sonra muhabbet hoşuna gitmiştir. haftada 1 gün olabilir dışarı çıkmaları ama her gün onaylamıyorum ben de..hele çocuk varsa sorumluluklar daha fazla olmalı.

canım bu normal aslında bi ara benim eşimde çok sık yapmıştı üzerine gidince inatlaşıyorlar bence zaman bırak hala devam konuşman yeterli olcaktır diye düşünüyorumm bide eşinin birazcık erkek ortamın güzel vakit geçirmesi kafasınıda dağıtır kendisinide mutlu hisseder bu sanada yansırr

erkekleri biraz da rahat bırakmak gerekir, bu her iki taraf içinde öyle aslında...Sıkmak bunaltır, 1 haftadır takılıyorsa gittiği yerden eminsen ne sorun var ki? Planın var mı diye soruyor, evet var de; film aldım...Sonra sinemaya bilet al, güzel bir kek yapacağım, sohbet ederiz vs. de...Seni planın olduğunda reddediyorsa bence dert edin, bilmiyorum ama yeri yurdu belliyse gereksiz şeyleri sorun yapmaktan yana değilim. Eşinizin arkadaşlarını da sevmek zorunda değilsin, zaten erkek muhabbetleri farklıdır, biz hiç çekemeyiz. Ama içlerinde aşırı içki içen, karı kız peşinde koşan varsa, o ayrı...Bende öyle biriyle arkadaşlık kurmasını istemem, ama bende eşimin çoğu arkadaşını sevmesemde görüşmelerine hiç tepki vermiyorum. Gün oluyor ard arda görüşüyor, bazen ayda 1...Bu değişkenliğe uyum sağlamak gerek...

işin aslı belli oldu.....her olayın altında birşeyler var aslında biraz zamanla herşey çözülüyor. ama işte ben çok sabırlı bir insan değilim malesef.

eşim doktor. uzun süredir de kafasında ticari planları vardı. ticareti seviyor. şimdi gittiği dükkanda araba alıp satma işine girmeye karar vermiş. işen sonra bi uğraş olsun. meşgale olsun diye. okadar sık gitmesinin kokusu çıktı.
gerçi ben bu durumada karşıyım ama. 2 gün önce çok güsel bi konuşmayla gönlümü aldı. benim hala pek gönlüm yok
nu duruma ama o çok mutlu ve umutlu. o yüzden artık ses etmiyorum.

konuyu açarkende bunu "İŞ EDİNDİ SANKİ" yazmışım. içime doğmuş ne mubarek kadınım:)) şaka bi yana hakkaten 6. hissim kuvvetlidir.
o yüzden bu işe de içimde bi olumsuzluk var.

valla sorumsuz erkek profili benim eşim gibi aynı

onlara göre her gece dışarı çıkmak normal evde oturmak anormal

saldım ipini .....

valla sorumsuz erkek profili benim eşim gibi aynı

onlara göre her gece dışarı çıkmak normal evde oturmak anormal

saldım ipini .....
:

benim eşim haftada bir çıkar dışarı ama çıkış o çıkış 6-7 saat donmez ilk evlendiğimizde sorardı çıkayımmı diye şimdi sormuyor emrivaki yapıyo sinir oluyorum hiç çıkmasa dizim dibinde otursa [/QUOTE]:
bende çıkıyo diye problem yapıyodum beterin beteri varmış ama insanın bi uğraşı olmadıgında butun gun eşini bekle sonra o çeksin gitsin bunalıyorum

:
bende çıkıyo diye problem yapıyodum beterin beteri varmış ama insanın bi uğraşı olmadıgında butun gun eşini bekle sonra o çeksin gitsin bunalıyorum[/QUOTE]

zamanla alışıyor insan şimdi çıkmadı mı tuhaf geliyor belkide kabulleniş yada boşveriş...

:
bende çıkıyo diye problem yapıyodum beterin beteri varmış ama insanın bi uğraşı olmadıgında butun gun eşini bekle sonra o çeksin gitsin bunalıyorum

zamanla alışıyor insan şimdi çıkmadı mı tuhaf geliyor belkide kabulleniş yada boşveriş...[/QUOTE]

ama butun gun onu otur bekle o gelsin dışarı çıksın eşimin bi tane arkadaşı var hep onun yuzunden arıyo gece 11de kapıdan geciyorum oda aşagı ınıyo 10 dk diyo 1 saat yok hep oyle zaten her dısarı cıktıgında 1 saat der o olur 3. sonrada bilmemkimi gordum de diye baslar lafa sorun ediyorum ben bunu çok

zamanla alışıyor insan şimdi çıkmadı mı tuhaf geliyor belkide kabulleniş yada boşveriş...

ama butun gun onu otur bekle o gelsin dışarı çıksın eşimin bi tane arkadaşı var hep onun yuzunden arıyo gece 11de kapıdan geciyorum oda aşagı ınıyo 10 dk diyo 1 saat yok hep oyle zaten her dısarı cıktıgında 1 saat der o olur 3. sonrada bilmemkimi gordum de diye baslar lafa sorun ediyorum ben bunu çok[/QUOTE]

valla hiç arkadaşına kızma ben gelemem karımla oturcam da diyebilir böleleri de var...

eşinin işine geliyor, ya iyice çemkir bidaha çıkmasın..yada zamanla seni bu duruma alıştırır şekil a ben

valla hiç arkadaşına kızma ben gelemem karımla oturcam da diyebilir böleleri de var...

eşinin işine geliyor, ya iyice çemkir bidaha çıkmasın..yada zamanla seni bu duruma alıştırır şekil a ben[/QUOTE]

zaten toplasan 1 tane arkadası var gorustugu digerlerinin hepsiyle koparttım baglarını ( serseri kılıklı heriflerdi)
bu arkadası iyi aslında ama boyle de olurmu benide gotursun o zaman :)

1 yıl oldu evleneli...evet eminim cenım oraya gidiyor.
dedim ya 1 hafta oldu hep böle biren bire çıktı. aramız da çok iyi bi problemimiz yok.
offf ne yapmam lazımmm sinir oluyorummm

benim eşimde apar bunu tatlım ama nereye gittiğini kimle lduğunu biliyorumözel yaşam alanına saygı duyuyorum bartmadığı takdirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…