normal bi durum olmadığını biliyordum ama maşallah burda ki yorumları da okuyunca bi benimki numuneymiş galibaa vahh bana yazık banaaaaa
Benim ki de bu ara ata biniyor iş çıkışı bir saat bindikten sonra eve geliyor, bir saati geçerse cıngar çıkıyor ama olsun, bir süre sonra eminim bıkar.Bir arada yüzmeye takmıştı her pazar mutlaka gidiyordu hem eğitim için hem hobi için.
Benim de hoşuma gitmiyor ama fazla ses etmiyorum, herşeyin yeri ve zamanı var.Hergün arkadaş muhabbetide sıkar yani.Bence konuşmalısın çünkü erkekler arkadaşlarından çok çabuk etkileniyrlar.
Yok canım yalnız değilsin Maalesef şu arkadaş ortamı ,gitmediği gün telefon susmuyor. Bazen sert çıktığımda biraz değişiyor Ondan sonra her işinizi yaptım artık çıkabilir miyim felan.Arkadaşları iyi ise sorun değil, ne yapalım.
iyi güzel söylüyorsun mihriban ben de farkındayım ama nasıl yapcam bilmiyorum.
dün işte rahatszı olduğumu söyledim, beni baskı altına almaya çalışıyorsun felan dedi baktım durum çok büyücek kapattım konuyu ama böle olmazzzz. kabullenemem ben
işten 5de gelir, yemeğini yer, ben kızmıyım diye öper, koklar, iltifatlar falan filan
bide yalandan sorar var mı bi planın ben çıkcam diye sonra vınnnn....
9a kadar bi arkadaşının oto tamirci dükkanında. 1 haftadır alışkanlık yaptı.
biraz rahatsız olduğumu dile getirdim ama yok o öle tüm akşam evde oturcak adam değlmiş.
ilerde daha fazla abartır ilgisizleşir diye korkuyorum. bide gittiği yer ve ordakiler çok seviyesiz.
merak ettiğim şey gerçekten erkeklerin mizacı mı böyle.
:valla sorumsuz erkek profili benim eşim gibi aynı
onlara göre her gece dışarı çıkmak normal evde oturmak anormal
saldım ipini .....
::
benim eşim haftada bir çıkar dışarı ama çıkış o çıkış 6-7 saat donmez ilk evlendiğimizde sorardı çıkayımmı diye şimdi sormuyor emrivaki yapıyo sinir oluyorum hiç çıkmasa dizim dibinde otursa
:
bende çıkıyo diye problem yapıyodum beterin beteri varmış ama insanın bi uğraşı olmadıgında butun gun eşini bekle sonra o çeksin gitsin bunalıyorum
zamanla alışıyor insan şimdi çıkmadı mı tuhaf geliyor belkide kabulleniş yada boşveriş...
ama butun gun onu otur bekle o gelsin dışarı çıksın eşimin bi tane arkadaşı var hep onun yuzunden arıyo gece 11de kapıdan geciyorum oda aşagı ınıyo 10 dk diyo 1 saat yok hep oyle zaten her dısarı cıktıgında 1 saat der o olur 3. sonrada bilmemkimi gordum de diye baslar lafa sorun ediyorum ben bunu çok
1 yıl oldu evleneli...evet eminim cenım oraya gidiyor.
dedim ya 1 hafta oldu hep böle biren bire çıktı. aramız da çok iyi bi problemimiz yok.
offf ne yapmam lazımmm sinir oluyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?