eşiniz her gün dışarı çıkar mı? benim ki bunu iş edindi sanki.

valla hiç arkadaşına kızma ben gelemem karımla oturcam da diyebilir böleleri de var...

eşinin işine geliyor, ya iyice çemkir bidaha çıkmasın..yada zamanla seni bu duruma alıştırır şekil a ben

zaten toplasan 1 tane arkadası var gorustugu digerlerinin hepsiyle koparttım baglarını ( serseri kılıklı heriflerdi)
bu arkadası iyi aslında ama boyle de olurmu benide gotursun o zaman :)[/QUOTE]

arkadaşının karısı yok mu ailece takılıverin şöle gülüş cümbüş....

eheheheh şimdi okudum son yazdığını güzel tesadüf benim eşimde doktor ve arsa alaıp satma merakı var demeki neymiş güven duygusunu gönlümüze yerleştirmeşliymişiz. çk sevindim işin çözüldüğüne

zaten toplasan 1 tane arkadası var gorustugu digerlerinin hepsiyle koparttım baglarını ( serseri kılıklı heriflerdi)
bu arkadası iyi aslında ama boyle de olurmu benide gotursun o zaman :)

arkadaşının karısı yok mu ailece takılıverin şöle gülüş cümbüş....[/QUOTE]

yok malasef bekar bende o yuzden gitmesini istemiyorum zaten

benim kocamın da çoğu arkadaşı bekar bu ona göre normal

takılıyorlar işte...

bulamadık yaşımıza uygun evli bir çift :)[/QUOTE]

valla bizde evli çift çok da nedense beylerimiz bizimle takılmak istemez...

amannnnn keyifleri bilir cicim ayları biteli çok oldu nasılsa

Çıkmaz çıkamaz ben cıkıyor muyum izin verıyor mu hayır gerçi öyle bir talebimizde olmadı bugüne kadar ama

Son düzenleme:
tatlım yorgun oluyorum ben dışarı çıkmak istemiyorum. bide hamileyim 3 aylık. o yüzden çok ayakta kalmak yaramıyor pek.

bir de hamıleyken mı senı bırakıyor,ben henuz o donemı yasamadım canım ama hamıleyken eslerın daha duskun olması gerkmezmı karılarına? en azından gonlunu alması guzel, bu yuzdden sen de guzellıkle halletmeye calıs, evde oyun fılan oynayın fılm ızleyın ılgı alanlarınıza gore, veya baska cıftlerle gorusun dısarıda. benım esım ayrı hıc cıkmaz dısarı, yanı cıkmak ıstese de sorun olmaz ama cevremız ona gore yanı gorustugumuz kısıler hep cıft, bırlıkte cıkıyoruz veya ıkımız sınemaya carsıya yuruyuse fılan cıkıyoruz.

off benimki de farklı değil. oturduğumuz sitenin içinde sosyal tesis var. komşu erkekler akşamları oraya inip maç izliyorlar kağıt falan oynuyorlar. (onlar tabi 10-15 yıllık evliler biz 1 yıllık evliyiz) eşim de arada gidiyor. arada dediğim haftada birkaç gün. zaten eve de 6buçukta geliyor. dün dedi ki akşamlar çok kısa hemen bitiyor. keşke lafı yapıştırsaydım evde oturmazsan hemen geçer dinlenemezsin tabi...

Bir uyaririm ,tekrar uyaririm ,guzellikle konusurum anlamiyor ,beni evde birakip disari gezmeye cikiyorsa , esyalarini toplar valizini eline veririm.

ya pardon da eski konu neden hortladı...

Senin yaşadığının benzerini yaşadım. 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum. Eşimin sık görüştüğü arkadaşları vardı arkadaşları ve her hafta cumartesi bi yere yemeğe giderlerdi. ilk zamanlar anlayışla karşıladım sonra alışkanlığa döndü bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim çok tartışmamız oldu yeni evliydim saat gece 11-12'ye kadar bekliyordum. Eşimin gideceği günler ben iş çıkarıyordum, sahile gidelim pikniğe gidelim misarliğe gidelim diyordum veya ben misafir çağırıyodum o gitmekte ısrar etti ben ilgisini başka yönlere çektim inatla. sonra eşimde sıkıldı bu durumdan bıraktı gitmeyi. Bekarlıkla evlilik bir olmuyomuş tecrübeyle sabit anladı. Şükür o günleri atlattık. Umarım sende atlatırsın sabırlı ol ailenin yerini sıcak bir yuvanın yerini hiç birşey tutmuyor. Sevgiler

Benim eşimde öyle maalesef işten saat 17.00 gibi çıkıyor evle işyeri mesafe 10 dakika var yok ve bugün bile bu saat oldu daha gelmedi. Azönce dayanamayıp aradım görümcemlerdeymiş. Eşimin karnı burnunda gidiyim yanında oluyum düşüncesi yok. Daha haftasonu köyde düğün varmış oraya gitmeyi düşünüyor cumartesi gidip pazar dönecek.Bu arada günüm doldu sancım tutmazsa pazartesi suni sancıyla doğumum başlatılabilir ya da sezeryan stres diz boyu ama beyimiz düğün derdinde. Tamam sen git sancılanırsam eniştemi ararım o götürür dedim... Anlayana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…