valla hiç arkadaşına kızma ben gelemem karımla oturcam da diyebilir böleleri de var...
eşinin işine geliyor, ya iyice çemkir bidaha çıkmasın..yada zamanla seni bu duruma alıştırır şekil a ben
işin aslı belli oldu.....her olayın altında birşeyler var aslında biraz zamanla herşey çözülüyor. ama işte ben çok sabırlı bir insan değilim malesef.
eşim doktor. uzun süredir de kafasında ticari planları vardı. ticareti seviyor. şimdi gittiği dükkanda araba alıp satma işine girmeye karar vermiş. işen sonra bi uğraş olsun. meşgale olsun diye. okadar sık gitmesinin kokusu çıktı.
gerçi ben bu durumada karşıyım ama. 2 gün önce çok güsel bi konuşmayla gönlümü aldı. benim hala pek gönlüm yok
nu duruma ama o çok mutlu ve umutlu. o yüzden artık ses etmiyorum.
zaten toplasan 1 tane arkadası var gorustugu digerlerinin hepsiyle koparttım baglarını ( serseri kılıklı heriflerdi)
bu arkadası iyi aslında ama boyle de olurmu benide gotursun o zaman :)
arkadaşının karısı yok mu ailece takılıverin şöle gülüş cümbüş....
yok malasef bekar bende o yuzden gitmesini istemiyorum zaten
benim kocamın da çoğu arkadaşı bekar bu ona göre normal
takılıyorlar işte...
Çıkmaz çıkamaz ben cıkıyor muyum izin verıyor mu hayır gerçi öyle bir talebimizde olmadı bugüne kadar ama
o istemiyor benim çıkmamı ama ona gelince off sıkıldım bunaldım eve kapandım hapis hayatı yaşıyorum diyor :)
tatlım yorgun oluyorum ben dışarı çıkmak istemiyorum. bide hamileyim 3 aylık. o yüzden çok ayakta kalmak yaramıyor pek.
bir de hamıleyken mı senı bırakıyor,ben henuz o donemı yasamadım canım ama hamıleyken eslerın daha duskun olması gerkmezmı karılarına? en azından gonlunu alması guzel, bu yuzdden sen de guzellıkle halletmeye calıs, evde oyun fılan oynayın fılm ızleyın ılgı alanlarınıza gore, veya baska cıftlerle gorusun dısarıda. benım esım ayrı hıc cıkmaz dısarı, yanı cıkmak ıstese de sorun olmaz ama cevremız ona gore yanı gorustugumuz kısıler hep cıft, bırlıkte cıkıyoruz veya ıkımız sınemaya carsıya yuruyuse fılan cıkıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?